סקס בעבודה

aarmani

New member
תעבדו בהיי טק .גם שם לא חסר

כשהן כל היום מול המסך .הן מתות למשהו קצת יותר טבעי שירדים להן את התאים האפורים שכל היום עסוקים בתוכנות .ורוצות ז י ןןןןןן יש ים מקצועות בהם אתם יכולים לתת ב.ראש אבל זה תלוי גם בכם לא רק באופי העבודה

enigomontoya

New member
צודק

האמת שאפשר למצוא בכל מקום. תלוי באופי פעם כשהיינו ילדים אמרנו "אין אישה שלא נותנת יש גבר שלא יודע לקחת" זה כל כך נכון, אבל לא רק בסקס, לכולנו יש תחומים שבהם אנו חזקים יותר וחזקים פחות. אתה אני מבין חזק בלמדוד בגדים לנשים. אשרייך

יערית 1

New member
../images/Emo12.gifאין גבול להפתעות בחיים ארמני..

ואיך זה שעם כל המציצות והזיונים החפוזים אתה חרמן כל כך...?
ומידי פעם מעלה הודעה בענין שחסר לך זיונים וכאלה...זה פשוט לא מסתדר לי עם הודעתך.. בכל אופן, שו קצה מזלג..פרט, נמק ותאר בהרחבה... מת על ירידות? מי לא?

יערית 1

New member
רק במקרה ....אני

מבינה את שפתך.... "הא לחמא עניא...." זה מה שעלה לי בראש כרגע

יערית 1

New member
באיזה ישיבה למדת?../images/Emo12.gif

מינא נפקא על הדא... חאלס, סתם מחרטטת..אל תיסחף, מחכה לתיאור שלא על קצה המזלג

aarmani

New member
מה לא מספיק התיאור הקודם?

אל תגזימי.כרגע יש לי עובדת קטלנית סקסית .. לא נראה לי שהיא סופרת אותי אבל כל רגע שהיא עוברת לידי אז היא מעבירה ליטוף קל אבל לי נראה שזה ליטוף חנופה ולא ליטוף דורש .אגב היא נשואה

ozzz64

New member
כן ../images/Emo70.gif

ועד היום היא מבטיחה שתשלם לי ,כבר שנתיים שאני רודף אחריה.
בפעם הבאה אני גובה תשלום במזומן בלבד.

הולמס 30

New member
יצא

דברים מופלאים קורים כששני אנשים משתדלים, במקרה, להישאר אחרונים. ואינטראקציות מעניינות מתרחשות בכוכים הקטנים והנידחים שיש מי שמתעקש להגדירם כפינת עישון. <הולמס שוב משתאה על כך שאחרי חודשיים וחצי העישון לא חסר לו. הפעם מזווית אחרת>

יצא לי לעשות...

וזה היה דבר פצצצהההההההההה וזה היה עוד עם עובד שלי , אחחחחחחח הזכרונות הזכרונות................

ההפךךךךךךךךךךך

מאז הוא היה מגיע כל הזמן לעבודה מוקדם יותר והולך מאוחר יותר.. מעניין למה

פסק זמן

הייתי לי עובדת שהודיעה לי שיש לי עד מחר לזיין אותה ולא היא תזיין אותי. ואכן זיינה אותי בפראות.

aarmani

New member
אילו מהפנטת או נימשון

היו עובדות אצלי אולי היו מסדרות לי מישהי מהפורום שרק מוסיף לי על החרמנות

למעלה