סקירה מכוונת למוח העובר

נושנוש11

New member
בוקר טוב יקירתי

לא יודעת בעניין הסכרת, שאר המדדים תואמים לשבוע (היו תמיד שלושה ימים יותר או משהו כזה, במדידה האחרונה -של הרופא החדש, פתאום הבטן והירך קטנים בשבוע והראש גדול בשלושה...).
צלאל בענייני מוח?
אני נורא מתלבטת אם לקבוע כבר סקירה נוספת או לחכות למדידות של יום שני
אם ביום שני יהיה גם חריג- כמה ימים לא יעשו כבר את ההבדל, מצד שני אם יהיה תקין-לא בטוח שירגיע אותי
אני מרגישה שבא לי פשוט לקבור את הראש בחול ולהחליט שכל העניין הזה לא היה מעולם וזהו!
והגומבוץ שך פשוט מהמם! רוצה שיצא לי גם אחד כזה (ומוכנה לראש מלא במשחקי מחשב)

אין לי כוח...

קבלי המון המון כוחות!

צלאל בהחלט מבין היטב במח עוברי.

אם האיברים האחרים היו שלושה ימים יותר, אז הפער הוא שבועיים וחצי. אם אמצל הרופא החדש הרבה מדידות חרגו, אז זה יותר הבדל בין מכשירים ובין מודדים. מן ההבט הזה חכי למדידה אצל המכשיר הקבוע והטכנאית הקבועה.

את יכולה כבר לנסות ולקבוע תור, ומקסימום לבטל
. ככה גם תרגישי שעשית מה שאפשר וזה ,ירד לך מהראש" וגם התור יהיה קרוב יותר אם יהיה בו צורך, ולבטל אפשר גם ביום ב.

אוף אוף

על פניו- מבאס אבל נשמע לי שהתסריט של מדידה לא מדוייקת+ סכרת יותר סביר
הייתי בודקת את שפירא גם
אבל אם את יכולה לנסוע למלינגר- אז אין לי ספק שאני הייתי הולכת אליו

נושנוש11

New member
תודה עינב

חשבתי על משהו...
אולי אקבע תור לגוטרמן? מה את אומרת?
אם המדידות שלו יהיו גם חריגות הוא כבר ידיע לאן להפנות אותי, לא?
נורא קשה לי עם הרופאה שלי (את יודעת מי, נכון?)
אולי גוטרמן יוכל לקבל אותי במוצקין לפני התור של יום שני
יש טעם בכלל או לחכות כבר למעקב הרגיל?

אני לא יודעת מי הרופאה שלך...

ד"ר ר' מההיי ריסק?
אני לא בטוחה שגוטרמן הוא הכתובת- הוא רופא היי ריסק מצויין אבל צריך קודם לוודא אבחנה ואת זה עושה אולטראסאונדיסט...
הייתי עושה כמו שמעיין ברכה ממליצה- חוזרת לטכנאית הקבועה ובד בבד קובעת לצלאל- מקסימום מבטלים....

נושנוש11

New member
תודה עינב

כן, זאת הרופאה שלי וכמו שאת בטח יודעת קשה מאוד לדבר איתה ואמפטיה זה לא התחום החזק שלה.
דברתי עם המרפאה של תדמור בבוקר, הוא אמור לחזור אלי, נראה לי שבאמת אקבע לצלאל ואחכה גם ליום שני, נראה מה יהיו המדידות שם.

תודה רבה

למעלה