נו באמת מדובר בשלושה פרקים מתוך עשרים ומשהו זה לא כל מה שיש בספר שופטים.מעניין לציין כי ספר שופטים ב הוא תמונת ראי של ספר שופטים א..
הרי בספר הראשון , השבט האשם היה שבט בנימין , בספר שופטים ב , השבט האשם ההוא שבט בנשמאל ..
נו באמת מדובר בשלושה פרקים מתוך עשרים ומשהו זה לא כל מה שיש בספר שופטים.מעניין לציין כי ספר שופטים ב הוא תמונת ראי של ספר שופטים א..
הרי בספר הראשון , השבט האשם היה שבט בנימין , בספר שופטים ב , השבט האשם ההוא שבט בנשמאל ..
נו באמת מדובר בשלושה פרקים מתוך עשרים ומשהו זה לא כל מה שיש בספר שופטים.
תגיד לבער שאין שופטים ב'
אין שוקולדה יש שוקולד כמו בכל השפות ומבטאים את זה שיקלד. ואני מצביע ימינה ומקסימום אצביע לליברמן או למפלגה שלא תעבור את אחוז החסימה, אין לי שום כוונה להצביע לחזירים שמצביעים נגד חוק האזרחות, נגד תקנות איו"ש ונגד מלגות לחיילים. אגב אני מתכוון להישאר עם בנט, אלא אם כן בנט יהיה זה שיכשיל איחוד בין בנט לסער בגלל אינטרסים אישיים, אבל גם אז אני לא יודע איך הקול שלי מבוזבז יותר כשהוא בפח ממתכת למפלגה שלא עברה את אחוז החסימה או שהוא בפח אנושי מבשר שמצביע נגד אזרחי ישראל ונגד הציונות רק כדי לחזור לשלטון.?? '' אבגיני, איני דובר רוסית אבל כפי שברוסית שוקולדה , מבטאים שאקאלאד אולי ''גויים'' מבטאים ''גאיים ..,,
מה הבעיה שלך עם אסתר חיות ששמרה על נתניהו ?אתה תצביע סער , תצביע אסתר חיות .... אני מהמר כי הפעם ביבי יבין שכדאי לו ולכולנו להחזיר את בג''ץ במוזיון הזוועות .
ליברמאן הוא זה שדפק אותנו יחד עים סער ובנט שהלכו להסתחבק עים דאע''ש בכנסת אנטיציונית ....
רואים ממש שהיא מאוהבת בו ..מה הבעיה שלך עם אסתר חיות ששמרה על נתניהו ?
קשר לאהבה?רואים ממש שהיא מאוהבת בו ..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.