סצינת הראפ החרדית 2!

n&n...

New member
עכשיו זה סופי

רבי אוניברסלי ווירטאלי חבל לי בגלל התורה אני לא יכול לקיים מין אנאלי בגלל שבת אני מפסיד את "דידי לוקאלי" כלום לא בנאלי מה קרה לי האסימון לא נפל לי והציצית עוד-פעם נקרעה לי התאחד אם מניפינאלי (??) הרב בושרי למה בושרי שום דבר לא נפלא לי. התקציב עלה ועלה ועלה לי. חילוני פראייר שואל: "שיו כמה זה עולה לי???!!!" זה לא נורמאלי ממש פנומנאלי היחיד במדינה שעוד לא קיבל אוראלי וווווווווווא תקראו לי מאדאפאקין רבי. מבית-הכנסת עד ניו דלהי אישתי מפליצה בנים כמו מכונה אידראולית. דרעי קמינימינאלי יש בבית הכנסת כמו עוויר בצורה פאטאלית הצמות שלי כמו הראסטות של בוב מאלי מנחיט סוכריות כמו מוחאמד עלייי אז מי בבד"צ איתי בא איתי מי?? הפך להיות רבן אמיתי סתם ימיני קיצוני זה אני בשבת אין דיגיטאלי "שיט" מקורי וזה לא מקרי שאני לא לבד מס-אחד יש פה אלף חרידים שלא מביאים ביד---פפפפאאאק זומבי מלומד היום שאנחנו יד ביד זה ע-ע-ע-ע-ע-עבד

MC ROEE

New member
איי איי איי עשיתם לי חשק

מעניין מה קובי היה חושב טוב עשיתם לי חשק ליצור גם משלי על פי "הבית ספר הישן" את "הבית כנסת הישן" אני מהבית כנסת הישן אני לא כמו כולם כאן אני מהבית כנסת הישן דרוך מוכן ומזומן (קאצ´ינג) אני אולי קצת מסומם אבל אני אחזור לכאן מכאן אני צריך עוד לבנות שלכם טישו

טוב קלטנו ת´קטע דייייי

ייאלה נמאס אולי די לרדת על דוסים אוקי צחקנו היה מצחיק בהתחלה אבל דיי כמה אפשר זה כמו שאוכלים הרבה גלידה (כשרה כן) בהתחלה זה טעים נחמד בסוף אחרי יותר מדי יש בחילה חלס דיי!!

hermoni

New member
צודק

אלה לדוגמא הודעות שלא קשורות לפורום מוזיקה שחורה מה גם שההומור ירד ממזמן

MC ROEE

New member
לאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif

לא אתם לא מבינים שינית את כל השיר וזה יצא ממש מגניב והכל נעלם לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
טישו שחוזר ואומר

עוד סצינת היפ הופ בארץ-כתגובה לצחי

מסתבר שפרט לדוסים יש עוד סצינה שפועלת פה בארץ,סצינת ההיפ הופ של המרוקאים,רובם ישבו לפחות ארבע שנים בכלא ולאלה שלא יש להם עדיין תיק פלילי במשטרת בת-ים. הנה מעט מן הנפשות הפועלות שם: מסעודלימינל-חלוץ ההיפ הופ המרוקאי,הוציא בשנה האחרונה את תקליט הראפ המרוקאי הראשון,"האור משדרות" מיד לאחר שהשתחרר מהכלא. משיריו המפורסמים "בית הכלא הישן","איזה מופלטה" ו"יותר מקוסקוס" מופלטה למקסימום-אוסף ראפרים מרוקאיים צעירים בני 12 שזה עתה שוחררו בערבות.הדיסק הוא די מחתרתי ומופץ אצל "יהודה קלטות מזויפות" ו"בבר קומבינה". ליל אזיקונים-ערב במה פתוחה לכישרונות צעירים כל ילד עולה ונותן את הקטע שלו עד שהמשטרה מגיעה. בקלאווה-שלישיית הראפרים המרוקאים המטורפים,ללא ספק השוס של הסצינה, נוהגים להופיע במימונה בכל עיירות הפיתוח.הוציאו לרדיו הפיראטי את "מסיבקלאווה" וזכו בפרס "מופלטת הזהב" בכל התחנות הלא חוקיות וע"פ משאל שנערך בקרב בעלי בסטות בשוק רמלה-לוד. BBN-בבר בן נעים,ראפר ששר בעיקר על המצוקה של עיירות הפיתוח.משיריו המפורסמים,"אמא מה בישלת?" ו"פושעים לא חפים מפשע". הג´י ספונג´ה-ללא הספק המועדון הרשמי של סצינת ההיפ הופ המרוקאי,בו מתארחים לרוב די ג´יי מכלוף וחבורת הדי ג´יים סוליקה כרוב(וזה סוליקה! לא סוליקו)בשעות שלוש ארבע נפתחת הבמה ל"אופן ספונג´ה" בה כל הנשים המרוקאיות מראות את מומחיותן בעשיית ספונג´ה. מושגים עדיין לא מצאתי. תעזרו לי למצוא. בן לאדן-שמראה מה הוא עושה כשארה"ב מחפשים אותו

ולכל נציגי מרוקו בפורום!!!!!!!

אל תפגעו מזה,זה סתם בצחוק,חוץ מזה שגם אני מרוקאי

Up_In_Smoke

New member
אני שמח שהצלחת ...

אני שמח לראות שהצלחת למיין את האוכלוסיה ל - פושעים מורשעים ולא מורשעים, אנשים מהשכבות הנמוכות של האוכלוסיה, נשים שעושות ספונג´ה, זיפני קסטות ואסירים משוחררים - הנקראים פשוט במילה אחת - מרוקאים. וכל שאר האוכלוסיה הנאורה מהעשירון העליון. כל הכבוד !!

da^Lord

New member
מסוכן לצחוק על מרוקאים.. ../images/Emo59.gif

וגנבת לי את הרעיון על סוליקה (סבתא שלי) כרוב.

למעלה