סקירה אחורה

נהרס

לתקן את המעוות מארקס חיש חש לעשות סדר בדברים מקופלצת את אישה נחש אישה מבפנים ואני אוהבת אותך מתעלמת אוהב אותך סנובית יפה ואווווו ועכשיו הולכת לבוא המכה

חברים יקרים......... תמשיכו לעשות חיים....... יוצא לקצת זמן...... לא לשכוח לשאוף חמצן........ והשירשור...... אחיי ואחותי המוצלחים...... שימשך לפחות עד מספר מאה ועשרים......

זמיר יקירי

גם אני פורש אין לי כוח כואב לי בלב הולך לאכול משהו מזין לא בשר לא ג`ירף אם אתה מבין אוהב את כולכם בעיקר את עצמי ואת מקופלצת הכי הכי

מר צימחוני חתן הבר מיצווה!

אתה לא לבבבבבד אני פההההה בנתיים חיחיחיחיחייחיחיחייחחי נצל ת`זמן..... חיחיחיחיחיחיחייחי (איך.?) מה הקשר אוף שעמם לי תכף באים לתפוס לי ת`מחשב איזה באסה איזה ראש חסה שיט אוף אני פה!

רבותייי............ מה פה קורה .............. לשבור שיא........... זה דבר רציני.......... אתה שומע אדון צימחוני ?

לקרוא............... לזמיר חמור......... זה מעשה לא נבון......... כי קופלת הזאת נראית לי .......... ילדה ......... רגע את היסודי היא כבר גמרה ?

שווארמה !!!!!!!!!!!!! לידיעתך כל עוד יש שירשור.......... הדף לא עובר לבא......... אתה שותף ליצירת הדף הענק ביותר שהיה אי פעם בתפוז........

קופלת.............. חרוזים זה לא התחום שלך......... אני אוכל עכשין ביגעלך......... קניתי אותו מאיזו רוסיה ....... שאת הצ`אט של תפוז אינה מכירה....... עכשיו צהריים......... דקה לשתיים......... תגידי מקופלת את גרה בשערים?

לא נשארת לבד......... ידיד מיוחד......... אומנם אני בביקורת...... אך יש בפי מצוינת...... אנו ומארקס פרשנו...... עוד נחזור ...... אך אם לא שמת לב ....... אתה וקופלת לבד...... אז אזוז ולא אפריע...... יאלה אחי אין צורך להרגיע......

שווארמה

New member
מעשה בשווארמה

שבא לעזרת קופלה חיש חש אץ לו רץ אל קארל מארקס והתנצלות מייד דרש אך אויה הוא איחר הוא לבוא כי מקופלת שברה כבר את גבו וכך רכבו להם מקופלת ושווארמה אל השקיעה........

למעלה