סקס, סקס ו..סקס?

שאייאן

New member
תמשיכי לראות YTV באסקט...

ואולי תגלי עוד תובנות מרעישות על עולמנו... באהבה.

shellush

New member
סקס זה לא 'תחום עניין'...

סקס זה חלק טבעי בחיים של כולם. אצל אנשים יצריים במיוחד זה תופס חלק יותר גדול בחיים ואצל פחות יצריים זה פחות חשוב, אני מניחה. אני נמנית עם האנשים החרמנים יותר. ואני לא שמה את זה ברשימת סדרי עדיפויות, סקס תמיד מתקבל בברכה אצלי... אבל לא עם כל אחד. נדירים הזמנים בהם אגיד 'לא' לסקס (בהנחה שיש מישהו).

basket case

New member
זה ועוד איך תחום עניין..

הרי מדסקסים על זה פה בלי סוף.. אם זה לא היה מעניין אתכם, לא הייתם מדברים על זה.

shellush

New member
התכוונתי מבחינת ההגדרות!!

לא נראה לי שאפשר להגדיר סקס כ"תחום עניין" או "תחביב", לזה התכוונתי. סקס זה חלק מהטבע, זה לא טבעי לא לרצות את זה... תחום עניין או תחביב, זה משהו מקוטלג מדי. לדעתי.

חופ שיה

New member
אצלי סקס הוא בעדיפות

גבוהה, יש תקופות שהחרמנות מניעה אותי ויש תקופות שאני פחות (עובר לי מהר)

לורן29

New member
חשוב מאוד אבל לא בכל מחיר

טוב מי אני שמדברת "לא בכל מחיר" אחרי ששילמתי כמעט שנה שלמה על הויברטור שקניתי-חהחהחה. אבל כן, סקס זה דבר מאוד חשוב. אבל לא עם כל אחד, ולכן כשאני נטולת בן זוג או שאני מוצאת יזיז (כפי שכתבתי-לא קרה הרבה עד היום) או שאני מתאפקת ומשתמשת בויברטור מומלץ לכל אישה ובת

צפרדעית

New member
העולם סובב סביב עצמו

(וגם סביב השמש) אבל מה שמניע אותו מן הסתם הוא הנאות החיים. באופן אישי, כבת מזל שור (מזל שיש משהו להאשים) אני מונעת ע"י הנאות החיים. סקס, שינה ואוכל בהחלט יכולים לספק אותי (כמובן שצריך לתבל אותם בקצת אינטלאקט). צפרדעית (שמוכנה להגיד שמין לא מניע אותה, אבל היא לא אוהבת לצאת שקרנית)

Hendrixon

New member
סקס מבחינתי זה צורך קיומי כמו אוכל

יש תקופות שאני יכול בלעדיו, במיוחד כשאני מרגיש שמבזבז יותר מדי זמן בשביל להשיג אותו ולא מתמקד בדברים חשובים יותר, ויש תקופות שאוהב להיות מוצף בו (זה בדר"כ משולב עם מיסעדות טובות
) אני בכל אופן את הריגוש הכי גדול מקבל כשיוצר מוסיקה ומנגן
שום דבר לא יכול להשתוות לקטע שאתה מחבר את הגיטרה החשמלית שלך למגבר טוב, וגורם לה להתחיל לצרוח, לבכות, לצחוק, לדבר... זה נטו רגש, למוח אין בזה שום תפקיד, והגוף משמש סה"כ כמוליך
לא יודע עד כמה זה נשמע הגיוני ל-OUTSIDERS
אם נדבר באופן היפוטטי ונקצין לרגע? אם אעבור איזה תאונה שבה אאבד נגיד את היכולת להנות מסקס, אני מניח שאמשיך לחיות. לעומת זאת, אם מסיבה כל שהיא אאבד את היכולת ליצור מוסיקה ולנגן...

MoRunner

New member
אפשר לדרג...

1. לישון -
אני חיה כבר שנים באמונה שאנחנו יוצאים לעבוד, לומדים וכו' רק כדי לספק יצר אחד - לישון טוב יותר... 2. לאכול
- חשוב מאוד.. מיד כשקמים מהשינה.. 3. סקס -
לפני השינה, אחרי השינה, תוך כדי שינה...

לורן29

New member
דווקא אצלי זה בול להיפך

1.סקס 2.לאכול 3.לישון אבל כרגע אני חיה לפי הדירוג שלך,בלית ברירה...עד ש...

MoRunner

New member
תראי...

אני מוכנה להתפשר ולדחוק את האוכל לסוף (לצרכי דיאטה בלבד, כן?
) ... אבל לישון
אחותי, אין כמו שינה ....

MoRunner

New member
להיפך ../images/Emo70.gif

כל דקה שאני לא ישנה בה..... היא בזבוז הזמן...
(ד"א - לא כמו שזה נראה,יש לי עסק, אני סטודנטית ו... לא מבלה מספיק במיטה

avishaybi

New member
סקס זה דבר טוב

סקס הוא פעילות גופנית. סקס הוא הרגיעון\המעורר הכי טוב בעולם. סקס הוא הפעולה שמשחררת הכי הרבה הורמונים בגוף של אושר שמחה סיפוק רוגע וכ"ו. סקס הוא צורת הרבייה שלנו. סקס הוא אחת הדרכים החזקות ביותר של אישה לשלוט בגבר. וללא העבודה של מוניקה לוינסקי על קלינטון ( לילות כימים ) היה איזה הסכם ביננו לבין הערבים ??

למעלה