סקופ חם ישר מהתנור...

Dawson girl

New member
סקופ חם ישר מהתנור...

טוב. קודם כל אנשים, תנשמו עמוק. נשמתם??? יופי. תרדו קצת למטה. טוב. הנה הסקופ: (נשמתם?) ייתכן שתהיה עונה 7 ל"דוסון". מקור מידע: האתר של ג'יימס ואן דר ביק שטל נתנה לי. היה כתוב שם קטע מראיון עם קייטי, שבו היא הודתה שייתכן שהעונה השישית לא תהיה האחרונה. א-ב-ל!!! זה בכלל לא בטוח. בכלל בכלל לא. למען האמת, הסבירות שזה נכון היא נמוכה מאוד. אבל עדיין- יש אפשרות... וזו כבר סיבה למסיבה. נכון? מה דעתכם? נמש

וואו!!!

כולם להחזיק אצבעות,להתחיל להתפלל ולהניח תפילין. שווה לחזור בתשובה בשביל זה ולתת לש"ס עוד כמה מנדטים
בכל מקרה נתחיל לקוות. בעזרת השם (והג'וש והקייטי...)

natalyrst

New member
לא../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לא משנה מה יהיה, אל תתנו לש"ס חחחחחחחח בכל אופן, אני מקווה מאוד שתהיה עונה 7 ואם לא, אז... נתמודד

LillipooT

New member
וול.. ../images/Emo60.gif

אני אהיה יותר ממאושרת אם תהייה עוד עונה לדוסון
אבל שום דבר לא סגור.. ממש לא סגור.. מה שקייטי אמרה בראיון זה בדיוק זה - עדיין אין תשובה ברורה, עדיין לא ברור אם העונה השישית תהייה אחרונה. אני אישית לוקחת את זה כדבר טוב.. וכפיסה של תקווה! כי אם מישהי יודעת אם יש סיכוי או לא.. זאת קייטי
אבל הם כבר בפרק 613 בארה"ב.. לא הגיע הזמן שאנשים יחליטו מה קורה..
יש עוד פחות מ-10 פרקים.. אם העונה השישית היא האחרונה.. הם לא צריכים להתחיל לחשוב איך לסגור קצוות? איך לסיים את העונה - הסדרה? הם צריכים לתכנן את זה די הרבה זמן לפני לדעתי, לא
אז אני אומרת שהם פשוט משחקים בנו ויש בטוח עוד עונה

הלוואי הלוואי הלוואי!!!../images/Emo105.gif

אני לא אתמודד אם לא תהיה עונה 7!! לא!!!!!!!!!! אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מקווה שתהיה עונה שביעית ושמינית ותשיעית ועשירית!!!!! "שלא יגמר לעולם...."!!!! הבעיה היא שהם לא מגלים לנו! השחקנים לא ממש רוצים אבל אין הודעה רישימית! הם לא מבינים שהם הורגים אותנו פה?!

LillipooT

New member
באמת זה לא בסדר ../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

באמת נראה לי שהם עושים את זה בכוונה! *מתחננת*

../images/Emo15.gifשמישהו יירה בהם !!!

עונה שביעית !!! רעיון גדול !!! למרות שנראה לי שבסוף העונה השישית היא גם העונה האחרונה... וווווווווווווווווווווווווווווהההההה... *מסרבת להאמין* ביי...

למעלה