סקיני כחול בהיר...

סקיני כחול בהיר...

איפה אפשר להשיג היום? איזה קטלוגים? מישהו ראה? אני ממש צריך אחד

eboy10

New member
בפול אנד בר ראיתי.

אבל האמת שאני מניח שכבר יש כאלה ברוב הרשתות. גם יותר בהירים ועם צבע יותר חזק ו"תכלתי" מהדוגמא שהבאת..

כן הבעיה שאני ממש קטנטן ובופל אנד בר..

אין מידות שלי למכנסיים... באסה באסה באסה.. העולם לא נחמד לגמדים :(

Cardian

New member
זארה?

אני קניתי שם משהו דומה. לא סקיני אמנם, גזרה ישרה, אבל יש שם גם סקיני. שווה להתקשר לסניף ולבדוק אם יש להם במחסן או משהו.

eboy10

New member
*אני מתייחס גם לתגובה לזארה וגם לפ&ב*

גם אני מידה 26, בגלל זה המקום שהכי נוח לי למצוא בו ג'ינסים זה TNT. רק שאני לא מת עליהם... בעקרון אתה צודק ואין בזארה מידות 26, אבל דווקא בשבוע שעבר קניתי שם שני ג'ינסים (ג'ינס-סטרץ' כזה) במידה 28 שדווקא ישבו עליי טוב. טיפונת גדול אבל בסדר. אז שווה לבדוק! (והסטרצ'ים האלה עולים 160!). ודווקא בפול&בר אני כן מוצא מכנסיים במידה טובה. גם כשהייתי קצת יותר רזה לפני שנה נכנסתי טוב לבגדים שלהם... ניסית אותם לאחרונה?

תאמת שאני תמיד נמנע.. אני רואה את הגודל ונבהל

אממ אני אני אבדוק בפול אנד בר את עניין הג'ינס .. וTNT על הפנים אני לא סובל את החנות הזאת מקולקציה לקולקציה הבגדים ניראים יותר ויותר ילדותיים... וגם האיכות שלהם על הפנים... בנתיים החנות שאני הכי מרוצה בקניות בה זה פול אנד בר.. המחירים נוחים הבגדים מדהימים מקולקציה לקולקציה ואיכות הבגדים מעולה .. רק עניין המידות אצלי בעייתי :\ יש דברים שעולים עלי ויש דברים שלא... הכי אני מאוכזב שאין מידות לנעלים מתחת ל40 ... אחת האכזבות..

למעלה