ספר הידע

• פותח הנושא orya
  • פורסם בתאריך

orya

New member
ספר הידע

שלום חברים- ברצוני ליידע אתכם על ספר הידע שנכתב במקור בתורקית ותורגם לעברית.זהו ספר שניתן לנו כמתנה על ידי חברינו האוניברסאליים,המקור מבעדו הוא נגלההוא ערוץ אלפא אשר הינו ערוצו של אדוניוהוכתב מנקודת המוקד הקדושה שממנה כל ספרי הדת נגלו.הספר אינו בשום אופן ספר קדוש אלא הוא ספר ידע המכין את האנושות לעולם טוב יותר עולם פורח וללא מלחמות ע`` תוכנית מוגדרת שמכונה``התוכנית המוגדרת של העידן הזהוב`` -מחכה לתגובות בברכת יום נפלא לכולם.

אלדר

New member
מעניין....

אבל אם זה ספר שמורה לנו איך לחיות בלי מלחמה את זה אני כבר יודע איך לעשות ואיך לגרום לעולמנו החרב לפרוח ולשגשג אבל הוא לא יעזור הרבה ו לאף אחד כי גם אם יקראו אותו מה הם יכולים לעשות?? תן את זה לראש הממשלה אולי הוא יכול לשנות הוא להשפיע אבל מה אתה יכול להשפיע על העולם? או אני? או כל אחד אחר שהוא עצמאי?? כאילו רק החשובים בעולם הזה יכולים להשפיע מה אתה חושב אם אני האיתי יכול בדרך כל שהי לעזור האיתי עוזר אני יודע את הפתרון לבעיות הכי חשובות בעולם אבל אין לי יכולת לממש את אותם הדרכים לעזרה וגם הרבה אחרים לא יכולים!! הספר נשמע מעניין אבל לי אישית לא מועיל כל כך אני יודע שאני לא ישנה משהו בעולם הוא יסדר אותו ואת זה אני יודע כי זה יכול לקרות רק אם עוד משהו מסויים יקרה לי!! אני יכול לעזור לעולם בהרבה אבל יש רק דבר אחד שעוצר אותי כרגע ונשבעתי שאני לא יפעל עד שהבעיה הזו תגמר ואני מאמין שהיא לא תגמר בגלגול הזה וסתם עניתי כי בה לי ואני יודע שאני דובר אמת בתשובה הזו במיוחד!!!!!! שלך tksr אור ואהבה

אוטיס

New member
שמעתי רבות

על הספר הזה נפלא לשמוע שתורגם... אם יכולה לומר לי בבקשה באיזו הוצאה לאור יצא זה יהיה נפלא... יום נפלא שיהיה... ושוב תודה :cool:

למעלה