סקס ובדידות

אנרגי100w

New member
סקס ובדידות../images/Emo182.gif

שלום. יכול להיות שיש הרבה במצבי שאינם מודים בזאת אך למי שגר באזור תל אביבי יודע אולי על התחושה שלי להיות רווק בגיל 33 לחיות בדירה שכורה עבודה משרדית שאתה לא אוהב כלוא בחלונות פאנורמיות במגדל גבוה נושם אויר ממוחזר של מזגנים להרכין את הראש כי הבוסית שלך מיליונרית שירשה הון מאביה שמצמידה את החרב על צווארך כי מי אתה בכלל. יש עוד מליונים שיכולים להחליף אותך כך את המשכורת המצוקמקת וסתום תפה גם אם אנחנו עושים עליך מיליונים. לראות שכולם סביבך מסתדרים מוצאים בנות זוג לטווח רחוק יציבים איתנים יודעים מה רוצים בית גינה חתול וטיולי סקי לציריך יין בוזלה אדום מכונית בליסינג ואתה מביט בהם מהצד לא יודע אולי גם אתה רוצה ואולי בכלל אתה נגעל שאלו החיים מרדף לאסוף לשדרג להראות הכי והכי לנסות כל הזמן לרצות את החברה המזורגגת הזו בסטאנדרטים בלתי אפשריים לדעת כשתיפול תחוש את כאב הבעיטות של העומדים כי הם רגילים להשפיל את החלש. אתמול היה רגע קשה של חשבון נפש משהי שפגשתי באותו יום בחורה אינטלגנטית משכילה שממש לא בא לי עליה מבחינה רומנטית אך משום מה אחרי הבית קפה והטיול בפארק מצאנו את עצמנו בדירתי עושים סקס ללא הפסקה למשך כל הלילה אך התחושה אחרי שהלכה הייתה נוראית ההסתכלות שבעצם זו מסכנות שלי שנשים תמיד נמצאות לילה אולי שתיים במיטתי מספקות לי ולהן צורך גופני אבל בפנים אני מרגיש ריק מנוטרל כל כך בודד שהדלת נסגרת והתמונות שלהן מטושטשות לאט מתפוגגות הופכות כמו חלום וכך חלילה ואני כל כך לבד עייף כל כך עייף הערובות בעיניים כואבות הציפורניים מדממות מהמלחמה של החיים מהצביעות הכפויה מזיוף הכוחניות מהפחד שיטרפו אותך רציתי לבכות אחרי שהלכה אבל שנים שלא בכיתי כמעט ששכחתי זה נתקע לי בוושת בבואקום אפילו להקיא לא יכולתי ועכשיו הדירה ריקה לא יכול לצאת לבארים בתל אביב הם רק מזינים בי את הגועל הסינטטטיות מזון לריקנות אורגזמה בשקל כמו הפלאפל ב5 טעמים זול ומזין טעים אבל לא בריא. לפעמים אני שואל את אלהים למה זה מגיע לי? למה אין לי שקט רוגע משהי לאהוב שתיתן לי כוח לשרוד את המסע כומתה שקוראים לו חיים. אבל הוא לא עונה לי נראה לי שלפעמים צוחק עליי וקצת לועג לי למרות שאני די אוהב אותו אבל הוא ממעט לעשות לי מחווה אפילו קטנה. הלוואי שלכולם הייה טוב.

כתבת הרבה..

אך עדיין חסר משהו.. מה אתה באמת רוצה?.. עזוב את כל השאר וכל מה שהם חושבים שצריך.. מה אתה רוצה שיקרה בחיים שלך?... נתחיל משם.. מה אתה אומר? אור ואהבה

feebee1

New member
בדידות

אני מה זה מזדהה איתך, ריקנות זה בלשון המעטה אמנם סקס כבר אין הרבה זמן כי אני עוד יותר מפחדת מזה, כי בכל חיי עשיתי סקס רק עם 2 גברים והמערכות יחסים איתם נמשכו הרבה שנים. מעולם לא עשיתי סקס בשביל סתם אלא מתוך אהבה אני מוצאת עצמי היום לבד וסובלת נורא מבדידות בהצלחה לך אתה עדיין צעיר

למעלה