ספרקי בוקר טוב לך

adimayer

New member
כמה שוקל הדבר הזה?

ואני חשבתי שהחתול של ההורים שלי גדול....

Nathi

New member
לא ברור

באמת היא שקשה לשקול אותו. מביהות ברורות
זה לא שאנחנו מזניחים. הוטרינרית אומרת שמצבו הבריאותי תקין. הוא עובר בדיקה כל שנה!

מאוד פשוט לשקול חיית מחמד

ואפילו נפוחה שכזאת! עליך לשקול את עצמך. אח"כ לשקול את עצמך עם החתול על הידיים... ואז לחזור מנטאלית לכתה א´ ולבצע פעולת חיסור פשוטה... התוצאה היא משקל החתול! אגב - ניסיתם לבדוק נושא של בלוטת מגן? ובלי קשר - אני מנסה, בלי הצלחה, להעלות תמונה של אהובתי המנוחה, הבוקסרית ברטה, שלפני זמן לא רק נפטרה מארטריטיס וסרטן בגיל 9. גם אותה, על 35 הק"ג שלה, הייתי שוקלת באופן הזה. וגם חברי, היו שוקלים את המסטינואים שלהם באופן הזה... אני מהמרת שהחתול שוקל 22.5 קילו.

Nathi

New member
נאאאאא WRONG

אני אנסה לשקול את החתול- מקווה שאצליח להרים אותו. זה לא פשוט ...במיוחד שאני ננסית פיצפונית! ואם אמות מזה?חשבת על זה?

הצעות ייעול ושכלול ותעלול

אם אין לך גבר חסון ושרירי (ספונטני, רגיש ואוהב ריקודי עם) בבית, אז מן הסתם יש לך שכן מתאים לקריטריון, או דוור, או חלבן, או סתם הטכנאי של הכבלים - שיוכל לבצע את פעולת שקילת החתול במקומך. ואם אכן אין כזה גבר בבית - נותני השירות המצויינים לעיל (ועוד) מככבים בספריות הוידיאו, במחלקות הנסתרות, כך שבל מקרה , אחרי שהשוקל הנ"ל מותש מהשקילה, אפשר לנצל אותו לצרכים נוספים בבית. (ההפניה לספרית הוידיאו היא במידה ואת צריכה השראה מה לתת לו לעשות) בשביל מה המציאו גברים? לא בשביל הצלע שלהם (צלע חזיר טעימה בהרבה) ולא בשביל התרבות (בשביל זה המציאו את השכפול הגנטי). גברים הומצאו בשביל פעולות כגון: חיסול ג´וקים החלפת נורות הורדת זבל שקילת חתולים שמנים (דגמים משופרים מספקים שירותים כגון שטיפת כלים, תריסים ופאנלים).

Nathi

New member
רעיון גדול חלב!!! ../images/Emo6.gif

אני אלך לחפש גבר כזה...את חושבת שיש אחד שיודע גם לסלק אוכל בין השיניים?אבל אני חושבת שאני הייתי מנצלת אותו לצרכים בסיסיים יותר, אם הוא מככב בסיפריות וידאו הוא בטח גם ניראה טוב!!!

תלוי של מי השיניים!

שלך, שלו או של החתול? (לג´וקים, עד כמה שידוע לי, אין שיניים)

Nathi

New member
התכוונתי לשלי

אבל עכשיו שאת מעלה את השאלה אני אומרת לעצמי-למה לא? למה לא גם לחתול??(אמנם אין לו שיניים כי הן נשרו...) ולמה לא גם לעצמו.

אז עכשיו אני מבינה!

החתול שלך, סובל מאותה בעיה (כמעט) שאמא שלי סובלת ממנה! הקושי לאכול מזון מוצק! אמא שלי, בתלאות הדיאטה האינסופיות, קשרה פעם את שיניה במלתעות מתכת, שגרמו לה לאכול רק נוזלים ודברים רכים, מה שגרם לה להשמין עוד יותר - כי היא אכלה כל מיני יוגורטים טעימים, ומרקים עם שמנת, וכו´... כיום, אחרי ניתוח קשירת קיבה, היא לא יכולה לאכול סיבים - אז היא מתמקדת בשמנות, גבינות, עוגות... הרבה הרבה מנות קטנות... נראה לי שמה שאת צריכה, כטיפול הרזיה לחתול, זה איזה בוקסר צעיר. לא תאמיני כמה מהר החתול שלך יעלה על השולחן!

Nathi

New member
ניראה שלמרות כל משקל היתר

החתול בריא. באמת לא יזיק לו קצת מהבוקסר...אבל שלא יעלה על השולחן!הוא סביר להניח ישבור אותו. זה שולחן IKEA. אם הוא לא קפץ עדיין על השולחן זה אומר שהוא עדיין שרוי בשאלה קיומית לדעתי. יש לך בוקסר ספייר? אבל את יודעת...זה חתול זקן, אם אני ארגש אותו מידי עם בוקסר אולי תהיה לו התקפת לב!ואם הוא ימות!!!חשבת על זה? בטח שלא!!!

זה חתול זה?

זה אריה!! ראית פעם אריה שמת מהתקפת לב? (אני מצטערת, אני לא כזאת, אבל אני פשוט מתפוצצת מצחוק...) סליחה.... באמת...

Nathi

New member
מה אריה?

זה מזכיר לי שפעם כשטיילתי בשוק עם אבא שלי לפני הרבה שנים... והוא ניסה להשתעשע קצת עם מוכר בעלי חיים(ארנבות-ציפורים-לטאות)ושאל אותו אם הוא יכול לקנות את החתול והצביע על הארנב. המוכר ממש מופתע לקח ללב את הבילבול וניסע לשכנע אותו ללא הצלחה שזה ארנב ולא חתול. וניסה להסביר לאבא שלי ש"משוכנע" שזהו חתול שזה אכן ארנב...ומסתבר שזה דיי קשה... בסוף אחרי ויכוח ארוך ומייגע -התרחטנו, אמרנו שאנחנו לא רוצים חתול בסוף אלא ארנב! כ"כ מצחיק! טוב צריך להיות שם-ממש סיפור מקורותיו של ג´וחה.
ולדעתי את מתחילה להעליב את החתול שלי.הוא בטוח שהוא בן אדם ועכשיו את אומרת שהוא אריה?!וצוחקת עליו? אין לי כסף להביא אותו לפסיכולוג לבעלי חיות! סליחה בעלי חיים!

adimayer

New member
את גדולה - זה ענק

אני כבר מתחילה להעביר את זה למשפחתי. אחותי ראשונה היא וטרינרית

Nathi

New member
אולי היא יכולה לעזור

מדהים אה??? מעניין אם היא כבר נתקלה בחתול שכזה!

Nathi

New member
טוב אני לא יודעת איך להתיחס לזה

האמת היא שזה תצלום דיי מזעזע. אני מניחה שהוא יכול לנשום. אבל ניראה לי שכואב לו שם.

למעלה