"ספתא זפתא"

דריה27

New member
"ספתא זפתא"

הייתי חייבת לשתף אתכם: אני יוצאת בחודש וחצי האחרון עם מישהו קבוע, לשם שינוי, ושילשום הוא הזמין אותי לארוחה משפחתית אצל הוריו בשישי בערב . שמחתי על ההזמנה ועניתי בחיוב. כמובן שהתלבשתי יפה, התאפרתי סידרתי יפה יפה את השיער, פגישה ראשונה עם המשפוחה אתם יודעים נו, אז משקיעים. בקיצור הגענו לבושים ומריחים ובעיקר נורא רעבים, אחרי שכל היום ארזנו לקראת המעבר לדירתי החדשה. עשינו היכרות ,היו שם שני האחים שלו התאומים ,שאגב מה זה חתיכים שאלוהים ישמור אותי ואותם, אמא אבא , וגם סבתא אחת, שאותה אסור לשכוח. ישבנו קצת בסלון ודי מהר עברנו לשולחן האוכל שהיה עמוס כל טוב. ואז, בעוד כולם עסוקים באוכל , מעבירים אחד לשני את הסלט ואת העוף וכו וכו, דווקא אז ליד כל בני המשפחה הנחמדה הזו פונה אלי הסבתיקה, (שלמרות גילה המופלג 92 הייתה צלולה חריפה ושדה לא קטנה ,וכבר מההתחלה עשתה עלי רושם של אחת כזו שכבר מזמן הפסיקה לשים קצוץ על העולם) ואומרת לי : אז מה? מה איתך? את לא עושה דיאטה? שתיקה. כולם, שהיו עד עכשיו לגמרי עסוקים בחומוס המדהים שאבא שלו מכין בעצמו כבר שנים ואיך שהוא מפתיע בטעמו כל פעם מחדש, השתתקו לרגע המומים ממה שעד לפני שבריר שנייה שמעו אוזניהם. אני שתקתי גם, כשלפתע שמעתי אותו :" סבתא תעזבי אותה , היא יפה מאוד ככה, פי אלף יותר יפה מכל הבנות הרזות האלו, והיא לא צריכה שום דיאטה , קפיש?" הסבתיקה זרקה לעבר השולחן כמה מילים ביידיש, מה שגרם לי לחשוב שבמקרה שלה איזה מזל שאני חצי מרוקאית חצי ברזילאית ולא מבינה אף מילה, ואז חזרה לאכול שלווה ואדישה בעוד כל הסועדים עדיין נושאים על פניהם אדמומיות של מבוכה. האמת שחשבתי לענות לה אבל החלטתי שלא. לא התחשק לי להיכנס לזה עם אישה בת 92 שמי יודע איזה עוד שפנים היא תשלוף פתאום מהכובע, וזאתי נראה לי יש לה וואחד כובע ובטח גם המון שפנים בפנים שהתרבו להם עם השנים. וחוצמיזה הייתי כל כך מאושרת מאיך שהוא הגיב , בכזאת שלמות ובכזה ביטחון הוא ענה לה לפני כל המשפחה שלו , ראו עליו שהוא מתכוון לכל מילה, גבר כלבבי. בטח מיותר לציין שלא ממש יכולתי לאכול, והוא שם לב לזה וברגישות הכל כך גדולה ונפלאה שלו אלי ביקש סליחה מכולם : "אנחנו תיכף חוזרים". ירדנו למטה לשדרה , לעשות סיבוב, צחקנו והסתלבטנו על כל הקטע וגם קצת על הסבתא וזה ממש עזר, זה שיחרר ממני את כל העלבון והמבוכה. לסיום, מה אני אגיד לכם שאני נזכרת בזה זה מצחיק אותי, וגם קצת מעציב אותי. אבל כל הסיפור הזה "היה שווה" כי נראה לי שאני מתחילה להתאהב בו, אהה כן וגם בעצמי. לחיי האהבה
. דריה.

סוף טוב הכל טוב../images/Emo13.gif

דריוש יקירתי. אני כ"כ שמחה עבורך שמצאת בחור כלבבך. שתמיד תפרח בינכם האהבה
כל הכבוד לו על כך שהוא ענה מיד לסבתא שלו ולא שתק (גם אם היא מבוגרת)
וכל הכבוד לו שאח"כ הוא עוד הוריד אותך למטה להשתחרר קצת מהלחץ והמתח שהיה בבית. אז שיהיה לכם רק טוב. ואהבה זה דבר חשוב וטוב. תהני מהאהבה כמה שאת רק יכולה!

כפרה עליכם!!! ../images/Emo23.gif

זוג מקסים שכמותכם... כל כך שמחה בשבילך שאת מאושרת עם הבחור שלך ושאת מתאהבת בבחור, שנראה על פי מה שאת כותבת, שהוא כל כך אוהב אותך...
אגב, אתם נראים מקסימים יחד (אם אני לא טועה וזה אותו הבחור שראיתי אותו יום ב"תיאטרו בר"
) שימי קצוץ על מה שהיה שם, למרות שזה מכעיס ומציק ומביך, לסבתות האלה יש פה... שה' ישמור... איך כתוב אצלך בחתימה? "כי היופי מגיע מבפנים"? -בדיוק! הסבתא שלו לא הכי יפה מבפנים, אין לה ממש טאקט ככל הנראה, אבל מאמי שזה לא יזיז לך... זאת פאקינג בעיה רצינית שלה בלבד! היא סתם גורמת לאנשים שלא לחבב אותה וחבל לה... ולצערינו, אנו השמנים, נתקלים בחיינו באין-ספור אנשים חסרי טאקט ואסור לנו לתת לקטעים האלה להפיל את ראשינו ולהרגיש לא טוב עם עצמינו... דווקא כי החבר שלך כל כך אוהב אותך, אני בטוחה שהוא היה מובך מהעניין אפילו יותר ממך, ויפה שהוא קלט אותך וירד איתך למטה לסיבוב והשכיח את הקטע ה"לא במקום" עם הסבתא שלו... הוא באמת אוהב אותך!!!
תזרמו עם האהבה הזאת עד סוף העולם ושרק תיהיו מאושרים יחד, ושלא סבתא ולא אף אחד בעולם הזה יעצור אותכם מלאהוב אחד את השניה, המון הצלחה ואהבה נצחית...
+
אפרת

כל הכבוד לבחור שלך ולך!

לבחור שלך על זה שהוא יודע וטמכיר דרכים להגיע למקום הזה בך, שהופך את העצב לשמחה. ושהוא הצליח לגרום לך לחזור לשולחן למרות שקיבלת הערה עוקצנית שלא קל להתמודד איתה.. אזזזזזזזז, כל הכבוד לך גם כן.:) תמשיכו חמודים להיות מאוהבים כי זה הכי כיף. בעיקר כשזה
הדדי
שבת שלום שתהיה והמון בהצלחות.
ו-
~לין~

rotemotek1988

New member
זה נשמע מדהים!!

הלוואי עלי ככה שיעמדו מאחורי ושבאמת יהיה מישהו\י שיאהב אותי בצורה כזו הסבתא וואי 92 לא גיל סופי כזה? חחח סתם הומור שחור :) בהצלחה בהצלחה בהצלחה

איףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

זה מביך!!!!!!! אני לא הייתי רוצה לעמוד במצב כזה.. בכל מקרה.. כל הכבוד לגברבר על ההגנה ראיתי ואתם נראים מקסימים יחד!

../images/Emo6.gif הסבתות " הפולניות "

היתה לי כזו בעבר הרחוק שלי אותו סיפור בדיוק כל המשפחה בבת קפה כולם מחוייכים אני שמה סוכר והסבתא אומרת לי " את צריכה סוכר"
התייבשתי
אל תעני לה תחייכי ותמיד תגידי מאושרת כמו שאני אף אחד לא יתווכח על האושר. חוצ מזה 92 אמרת ? <לא נשאר לה הרבה
> הבחור שלך היה אחלה גבר כל הכבוד לו על הרגישות הוא מאוד אוהב אותך העיניים שלו לא משקרות

מתוקתי,

מי כמוני מכיר את הסיטואציה. אני חושבת שהבחור שלך מדהים. ואני חושבת שאת מדהימה על התגובה שלך. אני מסכימה איתך שבמקרה הזה לא היית צריכה לענות לו. ואני חושבת שזאת דווקא טבילת אש טובה בשבילך. אני שמחה שאת נמצאת עם בחור כזה מתוק ורגיש- זה עושה אותי שקטה מאוד. לחייך ולחיי האהבה- לעצמך ולעולם.

matyc

New member
כל הכבוד לגברבר

שהאהבה בנכם תפרח ותגדל אתם פשוט מתוקים ביחד

../images/Emo48.gifלחייכם דריה

שמחה שככה זה נגמר ...... והכי שמחה על הרגישות של בן זוגך אליך זה עושה טוב על הנשמה לקרוא את זה. בנוגע למשפחה , תמיד ימצאו את הדברים שלא מוצאים חן בענייהם להעיר עליהם , אם זה שאת שמנה או אם זה שאת לא יודעת לבשל וכו.. בכל מקרה הוא בן זוגך ולא הסבתא שתחייה, אז עם כל השפנים והכובע הענק נותר לה רק לאכול את הכובע. נשיקות ללי+

alonitk

New member
אוחחחח הסבתות האלה

ככל שהן עולות בגיל ככה הן נהיות יותר מפולפלות. יש לי סבתא בת 94 (כבר 5 שנים) והיא יותר ממזרה ומצחיקה ממה שהיא הייתה בצעירותה, כל פעם מפתיעה מחדש, ולא רק בנושא הזוגי. בקשר לבן זוגך את צריכה להיות גאה ומאושרת שזו הייתה התגובה שלו כל הכבוד לו וכל הכבוד לך על ההבלגה. רק אושר ואהבה אלונית

יאני1

New member
דריהההה

יקרה שלי... איזה כיף לשמוע! כולי קנאה וצהלה בשבילך סבתא זאפטא אינדיד, תחליקי...קחי את זה בהומור הומור מביא איתו הומור, בידיוק כמו שאהבה מביאה אהבה תשמרי על הגברבר הוא נשמע אחד ששומרים ותסדרי לי את התאומים
אהבה, מעיין

דריה27

New member
לכל היפיופות המקסימות ../images/Emo68.gif

תודה על החיזוקים אין לכן מושג כמה שזה עוזר וכמה שזה כייף לקרוא את התגובות האלו. אני באמת בחרתי לקחת את כל הסיפור בהומור ולא לתת לו להפריע בשום אופן, ואיך אומרים- יאללה עברתי הלאה, נננננקסט! אוהבת מאוד מאוד
דריה נ.ב למעינוש אני אגשש לך לגבי התאומים

למעלה