סקופ!!

שרוף

New member
סקופ!!

יצאתי עם חברי הטוב המחזיק ברישיון טייס אזרחי לטיסה בשמי הארץ לכיוון מגידו כבימים ימימה והבחנתי שלפני וואדי ערה מבצע חברי סטייה לכיוון צפון מערב כששאלתי אותו מדוע אין אנו טסים בנתיב המוכר ענה לי שאין אישור לטוס מעל וואדי ערה. לשאלתי הסביר לי חברי שמאז המהומות אין אישור לטוס מעל כפרים ערבים מפחד ירי על מטוסים קלים הטסים בגובה נמוך. חומר למחשבה לכל מי ששכל בקודקודו.

אתה מתפלא?

לאחר כל כך הרבה שנים של קיפוח ודיכוי האוכלוסייה הערבית בארץ, שלא נתפלא אם הגענו למצב הזה. לא שאני מצדיק את מה שהם עושים, אבל היינו יכולים להבין זאת מוקדם יותר ובכך למנוע את המצב הנוכחי.

אלי.

New member
ככלל, לא כדאי לטוס מעל המשולש

פעם זה היה משולש ברמודה, עכשיו זה אצלנו.

hreuven2

New member
לא רק המדינה

כולנו מסתובבים מכווצי ישבנים-נקווה ששרון ישחרר את הכיווץ

גר^^בהר

New member
תפוח אדמה ..אני מתפלא

מה היינו מבינים? שהם רוצים מדינה מוסלמית בואדי ערה? תפוח יש גבול להגיון הרחמני שלך. ואם היית נוסע בכביש ואדי ערה בפרעות השנה. אולי הייתה מבין שאין אם מי לדבר. צא קצת החוצה מהבועה שהינך שרוי בה!

מיכאל vvv

New member
מי שמרחם על אכזרים סופו...

ישנו משפט ידוע שאומר שמי שמרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים איפה ההיגיון שלך? מי הוא הבוס פה הם או אנחנו האם אתה רוצה לומר שעלינו להתרפס ולא לאפשר טיסה מעל שמי ארצנו כדי לא לפגוע בהם להבין את רגשותם עם כך עלינו לקחת את חפצנו ולעזוב -הרי אנחנו פוגעים ברגשותיהם בהיותינו פה אם רע להם שילכו ומי שיתקיף אותנו ישא בתוצאות נקווה לפחות

אלון גל

New member
לך להארלם

בארצות הברית הריבונית לך לבקר בהארלם מפחד?? זה לא בסדר!!! ואתה יהודי גאה!!! אוליי נשליט עליהם את גנדי ואת המטורף על אסואן?

למעלה