סקס ו - BDSM

D o l f i n a

New member
סקס ו - BDSM

וגם הפעם אלו אינן שאלות של נכון, או לא נכון... גם הפעם התשובות שאני מחפשת הן סובייקטיביות לחלוטין. עד כמה השילוב הזה בלתי נמנע בעיניכם? כלומר עד כמה הסקס הוא חלק מה-BDSM שלכם, או ה-BDSM הוא חלק מהסקס שלכם? האם אתם נהנים גם מווניל? האם הסקס שלכם תמיד "קינקי"? האם אתם רואים בסקס חלק בלתי נפרד מסשן? האם יכולה להיות מערכת יחסים בדסמים שסקס הוא כלל לא חלק ממנה? במילה סקס - הכוונה היא לא בהכרח לחדירה כזו או אחרת, הכוונה היא למגע שמתפרש כמיני. שולטים - האם אתם מסוגלים להניח את השוט בצד לגמרי כשאתם נכנסים למיטה עם האדם ששלטתם עליו דקות ספורות קודם? במידה וזה מה שאתם רוצים כמובן... נשלטים - כמה אסרטיבים אתם יכולים להיות עם השולט שלכם כשמדובר באקט מיני שאינו חלק מסשן?

gidionline80

New member
אני מניח שזה

משתנה אצל כל אחד לגבי לא כל סקס הוא קנקי ובדסמי ואין בעיה בוניל לעומת זאת הבדסמ תמיד יהיה מאד מיני

D o l f i n a

New member
היי גידי...

עוד שאלה - אמרת שהבדס"ם שלך תמיד מיני, אך קיימים בו אלמנטים לא מיניים שאתה מתחבר אליהם? אם כן אז מה הדברים הלא מיניים? האם אתה מסוגל להנות מהם באותה מידה ללא ההיבט המיני?

gidionline80

New member
כל מפגש ככ טעון

ממבט , אפילו כוס קפה הכל סובב סביב ארוס תשוקה מין הוא לא רק חדירות וגמירות ובדסמ הוא לא רק הצלפות מה שאת מתארת מאד בשאלה מאד נוקשה וחד מימדי או זה אוזה זה מרקם מרכב של שלל אלמנטים.

D o l f i n a

New member
מה שאני מתארת זה...

שיש אנשים שלא רואים בבדס"ם משהו שהם רוצים ללא ההיבט המיני, כלומר שההיבט המיני הוא דיי בסיסי בעיניהם. אני כמוך חושבת שלרוב קיים מתח מיני, וגם אם הוא לא מגיע לידי מימוש - הוא עדיין קיים. אך הוא לא תמיד שם. לפעמים זה אחר, לפעמים זה לא קשור למין. אצלי בכל אופן. שאלתי פשוט איך זה אצל אחרים... שאלתי בעיקר כי בדס"מ "לא מיני" הוא תגלית דיי טריה בשבילי.

D o l f i n a

New member
יכולה

בעיקר ה - DS להרגיש רכוש בכל רומח איברי, לאוו דווקא בהיבט המיני של המילה.

D o l f i n a

New member
לא יודעת, תלוי...

פחות מושכת אותי למשל דמות השולטת מאשר דמות השולט, מצד שני, אישה כאישה, הרבה יותר מעניינת ומאתגרת ומושכת בעיני במובן הוונילי מאשר גבר. אבל בגדול זה עניין של תקופות, ובעיקר פונקציה של האדם הספציפי שניצב מולי... ובמילים אחרות - אני אוהבת הכל, כל עוד טוב לי.

D o l f i n a

New member
תודה אייבורי ../images/Emo13.gif

אני אוהבת את עצמי ככה... גם אם פעם היה לי מאוד קשה עם זה, מאוד מבלבל, והרגשתי לא שייכת לשום עולם - לא וונילית, לא בדס"מית, לא לסבית ולא סטרייטית... היום ברור לי שזה בסדר להיות קצת מהכל, ולא בכל פעם שחלק בי בא לידי ביטוי יותר מחלק אחר זה הזמן להגדיר את כל הזהות שלי מחדש.

אייבורי

New member
:)

כן במיוחד שאנחנו חיים בעולם כביכול נאור. עדיין להיות שונה מהזרם המרכזי ישר יוצר קצת תסביכים. אחלה שאת מרגישה טוב עם עצמך

הכי כייף

הכל מכל. גם אני ולא לא ולא. אבל אוהבת את זה זה וזה. למה לקטלג?למה לסגור? הכי טוב להיות ולהתשייך בחלק שבך לכל קבוצה שהיא. אוהבת נשים חולה על גברים חסונים וחזרים. אוהבת ויניליות אוהבת בדס"מ בגבולות שלי. אוהבת אדומים למינהם. בכלל אוהבת סקס טוב ברמת סיפוק.

אייבורי

New member
ממממ

כן BDSM הוא חלק מחיי המין שלנו. ומין ונילי הוא גם נפלא תמיד, זוגתי ונילית למדי. אפשרי שמערכת תהיי נטולת סקס, אבל זה קצת פוגם לטעמי. דולפינה, תעשי מה שנכון לגביך, אין תשובות נכונות פה, רק התאמה אישית. לפחות זאת דעתי.

D o l f i n a

New member
תודה אייבורי

אני עושה את מה שמרגיש לי נכון, כמעט תמיד... השאלה שלי לא היתה ממקום של "מחפשת עיצה", אלא יותר באה מסקרנות. אפשר לראות מגוון מאוד רחב של מערכות יחסים המבוססות על שליטה, מסקרן אותי תמיד להבין מה.. כמה.. איפה... אצלי בכל אופן - סקס "קינקי" זה דבר נהדר, בואו לא נמעיט בערכו, גם סקס וונילי (עם גברים פחות) זה משהו שאני יכולה להנות ממנו, בהחלט... אבל הקשר בינהם לבין בדס"ם הוא די מקרי אצלי. לפעמים זה חלק, לפעמים זה לא, זה לא חיוני. אמרת "פוגם", אולי... אם מדובר במערכת זוגית. לא הייתי רוצה זוגיות שמבוססת על בדס"ם. טוב, יצא מבולבל קצת...

אייבורי

New member
קצת סדר

אכן לחיות במערכת זוגית בדס"מית עדיין לא חייתי ולאור זוגתי המקסימה כנראה שלא יצא לי לחוות בזמן הקרוב. אמרתי שנטילת החלק המיני מיחסים בדס"מים פוגם לטעמי, זה חלק מהנה מענג ובר משמעות לגבי הזוג. אבל לא מחייב. בכל מקרה אני מוחה בתוקף האמירה כי סקס ונילי עם גברים הוא פחות מהנה. (צוחקקקקקקקקקקק) יסלח לי זוד אבל סקס ונילי עם גברים הוא דבר שלא יעלה על הדעת. לטעמי כמובן <קריצה>

Z o d i a c

New member
אל תפסול מה שלא ניסיתי../images/Emo70.gif

אני ואתה ניהיה נפלאים במיטה...
סתם, אין דבר כזה יותר טוב או פחות טוב, כל עוד לך זה טוב.

בדיוק.

אסור לפסול דברים על הסף עד שלא מנסים אותם. ואם אתה מזמין אותו אלייך כבר, אמממממממממ, אפשר לעמוד מהצד ולצפות בך "מתעלל" בו וינילית?
כל זמן שזה עושה לי טוב אני שם

באמת?

אז אם פסלתי על הסף זיון עם ילדים בני חמש בלי לנסות את זה, מה זה אומר עלי? עם כל הכבוד, כל אחד מאתנו פוסל דברים על הסף בלי לנסות אותם, אלא אם כן אנחנו ממש חולי נפש. מה כל אחד מאתנו פוסל על הסף - זה כבר עניין אחר. אבל לא נראה לי שיש בפורום הזה אפילו אדם אחד שלא פוסל דברים מסוימים על הסף.

למעלה