סקס ו - BDSM

אויי לאאאאאאאאא

לא לשם, אל תקחי את דבריי לשם. לא להיסחף. נקבתי רק בהצהרה שלו לגביי הבחור השני. היי.. גם אני פוסלת המון דברים על הסף ובלי שום קשר לסקס. ואם בסקס עסקינן, אז יש לי רשימת לאיים ענקית בנדון. מה שמתאים לי לא רלוונטי לגבייך.וההיפך. וזה רק כל זמן שמדובר בבן אדם בוגר ומודע למעשיו. אחרת זו מחלה! שוב, אל תקחי את דבריי למקומות שלא חשבתי בכלל עליהם.

D o l f i n a

New member
וונילה...

נושאים רגישים את מעלה, מאוד מפחיד העולם הזה לאחרונה, מלא באנשים לא פוטוגנים במיוחד... אבל אני לא חושבת כלל שהכוונה פה היתה למה שאת חשבת, מאמינה שהיא התכוונה לדברים שאינם פוגעים לא בך, ולא באדם אחר... ואם הם מסקרנים ולו לרגע - שווה לרוב לנסות.

אני יודעת למה הייתה הכוונה.

אבל אני חושבת שכשאדם זורק "אמיתות" כוללניות כאלה לחלל האוויר, זה לא מזיק לעצור אותו לרגע ולגרום לו לחשוב עליהן שוב. זה בכלל לא מזיק לאנשים לחשוב שוב על הדברים שהם אומרים, ולבדוק אם הם באמת מסוגלים לעמוד מאחוריהם. יש הרבה דברים שאני פוסלת בלי לנסות. בשביל זה לאדם יש גבולות. לא חייבים לשבור את כל הגבולות רק כדי לוודא שזה באמת לא מתאים לך.

אייבורי

New member
מאי יקירתי

מאחר ואת כלכך רוצה לבוא יאללה בואי. רק חייב להזהיר אותך קלות. זוד אמנם חובב גברים, אבל הישבן שלי בתול וישאר ככה, תאמיני לי, טוב לו במצבו הנוכחי. שנית זוד יודע שאני לא ממש הטעם שלו, הוא אוהב כנועים\עבדים\.... אופסססססססס ואני לא. <מחביא שוט גדול במיוחד למאי>

Z o d i a c

New member
חוץ מזה אייבורי יודע

(אני מקווה) שהכל נעשה על תקן פלירטוט ברוח טוב. נכון אייבורי?? אנחנו פשוט עובדים אל אחוות הגברים של הפורום.

מה שנקרא

Male bondage. אופס, Male bonding, התכוונתי.

אני לא דוגמה לכלום,

כפי שמעיד הכינוי שלי, אז אולי אני אפילו לא אמורה לענות פה, אבל בכל זאת. כצפוי, רוב הסקס שלי הוא ונילי לגמרי, רק חלק קטן הוא "מעניין". יש אלמנטים של BDSM (מאבקי כוח ושליטה, עם ניצוץ מיני או בלעדיו, למשל) גם מחוץ לסקס, אבל לא הרבה.

אייבורי

New member
ממממ

ונילוש, האם היית רוצה מערכת בדס"אמית ? האם הפצפוצים מהווים דרך להפיכת הוניל למשהו קצת יותר עסיסי? חוצמזה דעה יכולה לבוא גם ללא ניסיון קודם.

אצלי העסק קצת שונה.

מתוך המכלול של ה-BDSM, אני (כמעט) לא נמשכת לחלק של ה-Ds, חוץ מאשר בפנטזיות (כלומר, לא, ממש לא הייתי רוצה מערכת כזאת, משום כיוון), אבל כן לחלקים האחרים. אלה הפצפוצים.

putonit

New member
take me

קח אותי לאיבוד הראה לי שם את הדרך תוביל אותי בדרכים חדשות גע בי במקומות שמעולם לא ננגעו גלה לי אותי שלא הכרתי קשור אותי בכוח בכדי להתיר את כל פחדי סמא את עייני בכדי שאוכל לראות אחרת תחילה אצעק ואתנגד לך בכל כוחי שלי אבכה, אמרוד, ארקע, אזעק אבל אתה היה חזק ממני גרור אותי במסדרונות האפלים עד שאשאב מחדש אל האור אתה תקבל את פניי יחד עם האור בגוף פתוח וחם בשפתיים לחות ועוטפות בלשון עבה ויונקת בזין המתפאר בזיקפתו ושם אמצא את שמעולם לא היה לי אבל תמיד הרגשתי כאילו אבד לי

אייבורי

New member
<מגיש חשבון>

עכשיו נדרש פירוט של הפיצפוצים. אחרת יגמרו ולא ישאר לך בכלל

אייבורי, באמת! ../images/Emo9.gif

איזו מין בחורה אתה חושב שאני? על הפגישה הראשונה? בלי להכיר בכלל? [הוסף טקסט ויקטוריאני מתאים ומזועזע כאן]

אייבורי

New member
את לא בחורה

שאוהבת ונילה עם פצפוצים ? אני אמרתי הדגמה בפגישה ראשונה, פגישה ראשונה עושים אחורי ההדגמה. ואז מכירים. אני רק בקשתי שיווק בסיסי. פותח גלידת שוקולד עם שברי עוגיות

שמע, אותי חינכו דבר ראשון להזדעזע,

דבר שני לשאול "איזו מין בחורה אתה חושב שאני", ודבר שלישי להסמיק. למרבה המזל, אמא שלי שכחה לחנך אותי לגבי השלבים הבאים, אז בהם אני כבר חופשית לעשות מה שבא לי... <קול הומר סימפסון> יאמממממ... גלידה!

אייבורי

New member
../images/Emo135.gif

רגע, זה רגע של קודאק <מצלם את הונילה מסמיקה> מממממממממממ אז מה את עושה בשלבים הבאים ? כי אותי חינכו לזעזע לחשוב שזאת בחורה של וניל להציע לה שוקולד ואז לקשור אותה ולהצליף בישבנה אופסססססס זה גידי לימד אותי טוב נו

LOL

לרגע שאלתי את עצמי אם זו אמא שלך שחינכה אותך ככה...
המממ... השלבים הבאים זה כבר אלתור חופשי, אתה יודע. תלוי מי מציע, מה בדיוק הוא מציע, ועד כמה הוא יותר חזק ממני.

טוב, הנה התשובה שלי על הבוקר../images/Emo42.gif

קודם כל שתדעו שכרגע אין לנו כלום. לא וניל לא שוקולד ולא בדסמ - כן, אנחנו מסכנים ואומללים ומותר לכולם לרחם עלינו. בימים אחרים יש גם סקס ונילי, ודאי שיש והוא בדרך כלל פשוט מעולה. לא חושבת שיש מצב כזה של סקס שהוא תמיד "קינקי" כי אחרת עם מה מגוונים? עם וניל? יש סשנים בלי סקס, אבל אצלנו הם מעטים מאד ובעצם אני יכולה לחשוב רק על פעמיים כאלו בשנה האחרונה. קשה לענות אם הבדסמ הוא חלק מהסקס שלנו או שהסקס שלנו (מישהו יזכיר לי מה זה?) הוא חלק מהבדסמ. שני הדברים שזורים זה בזה אבל לא הכרחי שיהיה סשן של בדסמ ע"מ שיהיה סקס. בעניין השאלה האחרונה - מחוץ לסשן אין איש שאני לא אהיה אסרטיבית איתו כולל המאסטר האהוב שלי. כשאנחנו לא בסשן שנינו שווים. מה עוד?

למעלה