ספר צללים נייד......

ישראל22

New member
ספר צללים נייד......

היי, שאלתי להיום היא אם אתם לוקחים את ספר הצללים שלכם(במידה והוא נייד)לבית הספר/לעבודה/לחופשות? האם אתם מפחדים לקחת אותו לכל מקום כי אולי יפתחו לכם אותו ויגלו שאתם עוסקים במאגיה או שאולי אתם שומרים עליו לידכם כך שאי אפשר לפתוח אותו? תסבירו למה אתם מעדיפים כך או כך.

את ספר הצללים שלי

שהוא קלסר, לרוב איני מוציא מהבית כשאני יוצא לעבודה, ללימודים וכדומה. גם כך בסוף היום אחזור לביתי. במקרה ו"נופל" עלי רעיון שאני חושש שלא אזכור עד שאגיע אליו, יש עימי פנקס קטן ועט בתיק (שהוא בא איתי גם ללימודים וגם לעבודה) ואני רושם בקצרה את הרעיון (או משפט קצרצר שישמש לרענון הזכרון). טיולים ארוכים הם דבר אחר. אם הטיול/מילואים/חופשה נוחתים בתקופה של חג (Sabbat או Esbat) אני לרוב לוקח את הספר עימי. למילואים, אם זאת, לא תמיד מאחר ושם אני נמצא 24 שעות ביממה עם אנשים אחרים (בד"כ 20 חבר´ה שישנים באותו אוהל).

hsotrt

New member
אני מעדיף שלא...

אבל קרה שהייתי צריך לקחת אותו מכיוון שהיה מפגש קוון והיו זקוים לי ולספר עצמו, אז זה היה הכרח אבל כדאי שלא... בעיקרון יש גם המאמינים ששדים רעים וישויות יותר גשמיות יכולות להשתלט על הספר, כדיבוק, ובכך לשלוט גם בך!! אבל... אני לא מאותם אנשים, הספר שלי מוגן מאוד, על המזבח שלי, ממש ליד חדווה, פיגיוני האהוב...

זה ממש תלוי, אתה יודע.

יש לי שני ספרי צללים, אחד שהוא שלי, והוא מין קלסר עם דפים, ובתוכו מחברת עם לחשים וכל דבר שימושי, וספר שמשותף לי ולקוון שלי. יש לי גם את הספר המשפחתי, אבל הוא מגיע אלי פעם ב13 שנה, אז זה לא נחשב. את הספר שלי אני לא מוציאה מהבית, רק בחופשות לחו"ל, והספר של הקוון בעקרון נשמר אצלי בבית, ואנימביאה אותו למפגשים. המשפחה שלי לא נוגעת בהם, מתוך כבוד אלי ולקוון שלי. הם יודעים על הכל, ולכן אין שום בעיה לשמור אותו בבית.

למעלה