סקופ!!!!תמונה נדירה......

שקדי

New member
מתי תלמדי אחותו.....

שהודעה בלי תוכן לא מקפיצה לי או לכל אחד אחר......כלום אז אם אין אני לי.....וכשירות לציבור אני מקפיץ לעצמי......ולמכרתו של טרה......

טרה10

New member
חושב שנתקלתי במכרה מהמסך הקטן

בשיטוטי..באתרי רוק..! מה דעתכם.?

מה דעתנו? שתתפשט הבת ז...

...זאת דעתנו המלומדת ד´היום... מחר יום חדש, אנו נשנה את דעתנו... שתתפשט שוב הבת ז...
נ.ב. מקווה שלא נעלבת טרה10... יופי... שתתפשט שוב הגיייייייייייברת מתנועת העבודה... ובלי קורטוב של רצינית אי אפשר...אז ככה... משהו רציני בהחלט... אני בוגר רשת "עמל", בתחילת שנות השמונים 1981, בגרות + מקצוע, יעני איש עבודה...ותורה... אתם יודעים איזה מקצוע הוכרחנו ללמוד?... תולדות תנועת העבודה!!!... וזה בכלל לא מצחיק, היתה מורה למקצוע הזה(ציצים מאוד קטנים)...ומי היה בשלטון אז?... נכון, המהפך של 1977, בגין והליכוד ועדין למדנו את ה"ציונות" הזו...

טרה10

New member
לצערך... תנועת העבודה הקימה מדינה

כשב-1906 עלו[´בעליה השניה´] מנהיגי המדינה בשנותיה הראשונות. ב"ג בן צבי, ש.ז.שז"ר. דוד רמז. ואבא של משה דיין. ובעליה השלישית גולדה, זיאמה ארן, מאיר יערי ויעקב חזן ואשכול, לבון וז´בוטינסקי! ומנחם...בגין...? או..הוא הגיע ב-1943 לאחר שישב בכלא ברוסיה..והם שחררו אותו..כדי שיגיע לכאן לעשות צרות לבריטים. והמקומות הטובים כבר היו תפוסים..מאחר שההסתדרות וההגנה הוקמו ב-1920. אז מי קדם למי..למשל טרומפלדור שנפל ב-1920, ובמו נפילתו ונפילותו קבע את גבולות המדינה..! ונתן למתנחלים את המורשת שלא עוזבים--ממש ת´נחלסונים. ומי שלא מבין מה היה פה ומה יש כאן..יותר טוף ישתוק..! הרי עד 1925 בכלל לא היה ימין..עד שז´בוטינסקי הקים לו תנועה משלו כי משנבחר..להנהלה הציונית..העמיד אולטימטום שהמטרה הסופית היא הקמת מדינה..! חד -נס..בלי סוציאליזמוס..ועבודה. ואילו החברה הטובים החליטו בינתיים לא להצהיר הצהרות ולהסתפק בהצהרת בלפור שבה הבטיחו אדוני הארץ בית לאומי.! אלה לא רק תולדות תנועת העבודה אלא, תולדות העם היהודי.. שהקים לעצמו מדינה..לאחר אלפיים שנה.! הבעיה היא שיש מי שחושב שזה בא לבד..אבל מאוהה תנועת עבודה נהרגו רק במלחמת השחרור 1600 חללי הפלמ"ח ויותר. ועוד 3500 אנשי ה´הגנה´ מתוך 6000בס"ה. ואילו כל האצל מנה 3000 בס"ה. זה לא הזמן לעשיית חשבונות רק שמה לעשות תנועת העבודה היא שהתיישבה היא שקבעה את הגבולות. היא שהורישה את מורשת ההתנחלות, ולולא היא לא היו אחרים..פשוט לא היו.! כי היתר שלא הגיעו הנה..עם תנועת העבודה.. למשל רוב חסידיו של ז´בוטינסקי בפולין..הם עדיין בפולין..!ומפאת כבודם לא אציין היכן.! אין בזה לאמר שהימין לא תרם ואפילו היו החלוצים בעליה הבלתי ליגלית..ב-1932. ותרמו תרומה ישירה לסילוק הבריטים..ואולי אף מכריעה..אבל במרכז ובהקמת המדינה..זה כבר עשו אחרים..עם מחשבה קצת יותר מעמיקה..מרחיקת לכת..שהבינו למשל שהמלחמה העיקרית תהיה עם הערבים ולא עם הבריטים..והכינו את הנשק למלחמת השחרור. ולסיום..אריק שרון הוא בן תנועת העבודה..מכפר מל"ל..למשל..! ועם כל הכבוד לבגין..באמת כל הכבוד..את השלום עם מצרים...עשה אנוואר סאדאת..ושילם על כך בחייו. [נבדק]

טרה10, אני שמח על תגובתך המהירה...

...אני נהנה תמיד לקרוא את דבריך, תמיד לומד משהו חדש או נזכר במשכבר ידעתי ושכחתי תודה... אני לא "יוצא נגד" תנועת העבודה, אלא נגד הרעיון של לימוד מורשת מסויימת השייכת למפלגה או פלג בעם...יש ללמוד הכל יחד כמיקשה אחת... אנני מאז אפילו לחלוק על תרומת תנועת העבודה בהקמת הארץ, נהפוך הוא, חלק גדול ממשפחתי שייכים לאלו שהקימו קיבוצים בשנות ה 1920-1930 או היו ממיסדי מושבים בשפלה ועמק חפר... יש גם צד רוויזיוניסטי במשפחתי, הם בעיקר אלו ששרדו את השואה ובאו בשנות אחר המלחמה ולפני קום המדינה, חברים של דב שילנסקי חלקם... ואני בעוונותי שייך לצד הקפיטליסטי של המשפחה, לא קיבוץ, לא מושב, עירוני חיוור פנים ורפה ידיים וזב חוטם...שלא חושל ברגבי האדמה וזרמי האויר הצח, ריאותי מלאות פיח ועשן תעשייתי...תיכף גם אקריח ובלורית בהירה לא היתה לי מעולם...שרירי דבויים ורופסים, רק למלל שטרות הם טובים... חהחהחההחהח חהחה חה ח טוב, אחרי בזיון עצמי, נעבור שוב לרצינות... אכן, מדינתנו קמה בזכות אותם חולמים אמיצים, כי הרי היה ישוב יהודי כאן בארץ והוא לא נקף הרבה כדי להקים בית לעם היהודי, הם באו להקבר בהר הזיתים... היו כאן בוכרים משנות המאה ה 19 היו כאן גם תימנים היה ישוב אשכנזי לי זכור רק משה יואל סלומון(מלאבסי אנוכי) כמקדם הרעיון של ההתישבות העובדת...אבל הכח המניע החזק אכן היו אנשי העליה הראשונה והלאה... יש לי עוד מה לומר, אבל היריעה קצרה...

טרה10

New member
אכן בהיותי סטודנט הצעתי להקים

בא.ב.ג בבאר שבע..מחלקה או קורס לתולדות הימין..ואכן כך נעשה..פחות או יותר..פשוט למען לא לקפח מי שתרם..במה שתרם. אבל זכות הראשונים היתה כאמור..לתנועה הציונית..שבמסגרתה הוקמו מפלגות הפועלים. ב-1906..ברמלה קם סניף של פועלי ציון..וניסח ´פרוגרמה´ כמעט קומוניסטית, שב"ג ובן צבי שהיה סוציאליסט מבית מקייב שברוסיה, היו בין מנסחיו. יצחק בן צבי היה מנהיג המפלגה עד שבועידה ב-1919 הוזז- ע"י בן גוריון. היתה זו ´נקמה´ על כך שב-1910 ב"ג לא התקבל ל´השומר´ שבן צבי ייסד אותו יחד עם ישראל שוחט. ביפו. אח"כ ´הזקן´ שהיה באמת משכמו ומעלה..פשוט נטל את ההגה לידיים ולא עזב אותו עד 1961 עם הפסקה ב-1953. והימין- תמיד נגד..כמעט..הסתפק בהקמת התנועה הרביזיוניסטית..שפרשה מהתנועה הציונית הכללית. הסיבה העיקרית לפרישה היתה אישיותו של זאב ז´בוטינסקי..שהיה מנהיג דגול אמנם. אבל כידוע הוא נפטר ב-1940. התפיסה הסוציאליסטית היא שהבדילה בין התנועות- ובזה אין למעשה גישור. אנו רואים גם עתה שההבדל בין עמיר פרץ שדאגתו לעובד הפשוט..אינה סתם פופוליזם לשמו..לבין מר סילבן שלום שבמסוה דאגה למדינה משלשל כספי שוחד לתומכיו בבאר שבע ולשותפיו בקואליציה. זו תהום, ולו רק דרישתו האמיתית של פרץ להעלות את שכר המינימום שהוא בושה לעובד מוכיחה זאת.! אני איני תמים שבולע כל דבר..אבל אפילו במקום עבודתי האחרון רק ההתארגנות שלנו יחד עם ההסתדרות יצרה תנאי עבודה נאותים. הגישה של ההסתדרות..תמיד היתה שונה מאשר זו של תנועת החרות..למשל.! התפיסה שכוחות השוק הפרטי והיזמה הפרטית הם שיקבעו- לא עובדת, כפי שאנו רואים..זוהי תמצית גישתה של תנועת העבודה, שהיום אחרים כבר עומדים בראשה. האבטלה הגואה, השכר הנמוך וסגירת המפעלים. הם תוצאה של כוחות השוק..ואללה ירחמו.!!!! ועתה לפרק נפרד- שאין בו בכלל נוסטלגיה.. [זה לא מקרה ששמעון נגד התוצאות המרות של הנעשה בשטחים, עכשיו, זה פשוט החינוך שהוא קיבל, והנסיונות העצמאיים שלו להידבר- הם חלק מחינוך זה. אני אישית לא מחזיק מאנשי ´אוסלו´[וזה גם לא שייך לנושא הסוציאליסטי], וכנראה גם שמעון הבין שזה היה קצת מקח טעות..עם השקרן הגדול ביותר מאז מינכאוזן..לצערי..אני גם חוזה שחורות וחזרה על 48..בגלל שיש לנו עסק עם תנועה לאומית..שלא תוותר..או איך אומר א.ב. יהושע..אתה היית מוותר.! [נבדק] ראה נספח.

הנאום שלך מזכיר קצת את נאום ההגנה

של איציק מרדכי בבית המשפט: עשיתי... ועשיתי.... ונתתי... ותרמתי... 30 שנה מחיי למדינה... לצה"ל... ותרמתי... ונתתי... ועשיתי... - - - - ולא היה אחד באולם שיגיד לו: הלו, הלו: מה זה כל החרטא הזה - זו הרי היתה העבודה שלך! בה בחרת כמקצוע לחיים - איש לא הכריח אותך! במקרה העבודה הזו היתה בתחום צבאי - אבל אחרי הכל - זו היתה עבודה כמו כל עבודה אחרת של כל אדם אחר: קיבלת עבורה משכורת שמנה, והוצאות, ורכב חינם, ודלק בלי הגבלה, וזכות לטוס בהליקופטר, והטבות, והקלות, וביגוד חינם, ואוכל חינם, ופקידות חינם, ודרגות, ופוזה חינם, כדי שיהיה לך, למשל, יותר כוח וסמכות לאיים על חיילות תמימות שאלמלא הדרגות שלך והעבודה שלך - ספק אם מישהי מהן היתה מגיעה אליך במיוחד לטבריה כדי להסתכל עליך אפילו! יתירה מזו: יכול להיות שהתפקיד הזה גם ענה לך על כמה צרכים פסיכולוגיים, כמו למשל, שילדות בחאקי יצדיעו לך כשאתה נכנס למשרד - או שחצוצרות יקבלו את פניך כשאתה עובר מפעם לפעם תפקיד. יש אנשים שזה לבד שווה להם מיליון. כך בדיוק כל החברל´ך האלה שהזכרת מתנועת העבודה: זיאמה, שיאמה, בן צבי, רמז וכל השאר - אין ספק: כולם אנשים טובים - אבל קודם כל - הם עשו עבור עצמם! אלה אנשים שאילמלא העשייה העסקנית שלהם - לא היה להם מה לאכול וממה להתפרנס! לעצמם הם עשו - לא עבור המדינה, אם כי נכון, שהדינמיקה הזו כבר יוצרת מעצמה גם כמה עובדות בשטח. נכון, כולם כתבו קצת באיזה עיתון, אחדים הוציאו ספר, אבל בעיקר - שלחו את כל האחרים לסלול כבישים במקומם - ולהילחם! גם כך, לאיש מהם כמעט ולא היה שום סיכוי לשרוד באופו אישי אלמלא אותה עסקונה. איזה עסק הקימה מעולם גולדה מאיר?! אפילו קיוסק היא לא ניהלה מימיה! מה היה המקצוע שלה? מה היה תחום ההתמחות שלה?! מי בכלל היה שוכר אותה לתפקיד כלשהו - חוץ מאשר לתפקיד עסקני?! כמובן - רק אותם חברים מאותה עסקונה עצמה - שחילקו ביניהם את השלל. בקיצור: כלום. ח ר ט א . פטפטת, עסקונה, ושוב עסקונה ושוב עסקונה. לכן, הסיפורים שלך כאילו כל הזיאמות והגולדות האלה הקימו מדינה - הם בערך כמו הסיפורים שמישהו יספר בעוד 50 שנה על חיים רמון או אברום בורג שהקימו מדינה - או ניהלו אותה. ג נ ב ו אותה. לא בנו ולא ניהלו ולא עשו ולא תרמו! ג נ ב ו !

טרה10

New member
ממש לא..כי מכלום נוצרה מדינה.

היו כאן ארבע ערי קודש..ועשר מושבות בפשיטת רגל. שהברון הציל מרעב. מדגניה א´ שהיתה נסיון לשנה אחת.. קמה כל התנועה הקיבוצית..שבמשך עשרות שנים..ועד היום חצי מהטייסים באים ממנה. אתה פשוט לא מבין מה היה כאן ומה יש כאן. זה כמו להגיד שרחל בס"ה כתבה שירים..! והיו עוד משוררות. לא היו..פשוט לא היו אחרים..! אנשים מתו בכנרת..והתאבדו כי לא יכלו לעמוד בקושי של העבודה..לך תראה את בית הקברות שם..ותראה ה כתוב על קבריהם. אתה חי בטעות גדולה..וכדאי שמחר בבוקר תלך לאיזה מאפיה ותראה איך עושים לחם.! נתחיל מזה..כי לגדל חיטה כבר מאוחר בשבילך..! אולי תבין שכל האנשים האלה הנהיגו את האנשים הפשוטים שמחר מפטרים אותם מ´בגיר´, כי הם יודעים רק לתפור ולא להקים מדינה. מנהיגים זה חומר אחר, אלה אנשים שאמרו לאן ללכת לאלה שלא ידעו ולא יזמו. הם גם קראו לעלות לארץ..ומי של עלה..עלה בארובה..הזלזול שלך במנהיגי הישוב..מראה שלא הבנת איפה אתה חי..! מי מסכן אותך..ומי יתלה אותך אם הוא רק יוכל. רק ההשוואה לאיציק מרדכי..שממש עשו לו מלכודת במשרדו..ונכון שיש לו חולשות..אבל בחוה הסינית..נו טוף אני רואה שאין עם מי לדבר..מזמן כבר אמרתי שאתה לא מבחין בין עיקר לטפל. [נבדק]

טרה10

New member
וההשוואה שלך של איציק מרדכי

ממש מראה על איקס שבור..אם אתה יודע מה זה. את איציק מרדכי אפשר להשוות לאביגדור קהלני..ולא לאיזה אברום בורג פטפטן. בחוה הסינית דוויזיה מצרית..עמדה מול גדוד וחצי שלו.! והחולשות שלו האנושיות..ממש לא שייכות..הוא רק ביקש על כבודו האבוד ממילא.! וקהלני- ברמת הגולן 400 טנקים מול גדוו אחד שזה 100 בערך. וזה שקהלני- לא ניסה לשים יד על אף פקידה..זה ההבדל. הוא רק עצר את החטיבה הסורית מלהגיע לבית של מגי..למשל..! אני חושב שלא היית בשום אחד מהמקומות האלה..כי אחרת לא היית מביא את איציק מרדכי בתור דוגמא..ואני מתכוון שלא היית בכלל..לא דוקא בתור לוחם.! אתה חי בארץ אחרת..ארץ שבה כולם עסקנים, וכולם גנבים. וכולם שקרנים. ולא היא..כי עובדה שמעמידים למשפט..אנשים..ושמתאבדים מבושה..לפעמים. אמרתי לך כבר מזמן- קרא פחות עיתונים, ואולי תצא לעיר פיתוח..זה המעט שתועל לעשות.. ותראה שאנשים ממש הפנימו את העובדה..שצריך גם קצת לעשות לא רק להאשים את העסקונה..! אגב ע-ס-ק-ן אחר, היה לובה אליאב..שהיה גם מזכיר מפלגת העבודה..שהקים את חבל לכיש ואת חבל ערד..איש תנועת העבודה..! וסגן אלוף בחיל הים שיצא לפורט סעיד- ב-56. אתה לא בעניינים..בחור.אמרתי לך..תפיסת העולם שלך משובשת..!כי הוא גם הביא ספינה בשם ´אולואה´- עם מעפילים..! יללה מוטי..לך הביתה. וכתוב על הלוח מאה פעם טעיתי..טעיתי. [נבדק]

כל הסיפורים האלה שלך רק מאשרים

את העובדה, עד כמה כל העסקנים - עם גולדה בראשם - לא היו שווים פרוטה. דיוויזיה מצרית מול גדוד וחצי של איציק... 400 טנקים סורים מול 100 של קהלני... נו, מה כל זה אומר - אם לא בדיוק את מה שאני טוען - שהאנשים האלה הם כולם חרטא - בלתי מקצועניים בעליל - והגיעו לכיסאם רק בזכות העסקונה, כל העולם כולו ראה את המחדל הזה של ממשלת גולדה וצחק או בכה בו זמנית. אלה מנהיגיך, טרה.... חרטא כבר אמרנו? אז צמד המפקדים האלה - קודם כל נלחם - כמו כל חייל אחר - על חייו שלו עצמו. מה קשה פה להבין. אבל צביקה גרינוולד למשל - כוח צביקה - עשה יותר מכל הגנרלים יחד - כי הוא - חייל פשוט - נשאר עם טנק אחד בודד מול עשרים - וגם הוא בלם אותם מלהגיע עד הבית של מגי. אז מה אתה למד מכך? שגם הפוזה האלוהית שאתה מעניק לגנרלים האלה שבמשכורת - גם היא חרטא. כי ביום פקודה - גם חייל או קצין זוטר לוחם על חייו - ורק לאחר מכן מספרים בקרן קיימת לישראל שהוא נלחם על המדינה. ומה שווה קהלני אחד בצפון - אם למטה, בדרום - בא גורודיש אחד - ומחרבש כמעט הכל. הנה, גם זה חרטא. ללמדך - שהסיסמאות כולן הן חרטא. איש לעצמו, איש לעמלו, איש לעבודתו - ואם עושים כך חמישה מיליון איש יחד - מזה לבד כבר קמה מדינה. כל השאר - עסקונה. תלמד מהאדם שאתה סוגד לו, החבר יצחק רבין: כשבא אליו השר אברהם עופר, והתחנן לפניו שיוציא איזו הודעה מרגיעה לעיתונות שהוא אינו אשם בסעיפי השוחד שהמשטרה חקרה אותו לגביהם - אמר לו רבין: קישטה! לא רוצה! שאל אותו השר עופר: למה? מדוע? תעזור לי, עזור לי! ענה לו רבין, ראש הממשלה ואיש תנועת העבודה: "כל אדם - לעצמו!" למחרת הכניס לעצמו עופר כדור בראש. אתה בוודאי זוכר איפה: בחוף תל ברוך. כמה סימלי. בדיוק בחוף של הזונות!

טרה10

New member
אתה מכניס אלמנטים מיותרים

על אברהם עופר חבל..אבל הוא ידע מה הוא עשה.! ומה זה הענין הזה שקהלני..נלחם בשביל עצמו.!? אתה לא מכיר אותו..הוא נשרף כבר בששת הימים בטנק..!אבי השרוף קראו לו..! וכבודו של כוח צביקה במקומו מונח..רק מוכיח שהיו ממש גיבורים..! ואת המלחמה להזכירך לא החלה גולדה..אלא סאדאת..! זה שהיה מחדל..מצידנו..אגב..קיסינג´ר..היה לו חלק בזה..!אבל כאן לא המקום וזה לא שייך.! אבל כאמור...הראיה שלך..בעליל לא בכיוון הנכון..! באיזשהוא מקום..אתה מעלה נימוקים תסלח לי... מהתחת..! אתה יודע מה קהלני עשה כשהכוח שלו שנשאר החל לסגת..צעק להם אלה בס"ה ערבים..! ואז ראה פתאום שלאט לאט..הטנקים מתקדמים לרכס..! ובבוקר ספרו 400 טנקים..סורים.! לך לעמק הבכא..תראה בעיניים איך זה נראה היום..אולי תבין..כי ככה חבל"ז..אתה ממש לא בכיוון. ובענין אחר..אנשים נכנסו כבר ב-1954 - לבית סוהר באלכסנדריה להוציא איש אחד שהלך לשם..בעיניים עצומות-לנסות להוציא אחרים..בשביל ע-צ-מ-ם.? אתה תסלח לי..כן.! [נבדק]

עיניים

New member
אלמנטים מיותרים???

אתה, שקראת פה לא פעם להפסיק קצת לקרוא עיתונים, מכנה את סיפורו של אברהם עופר ז"ל - אלמנטים מיותרים? ומהיכן ניזונת? אז בוא ואספר לך שאני מכירה את סיפור התאבדותו של עופר ז"ל וסיבותיה - ממקור ראשון: מאשתו שושנה ומבנו, שהיה פעם גיסי. כל מילה שנכתבה פה למעלה - נכונה. ואף אתה צודק: הוא ידע מה הוא עשה. תשאל את לובה אליאב. הוא כבר יספר לך איך ולמה הגיע עופר לתל ברוך,,,,,

טרה10

New member
מה שייך אברהם עופר..לענין שעליו

דובר..חברת הבניה שהוא ניהל העבירה כספים למפא"י..ואריק שרון נחקר זה עתה על כספים שגייס למערכת הבחירות..וזה אחרי שברור שבלי חוק מימון המפלגות..לפי פרופ´ שלמה אבנרי..המערכת פשוט משחיתה את עצמה. אבל איך זה מתחבר ל´עסקנים´ כמו מניה שוחט..שהגתה את רעיון הקיבוץ..במין לגיון כזה..שהעתיקה מארה"ב..וקבלה לשנה את אדמות אום ג´וני..ואח"כ אום ג´וני היתה לדגניה א´. וממהנצמחה כל התנועה הקיבוצית. אצלנו בקיבוץ אחד מכר חציר לסוחר מפתח תקוה..בהעדרנו..ירינו לסוחר בגלגלים..והזמנו משטרה..והאיש שמכר לו..עף מהקיבוץ כומו טיל..אז מה הקיבוץ לא בסדר. ואם עופר נהג כמו כמה מעסקני מפא"י ורבין התנער ממנו..אז זה המקום להגיד איש איש לעצמו.@? המשפט הזה ממש אידיוטי..הרי כל המדינה הזו זו התנדבות לפי אפרים קישון.. התנדבות לחיות במדבר..בארץ בלי מים..בלי גבולות..ועם גבולות.. עם שבעים לשון ולשון.. [וקרן תל חי...מה זה היה..סטנדרט כזה..] מי שבכל מקום נוגע וכואב לו..שילך למרפאה לבדוק את האצבע..השבורה.

עיניים

New member
טרה, בחייך,

גם על איציק מרדכי אתה משחק את הדון קישוט?? גם עליו אתה בא ללמד סניגוריה? עשו לו מלכודת? חבל שלא שמו לו שם מלכודת עכברים, כזו עם קפיץ חזק, שעושה "קליקקקקק", או אז אולי יפסיקו ה"חולשות" להציק לו,,, ומה הקשר למה שעשה בחווה הסינית? כל חייל כל מפקד כולל אנשי מילואים עשו את המוטל עליהם, עשו את הטוב ביותר שיכלו, וזאת מבלי לקבל פרוטה שחוקה עבור מעשיהם (להבדיל ממר איציק, שזו היתה עבודתו כמו שאמר אלומיניום),,,, טרה, טרה, אל תתבלבל, ה"מסכן" הזה אנס חיילות בלשון המעטה, תוך ניצול מכפיר של תפקידו.

טרה10

New member
נכון. ומהמקרה הספציפי בית המשפט

זיכה אותו..ולמה.? כי המנהלת הורתה לפקידה שלא רצתה להישאר-להישאר איתו. לכן בית המשפט זיכהו..והיתר אני יודע בעצמי עוד קודם- שאכן היו הדברים..! אבל מה זה שייך למה שהוא אמר בבית המשפט..בבקשו רחמים..עקב עברו הצבאי.! והוא עשה את עבודתו.? בהסתערות של גדוד על חטיבה ..! עבודה..??? מישהו פה לא יודע מבדיל בין עבודה לחובה..!!!!!! זה כמו להגיד על טייס שהוא עושה את עבודתו..אני חושב שמי מעריך ככה את אזרחי המדינה..חייליה, פועליה, סוחריה, ושב"כה..לא ממש עבד אי פעם.. אני מנחש שהתייחסות כזו..היא תוצאה של חינוך, וחבל.! [נבדק]

עיניים

New member
הקפיצה אותי

ההתייחסות שלך, הסלחנית משהו, למעלליו של מרדכי. בעיני - אדם המשתמש בכוח הניתן לו בגדר תפקידו, כדי לנצל את הכפופים לו - מאוס בעיני. אך כשמדובר בניצול מיני, עונשו - הגהינום !!! (ושום מעשה ממעשיו, או עברו הצבאי המהולל לא ממעיטים בכהוא זה מחומרת מעשיו. את הויכוחים בנושאים האחרים - אני משאירה לכם.

למעלה