ספר על התאבדויות

ספר על התאבדויות

לא יודעת אם אתם מכירים, אבל ד. קורץ כתב ספר מקיף מאד על הנושא הכאוב של התאבדויות, שם הספר: "שלחו יד בנפשם". אני מצרפת כאן קישור לחלק שהוא העלה בפורום: "שואה - הנצחה ותיעוד" על התאבדויות בשואה. אבל הספר עצמו מדבר על הנושא הקשה הזה מהיבטים רבים. אני מאחלת לכולנו רק טוב.

סוזי10

New member
לצערי הרב בני בן 27

גר אצל אדון קורץ בדירה לפני שנתיים.( בדירה שכורה שהיתה שייכת לקורץ)ׁוהוא נתן לו את הדיסק במדובר. לצערי בני התאבד לפני חודשים בתלייה והוא בן 28. ל לא יודעת מקרה או לא אבל עובדה קיימת הבן שלי איננו עוד בחיים.

שמרית77

New member
אני משתתפת בצערך

אני מקווה שאת נעזרת באיש מקצוע או באיזה טיפול אלטרנטיבי רוחני משהו. זה מצב מאד קשה. שלא תדעי צער. זה צער כל כך גדול. אין אין נחמה.

יעל71

New member
איפה ניתן לרכוש אותו?

הוא לא מופיע באתר של סטימצקי. תודה וחג שמח

סוזי10

New member
אין לי מושג

כי בזמנו הבן שלי קיבל אותו מבעל הבית שלו שהוא בעצם כתב את הספר. לי יש אותו על דיסק. ויקטור שלי סיפר לי מדוע הוא כתב את הספר. הבחור שכתב עבד הרבה שנים במקום מאד סודי שלא אסגיר את שמו. זה מדעים ורעלי וכימקלים שונים. בקיצור הוא מדען ויום אחד מישהו שעובד איתו הרבה שנים שאל אותו אם בנאדם רוצה להתאבד איזה חומרים עליו לערבב? הבחור בתום לב אמר לו והאיש אכן התאבד לאחר שבועות מספר. ואז הוא החליט לכתוב ספר מחקרי כזה. שלא נדע ושכולם יהיו בריאים.

למעלה