ספר מצונזר

k500

Active member
מנהל
תרגעי ../images/Emo3.gif

מאחר והנ"ל טרם טעמה טעמו של שוקולד עם צימוקים ומסיקה מסקנות לפני מעשה, אל תעודדי אותה לשנאת חינם

k500

Active member
מנהל
את לא בכיוון

כנראה שדוק ורוד נסוך עלייך לאחרונה.. אף אחד לא עודד אותה לאכול שום דבר, את בכוח מנסה להראות ששוקולד עם צימוקים זה לא אכיל, לא טעים, לא מובן וכו'. להלביש על זה דברים אחרים? אין צורך. בואי נשאר בטווח הקקאו

דיבבלעס

New member
בתור משקיף מהצד

נראה כאילו נעשה פה עליהום מטורף על בחורה אחת מסכנה...

snoopytush

New member
בשביל מה?

זה נגמר ומעבר לכך אני סתם לא בוטחת בה כי מישהו עבד עלי והתחזה לאיזה 12 אנשים שונים וכמעט נפגשתי איתו ודיברתי עם הרבה ניקים שלו אז מאז אני אובר חשדנית ואני לא מאמינה שהיא דמות אמיתית אזל זה עיניין שלי:)

דיבבלעס

New member
טוב...

אינני רוצה להתעסק ב"עניין שלך" אם כי קחי בחשבון שיתכן והדיעה שנובעת מהניסיון הלא טוב שלך אולי מוטעת, ואולי היא אכן דמות אמיתית ואת סתם טופלת עליה אשמת שווא...

סנופי את מגזימה

למרות שגם אם "ספר מ'" הייתה פיקטיבית , עדין היה נחמד שהיא כותבת כאן. סה"כ לפעמים אדם צריך לצאת מתוך עצמו כדי להביע מה שעובר עליו ורק ברגע שהוא לוקח את זה לרמה קיצונית מדי של הכחשת המציאות הקיימת סביבו ונסיון לשטות באנשים אחרים - כאן מתחילה ההגזמה. ומהניסיון הדל שלי במטורפי מחמד, ואנשים חולי נפש בסוף היום זאת אפילו חוויה מהנה ^^ (AKA הפסיכי ואנדי- ואת יודעת על מה אני מדברת).

snoopytush

New member
אני השלמתי עם זה

שאני לא יכולה להחליט מי נכנס לפורום אבל מה אכפת לי בעיה של אנשים פה לא שלי אני כבר לא הולכת ליצור קשרים עד שאני לא רואה את האדם בעיניים.

דיבבלעס

אני בהחלט לא מסכנה . אבל כן לא יפה מצד כמה חברים פה לומר דברים שאין להם שחר וללא כל צדק כי באמת שאני לא מבינה מאיפה זה בא אבל למדתי בחיים שצריך להתעלם בכדי להמשיך הלאה,

למעלה