"ספר הצללים" של ליה

"ספר הצללים" של ליה

באחד המאמרים כתבת שיש לך ספר אישי. כתבת אותו? קיבלת אותו? קנית אותו? כאילו, זה לא מאוד Charmed? וברצינות, איפה משיגים ספרים אמינים על מאגיה? כל מה שראיתי עד עכשיו היה בולשיט ניו-אייג´י שסותר כמעט לחלוטין את הידע שיש לי.

RainBird

New member
ההגדרה של ספר צללים לכול מכשפה יש יומן, או ספר שם היא כותבת לחשים טקסים ובכלל מנהלת ממנו את כל חייו כמכשף/ה זה ספר הצללים ואותו כותבים ל-ב-ד. ומכושפות לקחו את הרעיון מהמכשפות ולא להפך. ארדן

למה?

מאז שהייתי פיצית לא כתבתי את חוויות הכישוף שלי. בשביל מה? קל לזכור את זה - זה כתוב בגוף. וזה מסוכן לכתוב, למקרה שמישהו ימצא. למען הדורות הבאים? גם כן טיעון חלש, כי רצוי ללמוד מניסיון או מאדם, ולא מחומר כתוב. ובסתירה מוחלטת לנאמר לעיל, חוזרת על שאלתי, בנוגע לספרים אמינים בנושא.

...

למה? כי יש אנשים שיותר קל להם ככה. במקום לנסות להזכר באמצע הכישוף מה היו מילות הלחש הם יכולים פשוט לקרוא ולהתרכז... לך נוח אחרת, מצויין... המלצות לספרים, בעברית ובאנגלית תוכלי למצוא במאמרים. את רוב הספרים, אני מניחה שתוכלי למצוא באמאזון או בחנויות של סטימצקי.

RainBird

New member
אני אתן לך דוגמא בפוקס יצא לי שיקוי מאוד יעיל נגד אהבה עם מינימום של תופעות לוואי. אוקי אני זוכר אותו? מצויין. מה עם הסיגיל של הזימון של הקטה? גם אותו אני זוכר? מצויין אבל להתחיל לזכור יחד עם זה רונות ואת התפקידים השונים של חלקי פקעת הסחלב בכישוף החלטת מין הילוד זה כבר מסובך. יש לי ספר צללים שכבר קיים 6 שנים בערך ואני לפעמים שמח למצוא חלק מהכישופים שעבדו לי יותר טוב ממשהו סטנדרטי שאפשר להרודי ברשת. ואם ימצאו, מה שלא סביר כי הספר מלא הגנות ווארדינג, אז מה יוכלו להמין מזה מונדיינים (אנשים אמאגיים) ותאמיני לי שהייתי שמח להחזיק בספר הצללים של מדיאה. כאילו מי לא רוצה לטוס במרכבת אש רתומה ל2 דרקונים. וגם זה, הידע שלנו זה אחד הדברים היחידים שאנו יכולים לתרום לדורות האחרים אז למה לא? ארדן

L e s t a t

New member
אני לא!

לי עדיין מתאים השטיח המעופף הישן והטוב

למעלה