ספרקי בוקר טוב לך

adimayer

New member
ספרקי בוקר טוב לך

אני רואה שאתה כמעט ולא ישן. אצלי הימים והלילות התחלפו או יותר נכון די השתגעו. כבר הרבה זמן אני לא מצליחה לישון יותר משעה אחת רצופה. אני מתנחמת בעובדה שעוד 3 חודשים הכל יגמר - אז לא אוכל לישון בכלל
המשך יום נפלא כאן הטמפ´ עלו מעל ה-0 והשמש באה לבקר מידי פעם (מצד שני גם הגשם מבקר אותי)

blixgirl

New member
בוקר טוב ../images/Emo41.gif

וואו עדי איך הזמן טס...עוד שלושה חודשים
אני אבדוק את נושא הספרים ושלחתי מייל לידידתי שמגדלת בוקסרים..תשובה בקרוב..מה שלום היפה שלך ? אין לה בעיות שגרון ? תגידי לי אם כן כי יש פתרון לענין שממש עוזר
בליקסי

adimayer

New member
אכן כן ../images/Emo107.gif אבל לשמחתי ליפה שלי

אין את הבעיה הזו.

blixgirl

New member
כן../images/Emo107.gif

יש לי שלושה :) הבוגקר בינהם נתקל בבעיות אבל הוא אחלה כעת מכיוון שהוא באותו הגיל עם כלבתה של עדי שלנו תהיתי אם גם היא נתקלה בבעיה... יש לך בוקסר במקרה ? :)
בליקסי

adimayer

New member
דרך אגב איך פתרת את הבעיה?

תרופה או טיפול אלטרנטיבי?

blixgirl

New member
../images/Emo107.gifהתחלנו עם

טיפול רגיל כי הכאבים באו בפתאומיות מדהימה וכלב שהיה פעיל בבת אחת סרב ללכת...אז הוטרינר נתן לו טיפול עם משכך כאבים. לאחר מכן ועד היום עברנו לטיפול הומאופתי (יש לנו חברה שלמדה הומאופתיה ויעצה לנו ובמקרה גם היה לה בוקסר בעבר כך שהיתה מודעת לבעיה) והוא ממש אחלה כמו גור בן יומו רק תני לו לשחק... הטיפול לא יקר מידי והשיפור מדהים..
בליקסי

adimayer

New member
טיפול הומופאתי - זו כנראה התשובה

מאחר וכבר שמעתי על כלבים שמאד סבלו מזה והטיפול היחידי שקיבלו היה מהוטרינר, וזה אכן היה רק משכך כאבים שרק סימם את הכלב ולא ממש עזר לבעיה.

diday

Member
טיפול הומאופטי רציתי גם אני להציע

אם את מעונינת אוכל לתת לך כתובת של הומאופטית לבעלי חיים לא רחוק ממך (לא רחוק זה משוער, שהרי איני יודע בדיוק איפה את גרה). קיימת אפשרות גם לפנות לאישה. היא אומנם מתמחה בבני אדם אבל טיפלה כבר בכלבים של השכנים די בהצלחה. דניאל

adimayer

New member
תודה חמודה, אשמח לכל תשובה

כפי שתארתי לעצמי התרופה החדשה שנתן לנו הוטרינר לא ממש עזרה. הפתרון כרגע הוא הרבה מטהרי אויר בכל פינה בבית. החמודה שלי באה לבקר אותי עכשיו אז אתפנה אליה קצת ביי

Sparker

New member
בוקר טוב...

אני האמת ישן לא מעט... (מוגדר לי מינימום של 8 שעות)... אבל בגלל הלימודים אני מנסה להתרגל לישון בלילות ולא בבקרים... אני חייב לציין שהפורום הזה לא ממש תורם למטרה...
אז את זו עדי עם הבוקסר הבעייתי...
בהצלחה עם פתרון הבעייה... ובהצלחה עם ה
אני מניח שאנו עוד נלווה אותך עם העניין...

Nathi

New member
מעולה!

ממש הצחקת אותי עכשיו!!! זה כ"כ נכון! אני תמיד טענתי שהחתול שלי חושב שהוא בן אדם. הוא הרי מעולם לא ראה חתול, ויותר מזה-הוא גם לא מסתכל על עצמו במראה. הוא יודע שהוא לא מגיע כמונו לשולחן, אבל אולי כאן הגבול לשכל של חתול.

blixgirl

New member
../images/Emo108.gifלא מגיע לשולחן../images/Emo35.gif

מי אמר שהחתול לא מגיע לשולחן...אל תתן לחתול שלך לראות את התמונה הזו...

Nathi

New member
גדול!

את לא מפסיקה להצחיק אותי! אם החתול שלי היה רואה את זה אני בטוחה שהיתה יכולה להיות פה רפורמה רצינית! אבל אני בטוחה שהוא מאושר גם ככה... ואולי אחרי הצצה קלה בתמונה תביני למה הוא לא מגיע לשולחן...

blixgirl

New member
צחוק טוב לבריאות../images/Emo70.gif

מה דעתך על הכלב הלחוץ הזה ? נראה לך שיש לו סיבה למה ?

blixgirl

New member
כלבים וחתולים

יכולים גם לעבוד יחד...כל עוד המטרה מצדיקה....
בליקסי

Nathi

New member
../images/Emo9.gifיש כזה סרט

שהחתול הלבן הוא הרודן.., רודף אחרי כלבים המסכנים. אז רצית לשתות משהו???

למעלה