סקס חזק

• פותח הנושא D F S
  • פורסם בתאריך
ואולי הדיון אתם רק מחזק את האמירות שלהם

והם בצורה מאוד מניפולטיבית מסובבים חלקי עובדות לכאילו מציאות.(זה כשרון שיש לחלק מהאנשים).
בדיון איתם את נותנת להם אפשרות וכוח לעשות את זה.
אולי אם לא היו מנהלים איתם דיון, זה היה נרשם כסתם עוד דעה של מישהו... יש פה הרבה דעות לפה ולשם.

ככה לפחות זה נראה מהפינה שלי

ועוד משהו - הצורת כתיבה שלהם היא כזו שלוחצת על כפתורים וגורמת להגיב וזה נעשה כך בכוונה תחילה.
אם לא ינהלו איתם דיון - ישעמם להם לדבר עם עצמם. כמה בן אדם (משועמם ככל שיהיה) מסוגל לדבר עם עצמו?

seymore butts

New member
את בעית משחק הבריחה מהחדירה קל לפתור

פעם אחת תחדור לה בכל הכוח ועד הסוף לתחת ותשאל אותה למה היא מצפה אם היא זזה כל הזמן (פלא שזה לא קרה גם מבלי שהתכוונת עד עכשיו).

Berethor

New member
מי שיקשיב להן הלך עליו

אבל בינתיים לא רואה שמישהו לוקח אותן ברצינות וטוב שכך.

D F S

New member
תגבותי

טוב קודם כל תודה על כל התגובות, לא חשבתי שזה יעורר כזה הד...
בכל אופן, אני חושב שהעניין קצת נופח- יש לנו אחלה תקשורת ואחלה סקס, רק שאני פשוט מתעייף לפעמים, ויש לי תחושה שהיא הייתה רוצה שזה יימשך יותר, זה הכל... היא מסופקת בסקס ואני אוהב את הסקס שלנו מאוד...
מחרמנים אותי כל המשחקים שלה, רק המשחק הספציפי של לזוז לי לפני חדירה מעצבן...אמרתי לה, היא אמרה שסבבה, לא חייבים..

רק רציתי לדעת אם זה נורמלי להתעייף אחרי שאני 10 דקות מתחרע עליה.. D: הבנתי שכן :)

Berethor

New member
רואה כל מה שהייתה צריך זה לדבר איתה על זה

עכשיו הכל בסדר, היא אמרה 'לא חייבים'. 10 דקות זה לא המון זמן אבל בהתחשב בכך שזה hard sex אז טכנית זה שווה בערכו ללפחות 15 או 20 לדעתי, אז זה בסדר. זה כמו מכונית שנוסעת מהר או לאט מבחינה אנלוגית. כמות הדלק והמרחק שאתה עובר הם יותר לכן זה יותר.

דוזורם

New member
"כמו מכונית שנוסעת מהר או לאט מבחינה אנלוגית"

ההשוואות שלך גורמות גיחוך

Berethor

New member
הרבה יותר טובות משלך

שרובן ככולן עוסקות בגייז. כנראה מושפע מהנטיות הנסתרות שלך.

למעלה