סקירת קורס: חדו"א א' 20406

דיסוצ

New member
סקירת קורס: חדו"א א' 20406

מי שלא יודע מה זו סקירת קורס מוזמן להתבייש בשקט בפינה. חדו"א א', הידוע גם בשם החיבה חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי א', או סתם כ-20406, הוא קורס במתמטיקה למי שלא הבין. חדו"א א' שלח לי מסר ובו הוא ביקש יפה להיכלל אף הוא במדור סקירת הקורסים שלנו. כפי שניתן לראות, שמחתי להיענות לבקשה.

דנההההה

New member
מעולה!

ספרים חדשים, ברורים, עם הסברים מפורטים, תרגילים לדוגמא ותרגולים לרוב, כולל תשובות לחלקם ופתרונות מפורטים לאחדים. הרבה מבחנים פתורים לדוגמא.

אליק23

New member
מחייבים הרבה השקעה

כל ממ"ן לוקח הרבה זמן, אבל הם מעולים להבנה והטמעה של החומר. אחרי שעשית ממ"ן בנושא מסויים - אתה ממש יודע אותו טוב!

Rini Jackson

New member
קצת קשה לחזות מה יהיה

אבל הבחינה שאני עשיתי (2005ב) היתה ברמה סבירה ביותר, השאלות נוסחו בבירור, ולא היו הפתעות מבחינת השאלות - בחינה הוגנת לחלוטין.

niro2003

New member
מחזק את מה שאמרת

החומר מאוד מגוון והאפשרות של חזי לתת שאלות לא צפויות היא רבה ביותר. אני למשל למדתי מאוד חזק חקירת פונקציה ומשוואות דיפרנציאליות ולא הופיע בבחינה שלי.

דנההההה

New member
בהחלט קשה לחזות...

הבחינה הראשונה שלי היתה קשה למדי, בהחלט ברמה יותר גבוהה מהממ"נים. השניה היתה הוגנת.

sushi232

New member
ממש לא !!! אבל-

לא כדאי לדחות יותר מידי את חדוו"א כי תורת המחירים א' תלוי בו.

דנההההה

New member
בהחלט כן

אני לקחתי כקורס ראשון, יחד עם אשנב למתימטיקה. זה קורס שדורש הרבה השקעה, בעיקר למי שלא למד/ה או לא זוכר/ת מתימטיקה מהתיכון, אבל בכל זאת - זה הקורס הבסיסי במתימטיקה ולמי שצריך אותו להמשך כדאי להתחיל איתו. לחלופין, אם לומדים פיסיקה למשל, ויודעים מתימטיקה תיכונית טוב, אפשר לדחות להמשך (אני לא ממש ידעתי מתימטיקה כשהגעתי לאו"פ...).

דנההההה

New member
../images/Emo45.gif

קורס עמוס למדי, לא מומלץ לקיץ, בעיקר בגלל שהוא קורס תשתית וחשוב להבין את החומר בו היטב.

sushi232

New member
יפית יצחק !!

מלמדת בפ"ת ור"ג . מנחה מעולה,מסבירה מצוין, ושולחת את סיכומי השיעור במייל. עדין לא נבחנתי אז לא יודעת להגיד איך הבחינה...

guznik

New member
חזי נויימן

גם מרכז הקורס. לדעתי המנחה/מרכז הכי תותח באו"פ ואולי באקדמיה בארץ בכלל. הייתי אצלו בהנחייה רגילה והוא מעולה - הוא לא שופך חומר, אלא מסביר הכל מלמטה למעלה ככה שתמיד מסיימים להבין שלב אחד לפני שעוברים לשלב הבא (ואם לא מבינים שלב אז טונים אותו עד שהוא מובן). אני חושב שזה הקורס עם הפורום הכי פעיל - זה נראה כאילו כל כמה דקות חזי נכנס כדי לענות על שאלות או להעיר הערות משלו. גם ההנחיה וגם האתר מלווים בהמון הומור מצד חזי, מה שעשה את הקורס לממש כיף.

למעלה