ספר לימוד אידיש

ספר לימוד אידיש

לפני מספר חודשים, פורסם כאן קישור לספר ללימוד עצמי של אידיש. ניסיתי למצוא את אותה ההודעה, החיפוש לא ממש עובד, אשמח אם מי מכם יוכל להפנות אותי אל אותו אתר שמציג את הספר (הספר כלל אם אנני טועה קלטת) תודה מראש,

ב ה junior

New member
את מתכוונת ליידיש ללימוד עצמי

+ ארבע קלטות? אם כן אז דבר ראשון אני הצלחתי להשיג במחיר זול יותר אך לא אכתוב את שם החנות כי אולי זה נוגד את החוקים של תפוז.. ודבר שני.. זה מלמד ברמה בסיסית מאוד, כלומר הטיית פעלים מסויימים לכינויי גוף, פועל "זיין" (מקביל לפועל BE) פועל "האבן" (מקביל לHAVE) וכמו כן גם כינויי קניין, חודשים, ימי השבוע, מספרים, מילים שימושיות, אוצר מילים ובסוף החוברת ישנם ביטויים ושירים. החוברת מגיעה עם ארבע קלטות בכדי לשמוע את ההיגוי הנכון. הרמה בסיסית ביותר, בשביל ממש לדעת יידיש ברמה של שיחה צריך לפנות לקורס או לכיתת לימוד יידיש... אני ציפיתי ליותר...
אם זה לא הספר אליו את מתכוונת אז...

חייםלוי

Member
מנהל
אם רוצים ספר רציני ללימוד יידיש

הרי זה ספרו של אוריאל וויינרייך יידיש לאוניברסיטה. הוא בנוי צעד צעד ומיועד למתחילים. ניתן להשיגו בקלות.

חייםלוי

Member
מנהל
אפשר בכל מיני מקומות

באקדמון, ב dbook ואם תיגש לחנויות גדולות תמצא גם שם.

תודה לשניכם..

נראה לי שהכוונה באמת לספר + ארבעת הקלטות. אשמח לדעת היכן קנית אותו במחיר זול יותר (גם דרך מסר) במקביל אנסה להשיג את הספר עליו המליץ חיים. שוב תודה על התייחסות!

למעלה