סקירה קצרה לשבת - Revalver

סקירה קצרה לשבת - Revalver

לפני זמן קצר חשף אותי חבר לתוכנת הדמיית מגברים של alien connections בשם Revalver . התוכנה אמורה לתת פייט לאמליטיוב וגיטר ריג . האמת שקשה להשוות אותה לגיטר ריג כי לאחרונה יש הרבה יותר אפשרויות וגם ניתן להקליט עליה מה שלא ניתן בריבלבר. בכל מקרה מה שיפה בתוכנה הוא שהיא בנויה מראקים שפשוט בוחרים מתוך כל האפשרויות איזה אפקט\אמפ,פרה\סטומפבוקס\רמקולים ועוד מיני מזונות לשלב בשרשרת. אופציה חמודה (למאוד משועממים שבינינו) היא אפשרות לעשות טוויקים לאפקטים כמו החלפת מנורות כיוון ביאס שליטה על מתח וכיו"ב. התוכנה לא תופסת הרבה מקום וקלה יחסית ונותנת בראש בסקציית הדיסטורשיינים למיניהם והנוייז גייט עובד מצויין. כמובן שחובה פרהאמפ אחרת לא יעזור גם מחשב על .

SVS1

New member
שאלונת....

אני ממש לא מבין בתוכנות האלו, אם למשל אני קונה/מוריד אותה איך אני משתמש בה אם יש לי גיטרה , מגבר ואפקטים? או שאני צריך ציוד מיוחד?

Mr MAG

New member
אתה צריך

או שבמגבר שלך תהיה יציאה מהפרהאמפ או רצוי אפילו יותר פרה-אמפ סביר, למשל mic200 של ברינג'ר הוא מהזולים שיש בשוק... רצוי גם כרטיס קול סביר.

RoieL

New member
לא כדאי לשלוח אחרי הפאוור?

אף פעם לא ניסיתי אבל חבר שלי עושה את זה עם היציאת Headphones. יציאה לרמקול זה כמו יציאת פרה אמפ, כן?

Kfitzi

New member
אחרי הפאוור יש סיכוי בינוני עד סביר

שאתה תעיף אתה האמאמא של "מה שאתה לא מחבר שם" לעזאזל. אחרי פאוור - מוצאים או לרמקולים, או למנחית.

eran377

New member
../images/Emo45.gif

מהפאוור האות נשלח לטגן את כל מה שעומד בדרכו

יציאת headphones זה לא אחרי הפאוור

זה אחרי הפרה אבל זו יציאה לאוזניות לא לפאוור או מחשב.

eran377

New member
את כל ההקלטות שעשיתי

עם הMG250 בזמנו, הקלטתי בדיירקט כשכבל מתחבר מהיציאת אוזניות במגבר ישירות לכרטיס קול. התוצאה הייתה לא רעה דווקא...

Mr MAG

New member
אחלה תוכנה

ממש כיף לשחק איתה וזה נחמד איך שהכל מוצג בצורה גרפית, אני רואה גם שהיא התפתחה הרבה מאז שאני השתמשתי בה פעם אחרונה. בכל מקרה זה לא תחליף למגבר מבחינתי אבל זה אחלה צעצוע.

moshikobahar

New member
שאלה לי אליך:

למי שיש כבר גיטר ריג..בתכלס צריך את התוכנה הזאת? וכמה היא שוקלת?

לא שוקלת כלום . 17MB . יש לה פיצרים נחמדים

מאוד במיוחד בתחום הדיסטורשיינים . היא צורכת פחות משאבים מהגיטר ריג. לדעתי חובה לנסות.

למעלה