ספר לי על עצמך..

• פותח הנושא d70
  • פורסם בתאריך

d70

Well-known member
ספר לי על עצמך.. שלום לכולם הייתי שמח אם יש לאנשים עיצות מה לענות על השאלות ששואלים משאבי אנוש.(פשוט שמתי לב שהם חוזרים על עצמם). 1) מה הבוס היה אומר עליך ? 2) מה החבר הכי טוב היה אומר עליך ? 3) תאר לי קונפליקט בעבודה/צבא והסבר כיצד פתרת אותו ? תודה מראש לעונים. בנוסף אשמח אם עוד אנשים יתרמו שאלות/תשובות לשרשור.

danyku

New member
התשובות לכל השאלות... תקרא את הספר "הכנה לראיונות עבודה" של מכון נועם . יש שם הכול . תכונות רעות וטובות ואת כול המבחנים שיכולים לצוץ בראיונות עבודה ובמכוני מיון . אני יכול להגיד לך שלפני כמה חודשים היה לי ראיון ונפלתי כמעט בכול המבחנים (זה היה הראיון הראשון שלי ).המראיין אמר לי שלפי ההתרשמות שלו העבודה הקודמת שלי היא משעממת וכמו אידיוט אמרתי לו שכן - אסור לקטול מקום עבודה ואסור לקטול את הבוס הקודם שלך . המראיין שאל אותי על תכונות טובות ורעות ולא ידעתי מה להגיד לו . בוא נגיד שעכשיו אחרי קריאת הספר יש לי תשובה כמעט לכל שאלה. בהצלחה .

Shongi

New member
תפעיל את ההגיון סביר להניח שאם הבוס הקודם היה אומר עליך שאתה ראש קטן, לא אוהב לעבוד, וחרה של בן אדם, אם החבר שלך היה אמר שאתה אגואיסט, שקרן ומאוהב בעצמך, ובדרך כלל פתרת קונפליקטים בעבר במכות - לא היו מקבלים אותך לעבודה!

d70

Well-known member
תפעיל את ההגיון אני עניתי לענין ועדיין סיננו אותי לכן רציתי לשמוע עוד אנשים שהיו להם ניסיונות יותר מוצלחים...

למעלה