סקס, סקס ו..סקס?

נ י נ י

New member
כן , אבל רק אחרי סקס

אוופס.. מה שאומר שאני לא ממש מתקלחת
סתאאאם - אני לא כזו מסכנה , אין צורך בהצעות תודה

אני....למשל....

חי הרבה זמן ללא סקס. חסר אבל מסתדרים. שאלו יהיו הצרות שלי. אפרופו, נזכרתי בדוגמה מצויינת להודעה שלך, פרסומת שראיתי: גבר חתיך, חלק ושרירי, פוסע בחדר, לבוש חלקית או בכלל לא לבוש (לא זוכר). כל הפרסומת משדרת סקס SEX סקס. למה הפרסומת????? איזהו תכשיר נגד פטריות ברגליים. מה לעזאזל הקשר? למה לדחוף דוגמן חתיך וערום לפרסומת?? אם אני אמרח את המשחה אני אראה כמוהו??? את צודקת, באסקט. דוחפים סקס בכל חור וכמו שאמרו - זה פשוט מוכר טוב. מקום בסדר העדיפויות שלי? בטח בא אחרי אוכל, שינה, הגיינה ועוד דברים. בטח בא לפני קריקט, נקיון הבית שלי, טיפוס האוורסט ולימוד בולגרית. (כנראה שלא הבנתי את השאלה). תחומי עניין נוספים שלי הם: בע"ח, קריאה, מוזיקה ואם תשאלי אותי, אני אענה לך בכנות שכולם יותר חשובים בעיני מ-SEX.

emh

Member
מה זה בעצם הכל?

זה בעצם בחירות שאת עושה בחיים שלך.... את בוחרת איזה עיתון לקרוא, איזה ערוץ לראות ובאיזה פורום לגלוש. אם נתייחס לתחום הפרסום, אז זה מאוד נכון לגביו, אבל פרסומות בדרך כלל לא מעניינות אותי, אלא אם הן מצחיקות או פרסומות שיוצרות עניין.... לי בכלל אין לווין, אז אני לא יודע מה יש שם. סקס זה דבר חשוב בחיים שלי, ואני לא אוותר עליו, לא בעתיד הנראה לעין... חייב להיות כמעט באופן יומיומי. אפילו אם זה רק באוננות, אני לא יכול בלי. אין לי עניין לדרג סקס ביחס לעבודה או דברים כאלה, יש לי עוד דברים לסדר בחיים שלי, אבל אני לא מוכן להגיד משהו כמו שסקס פחות חשוב מעבודה או זוגיות או משהו אחר. בעיני כל הדברים האלו חשובים.

emh

Member
נראה לי שלך דווקא

עשויים למצוא בראש עשב במקום שבו אמור להיות מוח

שהות מרובה בפורום הזה בהחלט

יכולה לתת את התחושה הזו. וכשהתחלתי להרגיש ככה,התחלתי להתפרס ליותר פורומים

סקס בעיקר אבל לא רק..

יש עוד הרבה תחומי התענינות בחיים אבל הסקס תמיד משחק בתפקיד עיקרי לצד שאר הדברים שאהובים עליי..

נצנצ

New member
המממממ...... ס-ק-ס....

אז קודם כל סקס זה דבר חשוב, מאד חשוב בחיי.... אבל זה לא הכל..... יש עוד דבברים בעולם חוץ מסקס... אני חרמנית תמידית אבל יש חיים אחרי הסקס... למרות שכרגע דברים משתנים בסקס שלנו ואני אפרט על כך בשירשור ניפרד אז כן זה חסר..נורא אבל חיים... וחוץ מסקס יש כל מיני דברים אחרים שמעניינים אותי והם: בע"ח, מוסיקה, בילויים,ים,רפואה אלטרנטיבית,רייקי,אהבה ו..סקס... ואגב קראתי את כל השירשור ולכל אלה שטענו שסקס מוכר... זו אשליה דפוקה של הקופרייטים, נעשה מחקר לא זוכרת איפה ומתי שטען שפרסומות שיש בהם סקס לא מוכרות את המוצר, וזה מכוון שהצופה/הלקוח אינו מתרכז במוצר אלא בדוגמנית הסקסית<או מה שזה לא יהיה>... תחשבו על זה זה הגיוני לא???

חיבוקון

New member
נצנצית, בטח שסקס מוכר!! התת מודע

שלנו עובד גם בלי שנרצה, כשאת רואה את הדוגמנית הסקסית על המסך אז בנוסף לזה שאת רוצה לזיין אותה (בדיחה פנימית) את רוצה גם ללבוש את הבגדים הסקסיים שהיא לובשת בשביל לדפוק גברים (ולא תרתי משמע) ואז תלכי לקנות את הבגדים שמוכרים בפרסומת, למה? תת מודע

הספרנית

New member
וגם מהפורום הזה?../images/Emo2.gif

על מה רצית שידברו כאן? על סטים לתה מפורצלן???? וכן, הכל סובב סביב סקס! למה? כי סקס מוכר

נ י נ י

New member
דווקא השבוע ראיתי סט מהמם

צילמתי אותו אבל בסוף העלתי את התמונות של הבחורות המסכנות ההן שאין להן כסף לאכול - זה פשוט היה נראה לי הרבה יותר הומני . מצטערת בהזדמנות ...

אני הייתי מעדיף תמונות של סט תה

(לא בטוח שזה פורצלן) במקום הבחורות המסכנות האלו באוטו, שלא רק שאין להן כסף לאוכל, גם כסף לבגדים אין להן והן נאלצות ליסוע ערומות.

tokit

New member
כבר אמרו הכל..

sex sells !! וגל הוסיף: money makes the world go round !! בפורום הזה, הרבה סובב סביב סקס. בפורום לקראת הריון סקס מכונה "נוקי נוקי".. כלומר.. די תלוי באיזה פורום את בוחרת לבקר. סקס משחק תפקיד חשוב בחיי, אבל יש עוד המון דברים יותר חשובים. אני לא יכולה לקבוע סדר עדיפויות, אבל בהחלט יש דברים קודמים לסקס.

למעלה