סקירה אחורה

שווארמה

New member
סקירה אחורה

אז מה עברתי בשנה האחרונה סיימתי לימודים (ימותו הקנאים) מכרתי את האופנוע (עברתי ל 4 גלגלים) התחלתי עבודה חדשה (בת **** של עבודה) השכרתי דירה קיבלתי כלבה חדשה הזדקנתי בשנה............. ואי ואי ואי עלי......

והכי חשוב........... המאורע ששינה את חייך...... פגשתי אותי ........ שלא לדבר על הולדן........

שווארמה

New member
צודק

איך שכחתי יא אללה טוב אז אחד המאורעות בכי חשובים היו שהכרתי אתכם חחחחחחחחחחחח דנידין לכבוד המולמולדת שלי בוא נעשה את השרשור של כל הזמנים ניכנס לספר השיאים של תפוז בתור המשרשרים הכי גדולים (ודפוקים) מה אתה אומר??

מעשה........... בשלושה בחורים.......... שווארמה ,מארקס וזמיר...... שהיו כ``כ מוכשרים שעמדו לשבור את שיא השיאים..........

שווארמה

New member
ישבו..

וחשבו איך את זה המעשה יעשו ואז בבת אחת במוחם הבריק הרעיון נשרשר נשרשר עד הגרון חחחחחחחחחחחחח

הם קצת חששו........... על מה אנשים יחשבו......... אולי שווארמה ,זמיר ומארקס..... שלושה מופרעים........ שברחו מבית המשוגעים.........

שווארמה

New member
ואולי

שלושתם סתם דפוקים אבל הם שינסו מותניים ולעבודה בלי לחשוב פעמיים שרשרו שרשרו בכל כוחם עד שיצאה נשמתם

נשמתם

נשמתם די יפה דיי מעורערת נשמה של שלושה חולים שלושת חולי הנפש שברחו מבית המשוגעים

וסוף סוף........... בחורה פה הגיעה ........... כי שלושה בחורים........ בלי נקבה ......... זה סתם בילבול בלי מטרה....... ותראו איך תכף שלושתם רבים........ על גברת מקופלת שעדיין לא עשתה שיעורים........

ושלושה גברברים........... שאת קופלת כ``כ אוהבים...... עוד מעט יעשו ביקור בחדר המורים....... ואוי למורה שלקופלת לא יתן תשעים....... כי שלושה גברברים....... שכ``כ אוהבים........ הם כ``כ מפחידים......

והמורה

והמורה מבוהלת היא לא תיארה לאיזו צרה היא נכנסה לאיזו צרה שלושת הגברברים שאת מקופלצת אוהבים ישבו להם בחדר המורים ו.....

שווארמה

New member
מה עשו המשוגעים??

לבצפר של קופלה הגיעו לחדר המורים בתרועה נכנסו את המורה הנבל חיפשו אותו ביד קשה תפסו ואל השרותים אותו גררו שברו,כיסחו,פיצצו ונגסו את המורה ממש הרסו וכיום במדינה נאורה יושבת לה קופלה עם ציון של מאה....

לא........... הרחתי אותה אף פעם........ אך אם אתה אומר....... אני מקבל....... ריח של אישה ......... זה דבר נפלא......

שווארמה

New member
ריח של אישה

דבר מדהים כשלעצמו גבר ואישה נכנסים לאמבטיה חופפים באותו שמפו מסתבנים באותו סבון אבל האישה יוצאת עם ריח יותר טוב למה?? ככה...

רוצה הסבר ידידי המלומד?

כי גברים מזיעים מסריח שלא נדבר על ריחות אחרים ואו איזה ריח ולמה אנחנו נכנסים לזה? ריחות זה דבר איום ופתאום בלי סיבה נהייה לי חוםםםם

חמשיר למקופלצת

חמשיר למקופלצת שאוהבת להרביץ אישה מאוד חזקה שנותנת מכות אוהבת להרביץ הה ושכחתי שהיא יפה

למעלה