סקס חזק

• פותח הנושא D F S
  • פורסם בתאריך
מצטרפת שוב לכל מילה

במיוחד למשפט האחרון.
אפשר לחקוק אותו על איזשהו סלע, בבקשה?
תודה, אלון.

Berethor

New member
לטעון שמה שאנשים חווים לא משפיע עליהם עלאק

לטוב או לרע. לא צריך להיות פסיכיאטר אפילו כדי לראות תקשר בין טראומות מהתעללות לבין מזוכיזם, אומנם לא כל אדם שעבר התעללות יהפוך למזוכיסט אבל זה בהחלט יכול להיות הסיבה שהוא הפך לכזה. אני לא שולל תאפשרות שיש גם שנולדים עם הסטיות האלה, אבל יש רבים שזה נרכש אצלם.

זב כבר באמת מוגזם

תגיד, כמה שנים אתה בפורומים האלה שאתה מתווכח בכזה להט עם שני טרולים?
(או יותר נכון טרול אחד עם 2 ניקים)
תפסיקו להאכיל את הטרולים!

A לוןA

New member
אתה צריך להבין

ששילוב של חוסר שינה ועצבים גורמים אפילו לי להאכיל את הטרולים לפעמים.
קורה.

(ובכלל לא בלהט, די בשעשוע)

redredhead

New member
קוראים לזה מתיש

ברצינות, מבתר, אתה מתנסח בצורה רהוטה ולרוב כותב דברי טעם, אבל שרבוב של הנושא הזה לכל שרשור וקריאה לפמיניסטיות, לצבועים וליפי הנפש לצאת כאילו הם חייבים לך משהו הופכת את כל הנושא לפארסה מביכה.
זו דעתי, לא בכוונה לפגוע או להתנגח.

red

אני מנסה להצביע כאן על נקודה מסוימת, שרלבנטית אובייקטיבית לנושא הדיון.
אינני מבין מדוע אנשים מתעקשים להסיט בכל פעם את נושא הדיון, ע"מ להתחמק מלענות.

אינני חושב שכתבת את מה שכתבת ע"מ לפגוע או לנגח.
אני מאוד מעריך את דבריך ומבין מה את כותבת.

תודה

redredhead

New member
אני לא חושבת שמנסים להסיט את הנושא

הקביעות וההכללות הן הבעייתיות ולא תוכל לקבל את התשובה החד משמעית שאתה מחפש.
יש אמת בהרבה ממה שכתבת, אבל כשזה הופך לסוג של מסע צלב, זה מאבד מהמהות. כשאתה מחפש תשובות כדי להוכיח את המשיבים, אף אחד לא שש להביע דיעה.
בסופו של דבר, כל אחד חי לפי הסטנדרטים שלו וההשקפות שלו, גם אם לפעמים הן לא חפות ממוסר כפול או סוג של צביעות.
האם זה באמת כל כך נורא? בעיניי זה אנושי.

הי red, אפשר להתווכח על כך :)

וכעת ברצינות: אני משתדל להימנע מקביעות ומהכללות. אני מעריך שזה משתקף מדבריי.

את מהבודדים שמסכימים איתי באופן גלוי. זה לא מסע-צלב. ניסיתי (הרבה, אני מודה) להסביר את השקפת עולמי בשרשור הזה.
אני חושב שהתבטאתי באופן ברור – זו אינה פיזיקה תיאורטית... תסכלה אותי העובדה שמי שכינו אותי הזוי, התאמצו להסיט בכל פעם את המיקוד לנושא קרוב ולסלף את דבריי, העיקר להימנע מלהתייחס אליהם.

חבל שנוצר הרושם לפיו ניסיתי להוכיח את המשתתפים. בפועל, נעזרתי בדוגמאות קרובות To make a point (באנגלית זה נשמע טוב יותר).

ברור לי שכל אחד חי לפי הסטנדרטים שמתאימים לו וזה לגיטימי. אינני מתיימר להגדיר את הסטנדרטים או לשכתב מוסכמות-חברתיות, אלא להצביע על תפישות סותרות ולקרוא מה משתתפים אחרים חושבים עליהן.

לא נורא לא להסכים. זה לגיטימי ואנושי.

מודה לך על היחס הענייני והמכבד.

לא בריא לסחוב כעסים

מויכוחי עבר. ותכלס אין קשר בין זנות ובין שני מבוגרים שעושים בהסכמה מלאה מה שמדליק אותם במיטה.
הבטן שלך מלאה בכעס ובטענות לצביעות ולא ברור מה הנקודה שלך.

מוכן להסביר אותה בקצרה?
מה העצה שלך לבחור?
להרגיש טוב עם עצמו ולחפש בחורה אחרת?

נו, מיצי, בחייך

זו לא הייתה שאלה לגיטימית? לא סוחב כעסים מויכוחי עבר. הדיון ההוא בן שבוע בסך הכל, והוא רלבנטי לדיון הנוכחי.
מדוע היה חשוב לך אז לתקן אותי וכעת להתעלם מנקודה עקרונית שהצבעתי עליה, ולייחס לי כעסים כלפייך?

השאלה פשוטה - אם ישנן מי שנהנות מלהיקשר, מלחוש טפטופי שעווה חמה ישירות על גופן, מלהיות מוצלפות, מלהיחדר ואגינלית ואנאלית במהירות ובאלימות ולהיקרא זונות

מדוע מסרבים לקבל את דבריהן של מי שטוענות שטוב להן לעסוק בזנות? מדוע להן מייחסים אוטומטית טראומות והן אומללות?

נכון, אין קשר ישיר בין חובבת בדס"מ לזונה מרצון. אך בשני המקרים מדובר בנשים בוגרות ועצמאיות בדעתן, שבוחרות לעסוק בפעילויות האלה מרצונן החופשי.

מדוע המקרה הראשון (חובבות בדס"מ) מובן ולגיטימי, ובמקרה השני (זנות מבחירה), זה אינו לגיטימי? מי קובע? מי הוסמך לקבוע מי בריאה יותר מבחינה נפשית-רגשית, ומי לא? ואיך זה שאף פמיניסטית לא מביעה שאט-נפש לגבי הדיון הזה? זו לא בטן מלאה - זו תהייה לגיטימית. מדוע זונה מוכרת את גופה ואם פונדקאית עוזרת.

את עדיין לא מצליחה לראות את הנקודה? לא יכול להיות.

עצתי לבחור היא להתנסות אם הוא מעוניין בכך, ע"מ לראות אם הוא יכול להתחבר לפרקטיקה הזאת. אם כן - שיהנו. אם לא, שיסיק את המסקנות.

Berethor

New member

באופן אירוני יש אפילו זונות שזוכות ליחס יותר מכובד מאשר חובבות סאדו.

Berethor

New member
אבל יאמר לטובתם

שעד כמה שזכור לי הם לא היו אלו שיצאו נגד פורנו, ככה שאין סיבה שתתווכח איתם על זה. אלא אם כן אני לא זוכר טוב.

קרא היטב

איני מתכוון לפורנו. דיברתי על עיסוק בזנות מבחירה חופשי - לא מתוך כפיה.

הנה ההבדל

כשאני כאשה בוחרת לי בן זוג, ומגדירה את טיב היחסים שלי איתו (בהסכמה הדדית כמובן), ויש בינינו תקשורת ורגשות, אולי אפילו אהבה, זה הכל בחירה.
כשמדובר בזנות אין תקשורת ורגשות, אין אהבה זה בטוח, ולא הכל מבחירה.
אותה אשה לא בוחרת לה קליינטים (צר לי לאכזב אותך לגבי תאוריית הסטודנטיות שבוחרות להם רק לקוחות חתיכים ועשירים ומארחות אותם בדירתן כי בעצם הן נימפומניות... שעל הדרך מרוויחות כסף בכיף).
היא אינה יכול הלדעת בוודאות שהיא בטוחה לגמרי עם אותם קליינטים, לא מבחינת בטחונה האישי ולא הרפואי.
בקיצור, זונה לא מגיעה אל הלקוח ואומרת לו בפגישה הראשונה "אני רוצה שתקושר אותי, תזיין אותי חזק ותקרא לי זונה", היא עושה מה שהוא אומר לה כי היא צריכה את הכסף.

את כנראה מתעקשת

שלא להבין את דבריי.

שאלתי שאלה פשוטה: אם את יכולה להאמין שישנן נשים שאוהבות ומעדיפות את הסקס שלהן כוחני, אגרסיבי ומשפיל - מדוע אינך מאמינה שישנן מי שלא איכפת להן לעסוק בזנות (מרצונן) תמורת כסף?

דוגמה נוספת: מידי סופ"ש, אלפי בחורות ויותר, מגיעות למועדונים "מתודלקות". הן ממשיכות לעיתים "לתדלק" גם במועדונים ואז, כאשר הן הלומות אלכוהול, הן נכנסות מרצונן לתא שירותים עם זר גמור לסטוץ, ללא אמצעי-מניעה. מדוע זה לגיטימי וזנות מבחירה, שנעשית עם אמצעי-מניעה אינה לגיטימית?

את שוב מסיתה

את נושא הדיון.

אינני מדבר על נשים שנפלו קורבנות לסחר בבני-אדם. אני מדבר על נשים אינטליגנטיות ועצמאיות שבחרו מרצונן לעסוק בזנות.

לא יודע אם את עושה את עצמך או באמת לא יודעת, אבל יש מי שבוחרות את הלקוחות שלהן. יש להן לקוחות קבועים. נשים כאלה לא שוכבות עם 10-20 גברים ביום. הן שוכבות עם מספר גברים מצומצם וידוע, שמשלמים להן סכומים גבוהים.

את יכולה לחזור שוב ושוב על המנטרה שלך: "ברגע שלא בחרת את הפרטנר שלך, זו לא בחירה" - זה לא ישנה את העובדה שאת מבלבלת בין שני סוגי זונות - נשים שהן קורבן לסחר-נשים לבין מי שעוסקות בזנות מתוך בחירה.

למעלה