ספר סופר וסיפור

אין לך בעיה

עם הפסולת הרוחנית העצומה שנושרת מבין דפיו? הרי ספריו יכולים לקלקל גם את הצדיק הכי גדול.

רם אורן נחשב בקרב מבקרי

הספרות כסופר שמייצר ספרות נמוכה ורדודה , לא שאני מחשיב אותם במיוחד, רק לשם הידע הכללי - כתבתי את זה.

כדבר איש אל רעהו...

אם אנחנו בתור בחורים היינו קוראים רק סיפרות חרדית היה מקום לשאלה אבל אנחנו לא צדיקים גדולים לכן עדיף שיהיה סיפרות כזו ח ר ד י ת!

וספרות חרדית כזו

תמנע ממך לקרוא ספרים של סופרים דוגמת רם אורן, סלמאן רושדי, ג`ון קרישם?

אתה באמת חושב שהילדים לא יחשפו

לכך גם ללא הספר? אימי תמיד אמרה על אחד הספרים הידועים שעיקרו הוא יחס בין אבא וילד שאם הורים חושבים שהילדים שלהם תמיד יהיו זהב הם טועים ובכל משפחה יש את הצרות שלה ואת המקרים הללו ובכל מקרה הילדים יחשפו לכך!! ובכלל אם לא היה את זה היו הולכים וקוראים בספרות זרה כמו שהיה פעם!! אז נו באמת מה עדיף?

אז ככה...../images/Emo15.gif

לפעמים אני יכולה לראות כאן הודעות של אנשים ולהתפוצץ.. הלו!!!אנשים ,תתעוררו! אתם חושבים שתוכלו לגדל את הילדים שלכם בבועה? כל ילד,ולא משנה מאיזה מיגזר צריך להכיר את הצד האפל שבחיים... וכן,גם להכיר מושגים חדשים... לדעתי,ילדים כן צריכים להיחשף למושגים האלה..זה חלק מהגדילה,מה,אתם רוצים לגדל ילדים נאיביים?

BigKay

New member
זה דוקא טוב לגדול נאיבי

מה יחסר לילד שלא ידע סיפורי הארי פוטר?

נכון מאד

הייתי מוותר עכשיו על 90 אחוז מהמושגים שיש לי, אין לי ספק שמושגים אלו לא מוסיפים כלום ברוחניות, רק ההיפך....

בתור בחורה חרדית אני מסכימה אתך בכל

מילה שאמרת... בכל מקרה נחשפים לזה בסוף!! ועדיף שזה יהיה יותר מבוקר דרך ההורים!!

ועוד משהו ששכחתי...

אני בתור נערה חרדית עד לא מזמן הייתי רשומה לספרייה העירונית, פשוט מפני שבבית ספרי חשבו שאין זה מתאים להכניס ספרים כדוגמאת 'בלתי הפיך' ןכד'.. אני אחת שאוהבת לקרוא ספרים על רמה..וכל מה שנותר לי זה לקרוא ספרות חילונית.. ב"ה היום כבר תפסתי את עצמי ויצאתי מהספרייה ואני משתדלת לא לקרוא ספרות קלוקלת...

p n i n i t

New member
../images/Emo12.gifספרי מתח חרדים...

אם כבר כותבים ספרים, וספרי מתח, בבקשה לשמור על מקוריות או לפחות לא להעתיק בצורה שקופה מדי מספרות אחרת.. נתקלתי פעם בספר מתח חרדי "עוצר נשימה" שכשהתחלתי לקרוא אותו זיהיתי מיד את העלילה שבאחד הספרים של א. כריסטי.. הכל התנהל בדיוק באותה צורה... רק שבמקום גבורה היה גבור.. אני לא מתכוונת לשפוט אם הקריאה/הפתיחות היא דבר טוב או לא.. אבל.. האם לפני שהורגים משהו נוטלים ידיים (כן, גם את זה כבר קראתי...) הדבר עושה את הספר טוב יותר וכשר יותר???

למעלה