סקס חזק

• פותח הנושא D F S
  • פורסם בתאריך

Berethor

New member
אני לא חייב להוכיח לך שום דבר

ואתה לא תקבע לי מה אני יכול להגיד או לא יכול להגיד. חוץ מזה הפה שפתחת פה רק עוד הוכחה לכמה שאתה חולה נפש, בנוסף לכך שאתה סוטה. בכל אופן סתום תפה שלך כבר, אין לי מה לדבר עם תת רמה שכמוך.

A לוןA

New member
אני ממש בהלם

אדם מכובד ורציונאלי כמוך, נבהל כמבקשים ממנו להוכיח את עמדותיו?
דאאייי, ברת'ור? נפגעת?
מה קרה? ביקשו ממך להוכיח את עמדותיך מחקרית מעבר להכרזתן כ"כידוע" והדעתן המדופלם נאלם דום?
בוא חמוד, אני אנגב לך את הדמעות.

נ.ב.
קח בחשבון שיש מציאות, ויש מחקרים, ויש עולם שלם מסביב, וכשאתה מנפיץ את דיעותך, יהיו כאלו שיבקשו ממך להוכיח אותן. קשה? נו, מה לעשות. אלו החיים.

Berethor

New member
תבקש עד מחר

אני לא פה כדי להוכיח לך כלום, וגם אם הוכיח לך זה לא יעזור לך במלא. אני פה כדי להגיד מה שאני יודע ומה שאני חושב. זה מילה שלך נגד מילה שלך, זה מילה שלך נגד מומחים לנושא גם, ומילה שלך לא שווה שום דבר, אתה סתם סוטה שכועס על כך שאנשים מבינים שBDSM זה לא דבר נורמלי.

A לוןA

New member
אתה אחד המשעשעים

אני מודה שלריב איתך מרגיש קצת כמו לריב עם האחיינית שלי על שעת שינה, אבל יאללה- בוא נמשיך, בכיף שלי-
אמרת ש"כידוע" מזוכיזם מתפתח לרוב כתוצאה מטראומות עבר. אתה יכול להסביר לי על בסיס מה ידוע לך כזה דבר? איזה מחקרים קראת? כמה מזוכיסטים ראיינת? על מה ה"כידוע" שלך מבוסס? על מאמר מפוברק ושגוי מתחילתו ועד סופו באיזה אתר של מטפלים (שאפילו לא מעודכנים בחידושים בDSM, שזו לדעתי רשלנות רפואית)?
בקיצור, ברת'ור, אתה די מוצג פה ככלי ריק, שמנפיץ דיעות קדומות בלי שום ביסוס מאחוריהן. חבל- אבל האמת שאני לא מופתע.

Berethor

New member
אתם לא מעניינים אותי במיוחד כדי שהראיין אותכם

אבל נתקלתי בחיי בכמה וכמה בדסמים ואני יודע במה מדובר. הידע שלי מבוסס על ידע כללי, על היגיון, על אמונה אישית ועל מומחים בנושא, כמו פסיכיאטרים, פסיכולוגים, סקסולוגים וכו. כמו שאמרתי אני יאמין להם ולא לך, אתה תטען כי יש לך תסטייה הזאת אז אתה מבין את זה יותר מהם, אבל לא כך הדבר, בגלל שאתה חלק מהסטייה הזאת יש לך אינטרס לנסות להציג את זה כדבר טוב, מה שכמובן בולשיט. כמו שכבר אמרתי לך, אני לא קונה את השיט שלך, ואני גם לא מתכוון להסכים איתך. אין שום חידושים לגבי BDSM, זה בולשיט גמור שחובבי הBDSM ותומכיהם מנסים למכור.

A לוןA

New member

אין בעיה
אז אני מאוד מעוניין לקרוא את דעתם של הסקסולוגים והפסיכיאטרים האלו, ועל איזה מחקרים הם מתבססים. תוכל להפנות אותי בבקשה למחקר כזה?
בקשר ל"אין חדש בבדסמ"- נכון. בבדסמ אין חדש. בהתיחסות של הקהילה הרפואית אליו- יש ויש. ב1994 הבדסמ הפסיק להיות מוגדר ב-DSM כהפרעה, והוגדר כהעדפה מינית. זה כבר 20 שנה, אבל מאחר והמחקר היחידי שהמאמר שלך התייחס אליו היה מסוף המאה ה-19, אני מניח שיש לך עוד איזה 110 שנים של לימוד כדי להגיע ל1994.
בקשר לניסיון החיים שלך וההגיון שהוא מזין- נו, בוא נגיד שהם באמת לא ברמת ההתייחסות, מה גם שאתה לא מביא שום דבר שיתמוך במה שאתה אומר חוץ מ"אבל ככה אני חושב!!". תוסיף רקיעה ברגל וזה יהיה מושלם.
אגב, אם תקרא את המחקר שפורסם מעלה ע"י mynameisktt תמצא שם בסעיף התוצאות דיעה חיובית מאוד על BDSM
(אם קשה לך עם האנגלית, תגיד)

כך שזה לא אני מציג את הבדסמ כדבר חיובי, אלא הם- וזה מאמר שנכתב ע"ב מחקר רציני ופורסם בכתב עת מדעי רציני. שאלות?

Berethor

New member
מספיק לראות או לשמוע במה מדובר

אפילו בלי חוות דעת פסיכולוגיות כדי לראות שמדובר במשהו סוטה ולא טוב. השפלות, אלימות, קשירות, התעללות 'מבויימת', אלימות 'מבויימת', אונס 'מבויים', יחסי אדון ושפחה 'מבויימים' ממש רשימה של דברים טובים יש בBDSM, זוגיות לתפארת. שלא לדבר על גם שסדיזם נחשב למאפיין אישיות חולני ורע מטבעו, פשוט כל עוד זה בהסכמה כביכול אז לא יאסרו אותך על זה. מזוכיזם זה בעיקר רע לעצמך, אבל יכול להיות גם רע לאנשים שאוהבים את האדם ולא רוצים שהיה לו רע. החיבור הזה בין סקס לבין אלימות הוא חולני, ומזכיר נורא אונס מהרבה מאוד בחינות. הBDSM גם מגוחך כי הרבה מהדברים של האלימות שם מיותרים לחלוטין, וגם האונס המבוים מיותר לחלוטין, כי למה 'צריך' לכפות על מישהי משהו שהיא רוצה? זה סטייה זה הכל. זה שאתה יכול להנות מדבר לא נורמלי וsinister לא הופך אותו לדבר טוב.

A לוןA

New member
רגע...

אז זה כבר לא "כידוע"? זה כבר משהו שמתבסס רק על טעמך האישי?
פששש... איזה פליקפלק נהדר חווינו פה.
אני לא אסביר לך את היופי והתענוג שבשליטה, אני פשוט אצטרך לחיות עם הידיעה המרה שאתה לא אוהב את זה- וזה בסדר, כל עוד אתה לא מנפיץ פה כלמיני דעות קדומות ו"כידוע" שונים ומופרכים.

נ.ב.
יש פה נקודה אחת שאנחנו מסכימים עליה- סאדיזם שאינו חלק מבדסמ ונעשה בכפיה ובאלימות הוא באמת רע וחולה. בדעתך הפרימיטיבית בדסמ ואלימות הם היינו הך- רק שבפועל הם רחוקים זה מזה כמו שסקס רחוק מאונס. אבל עזוב- אני אחיה עם הבערות שלך.

Berethor

New member
כידוע לאנשים רבים, לא לבדסמים

חוץ מזה אני לא מצפה ליותר הבנה מצידך מאשר הייתה כאן.

A לוןA

New member
הבנה למה?

לבורות?
לדיעות קדומות?
להנפצות בלי שום ביסוס חוץ מ"ככה אני חושב!!"
לאלו אין לי טיפת הבנה.

ברת'ור, אני אשאל אותך שוב- יש לך מחקר שמוכיח את מה שאתה אומר? עובדות? ביסוס כלשהו? משהו?
אם התשובה היא שאין לך, אז עזוב, זה כבר נהיה מצחיק.

Berethor

New member
נו באמת

גם זה אין לך מספיק שכל להבין? ההבנה היא בדברים הנ"ל מההודעה הקודמת שלך, "אני פשוט אצטרך לחיות עם הידיעה המרה שאתה לא אוהב את זה- וזה בסדר", "יש פה נקודה אחת שאנחנו מסכימים עליה- סאדיזם שאינו חלק מבדסמ ונעשה בכפיה ובאלימות הוא באמת רע וחולה. בדעתך הפרימיטיבית בדסמ ואלימות הם היינו הך". בכל אופן עדיף שבזה הייתי מסיימים תדיון הזה בהסכמה חלקית, כמובן עם שאר הבולשיט שלך והלכלוך אני לא מסכים. אבל שוב אתה מראה לי כמה שאתה סוטה, חולה נפש וקשה הבנה. תפסיק לחפור לי עם המחקר, לא נמאס לך? אין לך מה עוד להגיד, זה פתטי. חוץ מלזרוק "מחקר מחקר ודיבור נגוע אין לך כלום מה להגיד, לכן הדיבור איתך מצא כבר את עצמו, גם כי אתה קשה הבנה וגם כי אמרתי כבר את מה שיש לי להגיד.

A לוןA

New member
כי כל מה שיש לך להגיד

זה "מה, אבל ככה אני חושב!! איך זה שאתה לא מבין שמה שאנ י חושב זה הכי החשוב שיש בעולם! וזה גם הקובע! אז ננה-בננה!"
וכשמנסים לעמת אותך עם המציאות, ולשאול על מה אתה מתבסס, התשובה שלך היא- "על הדעות הקדומות והבורות שלי! מה, זה לא מספיק??"
אז לא, זה לא מספיק. ואם אתה מחליט להנפיץ דיעות קדומות ומשוללות יסוד- אז בסופו של דבר מישהו יתעמת איתך עליהן, ואתה תוצג כפי שאתה- כלי ריק ונבוב, שדיעותיו הקדומות מטופשות כמו הסימוכין שהוא מביא.

Berethor

New member
למקרה שתהיתה

אני גם יודע איך זה נראה, לא רק מבחינת היגיון אלא גם כי ראיתי במה מדובר, וכן הדבר הסוטה הזה ממש לא עושה לי את זה, זה נראה כמו אונס. למה שאדם נורמלי יעדיף דבר שכזה על מין נורמלי.

דוזורם

New member
איזה מזל שלא כולם חיים בעולם שלך

וזה נקרה חופש הבחירה
שזה אחד היסודות במדינה דמוקרטית
כל אחד רשאי לבחור מה הוא רוצה לעשות

דוזורם

New member
אולי תפסיק כבר

אין לך מושג על מה אתה כותב
כל פעם אתה מגיב לתגובות שלך עם סיפורים באורך של A4
ואין לך מושג