ספר התפתחות אישית

kung fu

New member
ספר התפתחות אישית

אני כבר הרבה זמן עובדת על הספר השני שלי שהוא ספר התפתחות אישית. יש בו הרבה מידע מקדם ומופלא. כבר כתבתי 51 עמודי word. אני רוצה לכתוב עוד ולתת כלים / עזרה / מידע לאחרים דרכו. איזה דברים הייתם רוצים שיהיה מידע עליהם בספר כזה? ואיזה עבודות פנימיות הייתם רוצים שיופיעו בספר כזה? או ליתר דיוק, באיזה נושאים הייתם רוצים עוד מידע, או תרגילים? מה ספר החלומות שלכם שהיה ממש עוזר לכם?
אני אפרט על מה כבר כתבתי (אני אכתוב כאן את הכותרות)- שיפוט וקבלה הפסקת השיפוט שיפוט אחרים אהבה במקום לחימה תדמיות "זה לא בסדר" אמונות פנימיות סטנדרטים התמרת פחד באהבה לסלוח לעצמנו ולאחרים כסף אמונות וכסף עשיית כסף בסביבה המלאכותית תרגילים מהנים וקלים תפקידים צריך או רוצה ניהול זמן כל אחד משחק את התפקיד הראשי בסרט שום דבר אינו אישי לקיחת אחריות עשייה החזרת כוחות חתירה למטרות הרצון לרזות מודעות לעצמנו עבודות פנימיות לשינוי החיים להרפות מה"לא נעים" דיעות של אחרים יחס אוהב כלפי עצמנו להשתמש לטובה במילים שלנו

Neora Barak

New member
היי ../images/Emo140.gifלך

כמאמנת אישית שמתמחה בטיפול במשברים ויציאה מהם, אני מברכת אותך מאוד על כתיבת הספר, כל חומר כתוב בעניין רק יכול להוסיף, לכל אחד ספר החלומות הפרטי שלו, אודה לך אם תכתבי לנו כיצד אפשר למצא מכנה משותף בין אנשים ויעדים וחלומות, ומהם לדעתך אם קיים מכנה משותף כזה, הכיילים שאפשר להשתמש בהם? בעקרון אהבתי את הנושאים שכבר התמקדת בהם, אני מזמינה אותך לבקר באתר שלי, כדי לקרא את האני מאמין המקצועי שלי, ואשמח לשתף איתך פעולה בהכנת הספר עם כל מה שתמצאי לנכון
ברוכה הבאה לפורום הכי גזעי ברשת
http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=591

kung fu

New member
הי נאורה ../images/Emo23.gif

נכנסתי לאתר שלך ותיכף אקרא בו
אני יוצרת ספר של התפתחות אישית שיכול לעזור להרבה אנשים
אני לא מנסה למצוא מכנה משותף או משהו כזה. המיקוד שלי בכתיבה הוא לעזור לאנשים לשנות את החיים שלהם בעזרת הספר. אני רוצה להרחיב אותו, ובגלל זה בישתי מאנשים לכתוב איזה מידע הם היו רוצים לקרוא. אני לא מנסה להגיע לאחידות דיעות או משהו כזה לגבי מה שאנשים רוצים

ניאו30

New member
נושאים נהדרים מיכל../images/Emo45.gif

אני אוסיף כמה משלי-ייתכן שיש נושאים המוכלים כבר באלו שכתבת עליהם אבל אם לא אז הנושאים הנוספים שהייתי שמח למידע עליהם: *קבלת החלטות-היסוסים/דחיינות מול החלטיות(כיצד לא להתקע עם החלטות שאתה צריך לקבל ובגלל היסוסים/פחדים וכדומה אתה מעדיף לדחות את ההחלטה). *יצירת קשרים(ראשוניים או מתמשכים,למטרת זוגיות או חברות או ידידות) *התמודדות עם משפחה שאתה לא מסתדר איתה(הניסוח לא טוב,אבל הרעיון הוא בעייתיות ביחס עם ההורים,איך מתמודדים?להיות מודע לאיך זה משפיע עלינו...לסלוח?/ לשכוח?/ להתרחק?...) *הרצון לרזות-האם עומד בסתירה לרעיון של קבלה עצמית? *כתבת תדמיות,ובעיניי נושא מאוד חשוב שנכלל בו זה דימוי גופני נמוך. תרגילים שהייתי שמח לעשות אותם: *לחיזוק הבטחון העצמי(גם לאחר אי-הצלחה)-שיפור הדימוי הגופני ובכלל שיפור הדימוי העצמי *לאיזון בין דחפים/יצרים לבין ערכי יסוד תרבותיים(לשלוט בהם?אמממ,לא בטוח שזו המילה הנכונה במקרה הזה,אולי לאזן בהם זו באמת המילה הנכונה). *להתגברות על פחדים/חרדות,כמו על סמך נסיון עבר לא מוצלח או פחד מדחייה וכדומה.בעצם,אפשר להגיד-לשינוי דפוסי עבר קבועים,מושרשים ומכשילים. *ליצירת קשרים וכל מה שקשור לכישורים חברתיים-איך להתחיל קשר שאתה מעוניין בו?מה לעשות שהמילים נגמרות?מצבים מביכים?צריך לדבר לפני אנשים? וכדומה...תרגילים לשיפור התקשורת עם אנשים אחרים... זרימה עם המציאות ומה שקורה כאשר אתה עם אנשים אחרים... *לכל מה שקשור לשיפור המודעות העצמית-גופנית,רגשית,שכלית,נפשית וכדומה. אני בטוח שיש עוד אבל אלו הם הדברים העיקריים שעלו לי לראש כרגע. בכל מקרה,כל הכבוד על הכתיבה ועל העזרה לאחרים-מי יתן וירבו כמותייך
ואל תשכחי-לעדכן אותנו(אממ,אולי אותי...כי אני לא מדבר בשם אחרים) כאשר הוא יהיה מוכן.שיהיה
.

kung fu

New member
מצויין!! ../images/Emo45.gif נתתי לי רעיונות מאד

טובים ואני אכתוב עליהם
אעדכן כשהוא ייצא לאור. (אגב, הספר הראשון שכתבתי יצא לאור השבוע, והוא אמור להיות בחנויות מהשבוע הקרוב. הוא נקרא: יומנה של תלמידת קונג-פו"

וואו. מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזה יופי לשמוע. ממש מרגש
איך את מרגישה עם העובדה שהספר חושף אותך ואת המילים שלך?

kung fu

New member
תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

לגבי ההרגשה שלי שהספר חושף אותי ואת מה שעבר עלי - אז אני ממש בסדר עם זה. או ליתר דיוק, זה נפלא מבחינתי
עברתי הרבה דברים שהביאו אותי למקום של שלמות פנימית להוציא לאור את הדברים שעברתי. ממקום של פחד שייראו אותי, עברתי ב-5 השנים האחרונות תהליך התפתחותי רב עוצמה ואני במקום של מוכנות לתרום לעולם ולאנשים בתוכו בעזרת כתיבה ועוד דברים שאני עושה
כן, אני אדם אחר

הייתה תקופה

שבה רציתי להוציא ספר. ספר שסיפר על החיים שלי וההתמודדות שלי. זו הייתה תקופה שבה חשפתי הכל, כל מה שבנפש שלי. הכל היה שקוף כלפי חוץ. ואז, פתאום התקופה הזו עברה, והרצון לחשוף התמתן. לא נעלם - אני עדיין משתפת ברגשות שלי ובמה שעובר עליי, אבל בצורה יותר מבוקרת. אז פתאום הרצון להוציא את הספר הזה - פס ונעלם. אולי יבוא יום ואני אוציא ספר, אבל הוא לא יהיה עליי באופן ישיר.

kung fu

New member
מעניין. את יודעת מה גרם לזה

שהרצון להיחשף התמתן? האם זה שכתבת לגמרי בכנות, גרם לאנשים לבקר אותך? ואז מיתנת את עצמך? או שלא קרה כזה דבר? בהצלחה עם הכתיבה והספר

לא. זה לא עניין הביקורת.

אני חושבת שבשלב מסויים - חיפשתי מידה וגבול (אישי שלי) גם בזה. התהליך שעברתי בשנתיים האחרונות (ועדיין עוברת) מאד קשור בהגדרת גבולות אישיים, שבעבר היו פרוצים לחלוטין. אז אם בעבר הרחוק הייתי מופנמת עד כדי כאב, ואז נהיה סוויץ' - ופתאום בדקתי איך זה 'לתפוס מקום' בחברה, ע"י החשיפה שלי, אמירת הדברים שלי, הרגשות שלי, עכשיו המטוטלת הזו מתחילה למצוא את התנודות המאוזנות יותר - איפהשהוא באמצע...אני חושבת. והספר- כנראה יישאר במגירה. אבל החלום לא נגוז. פשוט יהיה ספר אחר. מתישהוא

opalit

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif ובהצלחה

והספר- כמובן יבדק :)

רננהלי

New member
ניאו, הספר הזה

של ליאו בוסקאליה שמצוטט ממנו קטע למטה.. איך קראתי אותו בשקיקה איך רציתי להיות כך איך התעלמתי ממנו באופן הפגנתי בתקופה שהיתה לי קשה כי לא האמנתי כל כך לא האמנתי וואו הזכרת לי נשכחות

רננהלי

New member
רעיונות

אולי כבר עשית את זה, אבל לדפדף בפורום על כל מיני נושאים והתמודדויות שעלו כאן. אפילו בעמוד הזה יש: התמודדות עם אובדן, הקשר למשפחה, התמודדות עם שינויים ועוד.. דברים שעולים לי מעצמי ויתכן וכבר דיברת עליהם, אבל בכל זאת אכתוב: -היכולת והרשות לתפוס מקום -לחיות בלי מסיכות - להיות מסוגל להיות אני (ומי אני בכלל? איך מגיעים לזה?) -הצבת מטרות והשגתן (נראה לי שיש שלבים: קודם לדעת מה אני רוצה, אחר לדעת לנסח לעצמי, אחר כך להשיג מטרה ברת השגה, ובסוף למצוא דרך מעשית כדי להגיע אליה.) -היכולת לבטוח באחר ולאהוב -לחיות עם חוסר הוודאות של החיים -לחיות באפור של החיים שיהיה בהצלחה רבה ישר כוח על מה שאת עושה (וגם על התהליך שעברת בעצמך)

kung fu

New member
נושאים מעולים ../images/Emo45.gif

האמת שלא חשבתי על דפדוף ומשם להוציא תכנים שיעזרו לאנשים. אני קוראת הודעות, אבל בזמן הקריאה לא חושבת על הכיוון של לכתוב בספר עזרה לקשיים מהסוג שאני קוראת או משהו כזה. תודה! אעשה זאת
הדברים שכתבת עזרו
אכן כל מה שקשור בהצת מטרות כבר רשום בספר
שאלה אחת - למה הכוונה "לחיות באפור של החיים"?
תודה על הכל

רננהלי

New member
תשובה

פתחתי הודעה חדשה בשם האפור של החיים כדי להסביר את זה. את מוזמנת לקרוא שם. וגם להגיב אם בא לך..

למעלה