סקאמים

yarden41

New member
סקאמים

מה זה סקאם? סוג של לעבוד על מישו להביא לך דברים? O.ם ואיך יכולים לעשות לך את זה? (אם זה לא מה שאמרתי X_X)

סקאם זה כאשר עובדים על מישהו אחר...כמו שאמרת.

אפשר לקרוא לזה מעשה הונאה\תרגיל עוקץ... יש המון דרכים לעבוד על אנשים במייפל דו' קלאסית לכך היא כאשר אתה מעלה למישהו fame בתמורה לכסף או לכך שגם יעלה לך את ה- fame ולאחר שאתה מעלה לו את ה- fame הוא אינו עומד בחלק השני של העיסקה ובורח מורווח. דו' שנייה יש אנשים שמחליפים חפצים בתמורה לכסף אבל כאשר הסכום הוא מעל 50k (חמישים אלף) אז ישנם מיסים במערכת הטרייד וזה גורם לחלק מהכסף (לפי אחוזים ולפי כמות הכסף) להיעלם, כלומר הראשון ששם לדוגמא 50k בתמורה שהשני יביא לו כובע בטרייד אז הכובע יישלח ללא בעיות ובעוד חלק קטן מן הכסף לא יגיע אל השחקן השני והוא יקבל במקום 50k שנשלחו הוא יקבל סכום מעט נמוך יותר, אני חושב במקרה הזה 47,500 אז בשביל לעבוד עליך יאמרו לך לזרוק את הכסף בשביל שהם ייקבלו את כולו ולא ייעלם חלק מן המיסים והם אז ייזרקו את הכובע ולאחר שהם לוקחים את הכסף הם בורחים מבלי להביא את הכובע במקרה זה...יש עוד שיטה שאנשים מחליפים משהו ושניהם זורקים אותו על הרצפה בעוד יש להם שותף שמסתתר ליד ולאחר שאתה זורק את החפץ השותף שלו לוקח מיד את החפץ\הכסף שזרקת והשני לוקח מהר את מה שזרק וכך הם ייצאו מורווחים... ישנם עוד דרכים רבות שבהם אנשים אומרים שהם רוצים להחליף איתך שחקן ולאחר שאתם מחליפים פרטים של שם המשתמש הם יישנו את פרטיהם של המשתמש שלהם או ייתנו פרטים שגויים וישנו פרטים של המשתמש שלך וייגנבו מהר את החפצים מהדמויות של שם המשתמש שנתת להם... לכן לא כדאי לתת פרטים אישים סתם לאנשים שלא מכירים באמת ,ולדאוג לשנות סיסמאות מדי פעם על מנת לשמור על הדמויות שלך ולנסות להתרחק מדברים שצועקים שהסוף יהיה סקאם. דרך אגב בקשר לדוגמא הראשונה אני בדרך כלל מחליף או מוכר fame לאנשים שאני עושה איתם pq או חברים או עם אנשים ברמות גבוהות כי אני מאמין שהסיכוי שהם יעבדו עלייך הוא נמוך יותר מאשר אנשים ברמות נמוכות... מקווה שעזרתי ומצטער על המגילה שרשמתי אם לא הבנת או יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

Guid

New member
כדאי גם להיזהר:

יש אנשים שישאלו אם את רוצה לשכפל חפצים. זה סקאם, אין אפשרות לשכפל במייפל. ^_^

למעלה