סצינת הראפ החרדית 2!

צחי טל

New member
סצינת הראפ החרדית 2!

והיום סיפורו של שולו מוכר שטריימלים בבני ברק שכל רצונו הוא לקדם את הסצינה הוא התחיל בכך שאסף מהישיבות הסמוכות לחנותו כמה חברה שהיו בעניין ועשו היפ-דוס מגיל צעיר ביחד הם הוציאו את הדיסק צדיקים מתפללים 1:1 שהפך ללהיט במגזר החרדי בעיקבותיו הגיעו עוד צדיקים כשרים לחנות של שולו ושם לאט לאט הופק הדיסק השני בסידרה ציצית לשמיים שמדבר על הקשיים של חרדים צעירים להפוך לרבנים ...... עוד בסדרה פרק מרתק על מועדון הפרו ורבו בחסות די ג´י מתרים...

Mc chameleon

New member
פחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלינור

n&n...

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo21.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

גדול!!!! מה אם הלהיטים הגדולים: "עם ישראל חי חי חי מיום ליום" "תורה 2001 (דיגירב)" "אמא על תבכי (בצירים בפעם השבע-עשרה)" "המר-מיאגי של המיטה (כל תשעה חודשים)" סתם חיקוי זול-חח PEACE

וכמו כאן...

השיר מבני ברק למאה שערים עם רבי יאקי השיר קונטרה חילונים וטרף כשר ו... היהלום שבכתר התורה תרימו את הידיים ותניחו תפילין של כולל ס´

*בובה*

New member
ט-עים איתכם!

יש גם: הישיבה הישן (בצםר הישן) מבראשית עד תהילים (א עד ת) מתפלל (מתפלל) אשת חייל-במטבח (אשת חייל ברימיקיס עם "המטבח") שחור לבן (כחול לבן) מסידוייסקה (מסיבויאקה) תעודות כשרות (זכויות שמורות לקודמן ולוקאצ´.) תתקעו בשופר (תתקעו בחצוצרה) יהיה תפילין (יהיה פיצוץ) יופי לא מצחיק!

RunNGun

New member
עוד שירים מסצינת הראפ החרדית

יד אחת (מכוסה בתפילין) משאית חב"ד (במקום טרנטה) כסף קל (בביצוע יחד עם ש"ס-לא שחר סוויסה!) תתקעו בשופר (לא צריך להגיד נכון?) אגב הפזמון של כסף קל הולך: כסף קל דרך מהירה להשגה שטרות הכנסת בשבילנו כספומט להוריד ת´ערוצים מיד אין בעיות חלומות על ישיבות - מה נשאר עוד לעשות? ביגידי מפד"לויאקה! PEACE RunNGun

Gershenman

New member
והנה ההתחלה ללהיט-המתפללים

אנשים מתפללים כל יום לאלוהים אני יודע ובכל יום שעובר נוספים עוד 100 שטיפת מח תחלחל לך לראש תבעבע אתה רואה ת´ישיבה אתה מצטרף אליה זו ההתחלה....אבל אני אנסה להמשיך

*בובה*

New member
עוד כמה

מש"ס ל- מס´ (מטי איי לאל איי) המדינה בציציות (המדינה בלהבות) מפילים את התורה (מפילים את הפצצה) מקבלת שאבייס (מקבלת זין) אוריג´ינל מישנה (אוריג´ינל ראסטה) יופי לא מצחיק!

n&n...

New member
המתפללים(ליריקס כשרים בהשגחת הבד"צ)

אנשים משלמים שקלים אחי אני יודע ובכל יום שעובר אני אוסף עוד מאה המון תקציב שמחלחל דרך הכיסים מבעבע אתה רואה קופה מלאה אתה מתלבש עליה מתפלל מתבלבל תן לי רק להתחרע לא מפסיק לירוק עד שהרב טובע סוכריות אוכל עד שניהיה שבע תמואזין קורע תן לתפילין להתחרע (פזמון כלום ביחד) אז מי בבד"צ איתי בא איתי מי?!! הפך להיות כוהן אמיתי סתם ימני ליריקלי זה אני כשר לא דיגיטאלי יאסו מקורי וזה לא מיקרי שאני לא לבד מס´ אחד יש פה אלף חרדים שלא מביאים-ביד -(וואאטט) חניך מלומד היום שאנחנו גנבנו זה עבד דור חדש נולד שמקשיב למילים בועט בחילונים קולט ויושב בחיבוק ידיים כי מברכים יפה לפניי ששותים ת´מים המתפללים!!! קבצות החרדים כל הזמן מתרבים כל הכיפות הסרוגות הפכו להיות הרבנים נמשיך להתרבות עם חורים בסדינים לא מתאים להיות מאחורי סורגים (כמו דרעי)

Gershenman

New member
ענק אחי......

אוף,אני רציתי לכתוב את זה..... טוב אני אעשה גירסא אחרת......אבל עשית את זה ענק אחי

Gershenman

New member
הנה הגירסא הסופית

יצא חביב-לא הלכתי לפי החרוזים של הבית כי לא הצלחתי אנשים מתפללים לאלוהים אני יודע ובכל יום שעובר נוספים עוד 100 שטיפת מח תחלחל לך לראש תבעבע אתה רואה ת´ישיבה אתה מצטרף אליה לא בורח אלוהים סולח ביום כיפור לא מתקלח לא מפסיק להתפלל עוד שעולה ירח חילונים משמיץ בלי סוף עד הקידוש בערב עובד כל יום בייקב מחביא ת´כספים בתוך הגרב מי בישיבה שלי בא איתי מי? הפך להיות דתי אמיתי לא חילוני ולא נוצרי זה אני ספרדי,אשכנזי לא מקורי וזה לא מקרי שאני לא לבד עושה ביד אישה תולידי לי 7 ילדים מייד! הוא לא מלומד היום שהוא בישיבה זה עבד דור חדש נולד שמקשיב לשטיפות קולט מסרים בעט נכתבים אמת כי דת זה שולט במקום ללכת חילוני בבית כי עדיף לשבת להנות משמן זית המתפללים קבוצת הש"ס הולכים ומתרבים כל החדשים הפכו להיות הרבנים האנשים החילונים אותנו לא מסנוורים לא מתאים להיות לנו בשבת במכוניות נוסעים

למעלה