סקס ו - BDSM

פומלית

עדיין לא הצלחתי להבין מדוע אין לך סקס? ואיפה את נמצאת בארץ או בחו"ל? וסליחה על הסקרנות שלי

stop appologizing all the time

I'm in New York, and i dont have sex for a long time now because i'm pragnent and the doctors dont allow it .. but it will be ok, dont worry - i just need somewhere to complain, and this forum is like mini-home for me, so i do it here. ok ?​

stop appologizing all the time

I'm in New York, and i dont have sex for a long time now because i'm pragnent and the doctors dont allow it .. but it will be ok, dont worry - i just need somewhere to complain, and this forum is like mini-home for me, so i do it here. ok ?​

Z o d i a c

New member
נורא משתנה כל פעם

ובדרך כלל תלוי עם מי אני במיטה. אישית אני מאוד אוהב סקס וונילי מושקע, איכותי, רומנטי, ארוך. כמו כן אני נהנה מסקס קינקי, שליטה, כאב. אני די מתאים את עצמי לפרטנר ולסיטואציה - הבחור העכשווי שאיתו אני נמצא מצליח לשלב ביחד איתי בצורה מושלמת בין הצורך שלי ושלו לשלוט ולהשלט לבין ההנאה של שנינו מסקס וונילי. השורה התחתונה שאני יכול להתאים את עצמי אבל בסופו של דבר זקוק לשני הדברים גם יחד.

bdsm זה סקס למתקדמים

פעם אחת המלכות מאתר אחר אמרה ואני מסכים איתה שבי די אס אם זהוא סקס למתקדמים בתור דו מיני כמעט הכל מגרה אותי גם סקס ונילי וגם סשן וברור ששילוב של שניהם יחד זה קטלני ביותר (במובן החיובי של הענין) אני אוהב שינויים הרפתקאות ופתיחת אופציות חדשות גם בסקס וגם בבי די אס אם אותה תנוחה כל הזמן משעממת אותי צריך גיוון בחיים כי חיים רק פעם אחת

D o l f i n a

New member
כן!!!

ולפני שאני מוצאת לעצמי דג טונה שמן ומתחילה לחבוט בו על ראשי, כדאי מאוד שתתחילו לפתור אותו!

putonit

New member
אני יושבת במעגל ומביטה סביבי…

הנוף מוכר המודעות חדשה. מה השתנה? מה חדש? במציאות החדשה אין כלל שיפוטיות. (הכל מותר, הכל נכון, הכל בסדר) כמו כן אין בה שמץ של חשש, פחד או חרדה. המודעות החדשה בטוחה לגמרי. אני מוגנת לחלוטין. אני יכולה לבחור את ההתנסויות שלי מתוך השפע, בחופשיות. אני בוחרת בסקס. אני בוחרת לחקור סקס. אני בוחרת בסקס חזק, עוצמתי , לא מתפשר. אני בוחרת בך. אתה חכם וחזק, אתה רוצה לקשור אותי, לשלוט בי, ללמד אותי, להחליט, לאסור, להכאיב, לענג, להטריף, לקחת אותי הכי גבוה, להמריא, להעיז ולפרוץ גבולות. לטוס. בוא בוא תברא לי עונג מושלם בעולם החדש. …אני מושיטה את ידי. אין גבול.

D o l f i n a

New member
תענוג

תענוג לקרוא אישה שיודעת בדיוק איך היא רוצה שיקרעו אותה!

למעלה