סקס בזמן מחזור

דרדקן

New member
סקס בזמן מחזור

דעתכם, העדפתכם? בעד, נגד, היכן הגבול? אוראלי זה בסדר? אנאלי אפשרי? מעדיפים/ות להמנע או חרמניות בטירוף, או רק עם הבנזוג ממש לוחץ?

אחרי 2 נסיונות הגעתי למסקנה

שלא יקרה כלום אם ממתינים 3-4 ימים! אוראלי בטח שלא -->
(ולא מעניין אותי מקלחת טובה לפני) ... אנאלי --> לא רלוונטי לגבי ... שורה תחתונה --> מעדיפה להמנע!

vhot32

New member
למה אנאלי לא רלוונטי ?

ניסית פעם לפחות ? זה די מעניין אותי למען האמת.

דרדקן

New member
אני אענה

באופן אישי מחזור לא מפריע לי ואף קיימתי יחסי מין כשבת זוגי היתה במחזור (איתה, לא עם מישהי אחרת במקרה שעלתה התהיה) אוראלי בשעת מחזור, לא יצא לי, אני לא מתלהב מהרעיון, אבל אם בת זוגי מאוד תרצה אני מוכן לנסות (משמע זה לעולם לא יקרה כי היא לעולם לא תרצה). אנאלי, בשמחה, שוב כמובן בהסכמתה. לעולם לא לוחץ בזמן מחזור, מודע לרגישות, עם זאת מציע.

daniella1980

New member
אז רק עם טמפון,

בלי טמפון אני חושבת שזה ממש לא ינעם לאף אדם אנושי. עם טמפון אין סיבה שתרגיש בכלל שהיא במחזור, חוץ מהעובדה שהטמפון סופג את כל הנוזלים ולא יהיה בכלל מעבר נוזלים החוצה מהנרתיק, והאיזור החיצוני יישאר יבש מתמיד, ולכן רמת הסיכוך תהיה תלויה ברוק שלך בלבד.

Octopussy

New member
תלוי לאן שולחים הלשון

לא חייבים לדחוף פנימה, הדגדגן טעים גם במצב הזה - כשהוא נקי.

חופ שיה

New member
בדיוק !!!

לא הבנתי את היסטריית הטמפון , לא חייבת ללקק את אזור פתח הנרתיק. למיטב ידיעתי הדגדגן קצת יותר למעלה ואם עושים מקלחת ממש לפני היחסי מין ואם אין זרימה חזקה של וסת, אזי אפשר בעדינות ללקק דגדגן - להכניס אצבע לתחת ובא לציון גואל.

daniella1980

New member
בעקרון אתם צודקים

אבל בזמן גירוי הנרתיק מפריש יותר נוזלים, ובזמן מחזור הכל מעורבב בדם, לכן סביר להניח שהדם יגיע לאיזור החיצוני (וכל אחד וטכניקת הירידה שלו ולאן שהלשון שלו מגיעה..:) ), אלא אם מדובר לא בימים הראשונים של המחזור. כלומר אם אין זרימה רצינית. עדיין, למען פחות הגבלה לדעתי עדיף עם טמפון.

טוב אז כן ניסיתי ו.....

למרות כל החרמנות שעוברת בי באותם הימים מעדיפה להתאפק. אורלי בשום פנים ואופן לו בזמן המחזור.....
אנאלי, אפשרי
(אגלה לכם סוד.......זה קרה לפני כמה ימים והיה
) מי שילחץ עלי יקבל את עונשו לעשות ביד

daniella1980

New member
מנטלית אין שום בעיה

פיזית - זה כואב, לפחות לי (היו פעמים שלא כאב אבל בגדול יש הבדל בתחושה והיא פחות נעימה), ומעבר לכך בזמן מחזור אני אישית די סובלת מכאבים ותחושת נפיחות וזה די מוריד את החשק (אף פעם לא הבנתי את האמונה הרווחת שנשים יותר חרמניות בזמן מחזור). מין אוראלי אפשר לעשות עם טמפון אגב, אני לא רואה שום בעיה בזה, למעט הרבה פחות רטיבות:)

חופ שיה

New member
זה הכי תלוי בבן זוג.

לי אישית אין הגעלות ממחזור שלא ביומיים הראשונים שלו. מבחינתי אפשר לעשות סקס במחזור חוץ מהיומיים הראשונים שלו וגם זה יכול להיות נתון לשיקולו של הבן זוג כי אני גמישה בעניין. ירידות רק עם טמפון ומבחינתי אפשר לוותר על סקס אוראלי עבורי בזמנים אלו. אנאלי בהחלט יכול להיות אופציה של במקום חדירה לנרתיק - פסיכולוגית זה עובד יופי כשרוצים לעשות סקס ואי אפשר לחדור לנרתיק. אם אני ממש רוצה סקס ולהשאר נקיה , אני אשמח רק להראות ולפתח את כישורי האוראלים עליו.

queen of dreams

New member
תכל'ס

אין לי בעיה עם זה אם זה לא בימים הראשונים (בגלל דימום וכאב) אני אעדיף שלא בכלל כי לא נעים לי מהבנזוג...אבל אם לא אכפת לו אז לי בטח שלא. אם כן ואני חרמנית בטירוף..מה שקורה לקראת הסוף אז יאללה בכיף... לגבי אוראלי, אמנם לא ניסיתי אבל אפשר אחרי מקלחת עם טמפון ואנאלי? לא נראה לי בכל מקרה...

ביום הראשון (וגם יומיים לפני)

לא בא בחשבון כלום. יש לי כאבים וגם הצד האחורי סובל אצלי מפעילות יתר... ככה שאנאלי לא בא בחשבון. ביום השני או השלישי דווקא הולך...סקס רגיל כמובן, על אורלי אין מה לדבר עד שהבלאגן נגמר....

moshese69

New member
בנות אנאלי זה מעולה

צריך להתנסות קודם בלי ממש לחדור לשים שמן להתחכך בפתח ואז להכניס את "הכובע" ובעדינות צריך קודם לפתוח אתכן לרעיון של זה בלי ממש לעשות כמו שרואים בסרטים

בן, תלמד לקרוא, אני ../images/Emo23.gif אנאלי

מאד ועושה את זה הרבה, אבל לא כשיש לי שילשול יום לפני המחזור וביומיים הראשונים של המחזור. אם אתה כן אז בירכותי. מצא לך מישהו שאוהב גם כן בת*ת בזמן שאתה משלשל ושניכם מאד תהנו.

למעלה