ספר מצונזר

ספר מצונזר

ביקשה ממני לומר לכם שאם מישהו נפגע ממנה, היא לא התכוונה. היא ישירה ואומרת מה שעולה בראשה, ולפעמים אנשים יכולים לפרש את זה לא נכון. היא מאוד שמחה להכיר אתכם כי הרגישה שמצאה מה חסר בחייה, מצאה למה היא שונה מאחרים. ובלי קשר היא בחורה מתוקה, אז אתן את הבמה לספר אם תרצה לכתוב פה ואני מבקשת שמי שהתבטא קצת בחריפות- תזכרו שהיא בחורה צעירה , וזה לא קל לגלות דברים כאלה על עצמך. יום טוב :)

snoopytush

New member
אל תדברי במקום אחרים טוב?

ואני עדיין לא מאמינה שהיא דמות אמיתיתXDD

snoopytush

New member
בטח שלא תדברי שמקום מישהי שאת לא מכירה

יש כל מיני טיפוסים ברחבי אינטרנט...

טוב חייבת לומר תודה למחדל

וגם חייבת באותה נשימה לומר כמה דברים(אל דאגה לא אומר דברים פוגענים) טוב אתם כבר שמעתם שאני א-מינית ושגיליתי זאת לפני כחודש בעצם מאז שהגעתי לכאן ששמעתי ממישהו שיש דבר כזה בכלל . כי הרי לא ידעתי בדיוק איך קוראים למה שיש לי ובכלל שיש לזה קהילה ושם והכרה בציבור. אני יודעת שלפעמים אני יכולה להיות מעט ישירה מדי ומעט בוטה מדי ומעט אולי וגם הייתי פוגענית מדי כמובן שבלי כוונת תחילה זה האופי שלי להוציא הכל החוצה בלי לחשוב לעיתים. אבל לרוב אני די שקולה וחבל וצר לי שלא יצא לכם להכיר את הצד הזה שלי השקול הרגוע המבין התומך . כשהכרתי את הפורום והקהילה הזו פשוט נדלק בי אור. אור שלא היה בי הרבה שנים אור שהיה כבוי וחשוך ודי אפל וקר תמיד זכור לי שהייתי לבדי בהכל אף פעם לא קיבלתי תמיכה בשום דבר שעשיתי תמיד הדבר היחיד שדאגו לומר לי זה שאני יפה, ויופי לא תורם שום דבר בימינו כי עדיף יופי פנימי מאשר יופי חיצוני , גם בבית הספר לא הייתי הילדה הכי מקובלת אבל נורא לקחתי זאת בקלות הייתי מגיל נורא קטן חזקה נפשית בעיקר וכשהתבגרתי גם פיזית , עברתי דברים לא ממש קלים לא מבחינה פיזית אלא דברים עברתי הרבה דירות בחיי ואני לא הייתי כמה שנים בבית אחד , לא משנה מה עברתי זה לא ממש יתרום למשהו, אני רק מנסה להסביר מעט על עצמי שאולי תבינו למה אני ככה תוקפנית לפעמים, והא-מיניות שלי לא קשור לעבר שלי או לטראומה שעברתי כי באמת שאם זה היה קשור הייתי יודעת, וזה לא, באמת כואב לי שבאמת בטעות ובלי מחשבה תחילה פגעתי פה בכמה אנשים ובאמת שכואב לי על זה כי באמת איתכם הרגשתי כל כך חופשיה שלא יודעת איך הכל יצא מפי ממש בלי מחשבה כי הרגשתי שאתם משפחה עבורי ולא הרגשתי שאני צריכה להתבייש לומר את דעתי למול משפחתי חח זה נורא מצחיק עד כמה נכנסתם לליבי בזמן כל כך קצר שאפילו אנשים שחיו איתי שנים כל חיי בעצם לא הצליחו להבין אותי וככה לחדור אליי בצורה הכי טבעית והכי אנושית. ואתם אכן הקשבתם לי ואכן הבנתם אותי ואכן גיניתם אותי במעשי הרעים שאני מודה שפשעתי בהם ואכן הגיע לי כן כן אני מודה שאכן הגיע לי מה שנאמר פה , אבל באמת הייתי רוצה לפתוח עימכם שוב דף חדש כמובן רק אם תרצו ורק בהסכמת כל חברי הפורום לחזרתי . זהו בערך אני יכולה לכתוב פה מגילה אבל זה לא ממש יעזור אז רק כתבתי מה שחשבתי לנכון ועכשיו אתם תחליטו אם מתאים לכם לקבל אותי בחזרה , שיהיה לכולם בהצלחה בהמשך הדרך ובאמת שאני מאחלת מכל הלב לכלל חברי הפורום שכל משאלות ליבם יתגשמו מכל הלב,

שמחתי לקרוא את מה שכתבת ספר :)

אני שמחה לשמוע שהפורום הזה נתן לך פינה תומכת, ואני מקווה שיהווה גם בהמשך. ואני מקווה שתפתחי דף חדש ושכל מי שפה יפתח איתך :). שיהיה לך יום נהדר מותק!

../images/Emo24.gifכ הפורום פתוח לכבודך

ונשמח עם תחזרי חזרה. כמובן שתצטרכי לשמור על הכללים בפורום ואם בטעות תצא לך הודעה לא ראויה, היא פשוט תמחק..

או-קיי אני הייתי רוצה לשמוע זאת גם מאחרים

כי אני באמת לא רוצה לגרום לאי נעימויות פה בקרב חברי הפורום . זהו תודה על התמיכה וההבנה. שיהיה יום טוב לכולם,

אוי../images/Emo6.gif לאריק חמוד מבטיחה לא לרדת על אפחד כולל

בודהיסטים או כל דת אחרת אבל באמת שאני לא נגד שום דת גזע ומין אני מאוד מקבלת את הכלל למרות צורת החשיבה שלי למדתי לקבל את הכלל בטוב וברע, ותודה על החיבוק ממש חיזקת אותי, בחזרה

אויש המבורגר נו באמת

ההפך אני לא ממש אוהבת מקופלת אבל יש לי חולשה לשוקולד (עד שזה מוביל אותי לבחילות איומות ורק אז אני מבינה כמה שזה רע לי)

אויי ויי איזמיר שוקולד וצימוקים../images/Emo5.gif

אויי אני אוהבת צימוקים רק באורז וזה בקושי אז בשוקולד? יש דבר כזה בכלל? אויי אני מתה

חחח צימוקים ושוקולד רק המחשבה על זה גורמת לי

בחילה. מזה? איך אפשרי בכלל לאכול צימוק עם שוקולד? חחח סורי המבורגר אבל זה נשמע לא טוב

למעלה