סקסופוביה

סקסופוביה

הייתי מאוד רוצה לשמוע את דעתכם על ההבדל בין סקסופוביה לא-מיניות.
כאילו מצד אחד, נורא קל להגיד שאם מישהו ממש נגעל מנשיקות ומסקס ולא רוצה בכלל להתחיל לחשוב על עצמו בסיטואציה הזאת והכל נראה לו כל כך דוחה - נורא קל להגיד שיש לו רתיעה מסקס.
אבל מצד שני גם מישהו שהם "סתם" א-מיני גם ירגיש גועל לא? כאילו, אני נגיד - כמו שאני לא רוצה לשים את היד מתחת לשולחן ולגלות שם מסטיק רטוב שמישהו הדביק שם קודם, וכמו שבאוטובוס כשאני לבושה והכל ממש דוחה אותי להיתקל בטעות באחד הבני 16 שהולכים בבגד ים ושכל הרטוב והזיעה שלהם נידבק אלי (איככככככככס). ואז באותה מידה החלפת נוזלים של נשיקה נראה לי דבר איום ונורא ולמה לעזאזל שאני ארצה דבר כזה מרצוני החופשי???

כלומר, בשורה התחתונה, מה שאני מנסה להגיד.
ההבדל מהיתי מבחינתי כי אם מישהו א-מיני זה דבר 'קבוע' כמו הומוסקסואליות או טרנסג'נדריות ובכלל לא נחשב בעיה נפשית (אלא אם זה מאוד מאוד מפריע לבנאדם ומפריע לו לתפקוד ואז זה משהו אחר),
בעוד שסקסופוביה זה כן משהו שאפשר לסתכל עליו כדבר, שבו נגיד לגיטימי "לפתור אותו בעזרת פסיכולוג"

אממ....

לא ממש ירדתי לסוף דעתך.
את שואלת האם זה לגיטימי להגעל מסקס?
או קובעת שזה משהו שצריך לטפל בו בוודאות?
את שואלת על הקשר בין הגעלות מסקס לא-מיניות?

אני יכולה להבין שאם מישהו לא מוצא הנאה בסקס, כל מה שנשאר מזה, אלו נוזלים שאין בהם משהו מלבב במיוחד.

אישית, סקס לא מגעיל אותי ואין לי בעיה 'טכנית' לקיים יחסי מין.
זה פשוט משעמם אותי ואני לא מוצאת בזה עניין.

פורנו אגב, מגעיל אותי ברמות. לא מבינה למה אני צריכה לראות בתצלום תקריב את אברי המין של אחרים ומה הם עושים איתם...
(כל זה מעבר לדעות האידאולוגיות שלי על פורנו.)

אם מישהו הוא א-מיני, אין בעיני הרבה משמעות לשאלה האם הוא נגעל מסקס או לא, כי בכל מקרה אין לו צורך בפעולה הזו (אלה אם כן הוא רצה להביא ככה ילדים לעולם)

Apikachu L

New member
פורנו די מגעיל בכללי

שלא לדבר על רמת המשחק העלובה. אני חושבת שיצא לי לראות פעם וחצי, וזה היה כל כך מביך ומגעיל (והם די נראו סובלים) אפילו שאני לא א-מינית, ובחלקים בין החלקים הפורנוגרפים הם פשוט דיקלמו טקסט. גם מביך וגם משעמם. נכנעתי אחרי חמש דקות.

לא ממש ראיתי סרטים

כשהייתי נשואה הבן-זוג שלי חשב שאם אני אראה פורנו אולי יהיה לי חשק לעשות איתו משהו

אז הוא נכנס לכל מיני אתרים ברשת.
ראיתי בעיקר תמונות.
זה היה דוחה ורק גרם לי עוד פחות לגלות עניין בנושא.

Apikachu L

New member
גם לא מבינה איך אפשר לסבול יותר מכמה דקות

כנראה שזה איזה סוג של טעם נרכש עם חינוך חברתי או משהו בסגנון.

orald

New member
תזכירי לי לא לפגוש אותו יותר במציאות...

אם את לא רוצה שתתפתח איזו סצינה לא נעימה, חחח.

orald

New member
לכן אמרתי "יותר".פעם הבאה כבר לא יהיה חיוך...

אחרי כל מה ששמעתי פה.

יש כאן פראדוקס

מכיוון שכמעט 90% מכלל אוכלוסיית הגברים יש להם סקסופוביה ואף אחד לא אמר להם ללכת לטפל בזה אצל פסיכולוג. יתרה מכך, החברה מעודדת את הסקסופוביה הזו - וכן. אני מדברת על סקס עם גברים. או במילים אחרות "הומופביה".

כך שאם אומרים לא-מיניים שהם סובלים מסקסופוביה, אז מצד אחד - סבבה. למה לא? אם החברה מאשרת לגברים המיניים לפחד מסקס עם גברים והם עדיין נקראים "הטרוסקסואלים" (ולא "הומוסקסואלים בהכחשה"), אז למה לנו אסור?
מצד שני, למה שאני לא אראה בזה דבר מגעיל אם אין לי את התשוקה לאקט מלא נוזלי גוף, הפרשות וזיעה?

כשאנשים אומרים לי "למה שלא תנסי סקס?" מבחינתי הם אומרים לי: "למה שלא תנסי לנגב את התחת למישהו אחרי שחירבן?" XD

לסיכום:
אני לא רואה בגועל כמייצג בלעדי ל"פחד". לפעמים זה כן, ולפעמים זה לא. כל מקרה לגופו.

זה לא אותו הדבר....

סקס לא אמור להיות כמו ניגוב תחת לאחרים.

אם יש למישהו ריח רע או טעם רע, זה לא מצב נורמלי, ולגמרי לא צריכים לעשות איתו סקס!!!!

אני מאד בררנית ומאדדד רגישה לריחות וטעמים. ואם משהו בריח לא נראה לי, הוא נפסל על ידי מיידית, ולא מגיעה איתו אפילו לנשיקה צרפתית, ואחת כמה וכמה לא לסקס.

p019

New member
אלה אם את א-מינית - ואז זה נשמע די דומה

בהתחשב באברי הגוף המשתתפים בתהליך - זה מינימים לנגב למישהו את השתן.

את חייבת לזכור

שאת מדברת מעיניים של אדם מיני ולא של א-מיני.
לכן, ברור שבשבילך, כאדם מיני, זה לא יהיה אותו הדבר. אבל לנו, זה כן יכול להראות אותו הדבר.

מאיפה את לוקחת את הנתון הזה,

של90% מאוכלוסית הגברים יש סקסופוביה?
מה זה אומר, או איך זה בא לידי ביטוי?
מהם בעצם הפחדים.. א.. אני לא לבד וזה מעניין.

כי רוב ההטרוסקסואלים הם הומופובים.

למען ההגינות לא כתבתי 100% אלא "רק" 90%. כי אני עדיין מכירה במיעוט שאין לו בעיה עם נטיות מיניות אחרות.
לך תדע, אולי הנתון המדוייק הוא 99%...

לא הבנתי כלום

ולדעתי את כותבת דברים סותרים. בבקשה בואי נעשה סדר. נסי לענות
ראשית על מה זאת סקסופוביה, וכיצד זה בא לידי ביטוי אצל גברים וגם
נשים (לפי מה שאת יודעת).
אחר כך נסי להסביר מה הקשר לנטיות מיניות.
כיתבי ברצינות ובבהירות כי אני מתכוון להגיב ברשותך.

סקסופוביה זה פחד מסקס

גבר שיש לו הומופוביה ולכן נגעל, נרתע ונחרד מעצם המחשבה על סקס עם גבר אחר, סובל למעשה מסקסופוביה....

Apikachu L

New member
נראה לי זה משהו שמגיע מחינוך

אולי מתלבש גם על החלק של "טוסיק זה מגעיל" אולי לא. אולי כי בלב ליבם גברים רבים מרגישים שמה שקורה לנשים לא בסדר, והם לא היו רוצים להיות במצב דומה לזה עם מישהו.

ואולי אני בכלל טועה.

orald

New member
זה אכן חינוך.

מילא חוסר העניין והגועל המסויים שבא עימו(כמו שא-מיניים מסויימים למשל חשים גועל ממין כי זה לא משהו שמלהיב אותם אז הם רואים את זה מחוץ לקופסת המיניות) אצל גבר הטרוסקסואל, אבל הבעיה האמיתית היא החינוך שזה רע, משפיל, נשי(קרי, רע ומשפיל גם יחד).

למה אחת הקללות הנפוצות ביותר שכל ילד בגן ומעלה כבר לומד היא "הומו"? למה זו קללה? למה מכים ורוצחים על כאלו דברים? לא בגלל מעט גועל או איזה חשש לא רציונלי של מתי* מעט שאכן כל ההומואים חושקים להם בעכוזם(איכשהו אלו בד"כ המכוערים והעקומים שחוששים שמישהו רוצה לגעת בהם, חחח), אלא בגלל החינוך, הדתי בעיקרו בחברה הזו(או שריד לציוויים דתיים פרימיטיביים שהשתרשו גם בקרב אלו שכבר לא מאמינים), נגד הנטייה, והסטיגמות של מלחמת המעמדות הקשורות בכך(הומו=גבר שאוהב גברים=אישה=סוג ב'). לכן השנאה גדולה בעיקר בקרב אנשים שיוגדרו כמאצ'ואיסטים וגבריים, או דתיים(ערסים, למשל), אנשים שבאופן גורף גם מזלזלים במעמדה של האישה.

מה שאין כאן זה רחמים על נשים ומה שהן עוברות מידיהם של אותם גברים(שבד"כ הכי מתעללים בנשים, אם כבר) ורתיעה מהגעה למצב דומה. זו כבר מחשבה מורכבת מדי שמצריכה הפגנת הזדהות ורחמים עם נשים.

*אגב "מתי מעט", ידעתם ש"מתי=אנשים"? http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1072&messageid=149263531&r=1

למעלה