סקס בעבודה

enigomontoya

New member
סקס בעבודה

יצא למישהו לעשות סקס בזמן העבודה (ואפילו לקבל על כך כסף) ? אצלי המקסימום שהצלחתי פעם זה לגרור מישהי למחסן ולבדוק את צבע חזייתה ומה היא אכלה קודם. מצד שני, אחרי העבודה...

שמעתי פעם על מישהי...

שאוננה באחד המחסנים בעבודתה ואף נתפסה ע"י אחד מחברי הפורום ! לגבי השכר אני לא בטוחה...

luckycharm

New member
אני סקרן

בטח רצית לאמר משהו <לאקי. מצד אחד מפרגן לפוסט חדש. מצד שני כבר לא מבין הרבה. דיסוננס מטורף>

enigomontoya

New member
צודק

אבן רציתי לאמר משהו. רציתי לעודד את כל המשועממים ולהעיר אנשים אחרי ארוחת צהריים (פדטאי, היה לא רע, תודה ששאלת :) אני פוסט ? חשבתי שאני ניו

enigomontoya

New member
נזכרתי בעוד משהו

עבודה בגרמניה. סוף שבוע צריך לטייל. הזמנתי מלון באמסטרדם, כמובן שחדר אחד (הרי צריך לחסוך בכסף ) אני ובחורה נוספת נסענו יחדיו. המשך ידוע ותודה לא.... על המימון

ערצב

New member
../images/Emo3.gifיצא לי

להיות עם האקסית בבית הכנסת במקום העבודה, שפעיל בסוף השבוע. זה היה ערב שבת, אף אחד לא נמצא והמקום חשוך, היא היתה במחזור, אבל זה לא ממש הפריע לי או לה, רק הגביר את החשק.. לפי חשבון מהיר, הייתי אמור להיות מוכה בשלושה ברקים של זעם קדוש. עדיין מחכה
.. סקס עם עמיתים לעבודה לא יצא, מה שכן, היו ירידות באותו מקום ממש כמה חודשים אחורי זה, עם מישהי שעבדה איתי.

tiptipon

New member
נמצצתי בעבודה...

אין ספק שזה כיף לספור את השקלים תוך כדי שנמצצים. זה אפילו יותר כיף מללכת לשירותים בזמן העבודה...

מקסימום??

מוותרת.. זה היה עם האיש שלי מכאן:) בעבודה הקודמת ב20 בערב.. אחרי שכולם הלכו.. התחיל על השולחן.. עבר לשטיח.. למחרת הגעתי לכזה בלאגן של ניירות..

aarmani

New member
לי כן זה קרה....

אז ככה אחת העובדות שלי שהיא נשואה התאהבה בי . וכל פעם שהייתי נכנס למחסן היתה קופצת עלי פעם אחת זיינתי אותה שם חפוזון קצרצר. לא היה משהו אבל אחכ כל פעם שהייתי לוקח אותה הביתה היא הייתה משחקת לי בו ויורדת זה העובדת . ויותר מעשר לקוחות זיינתי בעסק שלי . וים של מציצות היו שם כי אני מת על זה שיוורדות לי. פעם הכי קטלנית הייתה עם אישתו של איזה איש ביטחון מפחיד רצח . אז היא ירדה לי והראש שלי במה הוא יעשה לי אם הוא יגלה ..עדיין זה על קצה המזלג

enigomontoya

New member
צריך קו"ח ?

מה אתה חושב שכדאי לכתוב בקורות חיים ? צריך גם המלצות ?

sf1064

New member
כן בהחלט ,המלצות... ../images/Emo6.gif

ממצות ממוצצות....

aarmani

New member
כולם רוצים לעבוד אצלי??

תפתחו עסק של ביגוד נשים ותבינו מה קורה שם ... לא תאמינו

למעלה