ספרי קריאה

אנחנו מנויות בספרייה

זה כיף, אנחנו הולכות פעם בשבוע, היא משחקת שם במחשב ואז מתיישבת ומוציאה ספרים, מדפדפת ובוחרת ספר בשבילה.
לפעמים אנחנו גם יושבות שם וקוראות ספרים נוספים.

סו ורד

New member
ברור שהולכות

הפסקתי לקנות ספרים -גם לגדול וגם לעצמי לפני שנתיים שלוש. לפעמים כשמקבלים לימי הולדת או שיש משהו להחליף בסטימצקי אז אני משקיעה במשהו שבא לי שיהיה לו בבית -לרוב אטלסים, סיפורי תנ"ך, מיתולוגיות. אבל את ספרי היום יום אנחנו משאילים.

החלטתי ללכת איתם לשעת סיפור

ונראה איך נתגלגל משם
רק שהוזמנו ליום הולדת גם בשלישי שעבר
וגם בשלישי הקרוב

אני עשיתי מנוי לילדים (ספר לכל ילד)

ואנחנו מחליפים באדיקות - הולכים ביחד. (כבר שנה וחצי , אולי יותר)

גם אנחנו מנויים.

יופי של דבר: היום המנויים לספריה הם בחינם, נותנים רק פיקדון. אצלנו במודיעין הספריה הציבורית היא נעימה וממש בנויה לילדים, עם שטיחים חמודים וכסאות קטנים שאפשר לשבת עליהם ולקרוא סיפורים בנחת... אחד הבילויים המועדפים עלינו בימי גשם ובימי חמסין:)

אפשר 30 שניות של קנאה מתוקה?

אני כבר כמעט חמש שנים בלי ספריה בעברית, לא אוהבת לקרוא באנגלית בשביל הכיף, מספיק לעבודה אני צריכה כל כך הרבה אנגלית.
הבאתי בזמנו 60 ספרים חדשים מהארץ ומאז החברה הכי טובה שלי מתחזקת אותי עם משלוחי ספרים עם בעלה כשהוא מגיע לנסיעות עסקים.

איזה כיף לחזור לארץ!!!!
ללכת לספריה, חלום!

זהו, גמרתי לקנא.
ביולי הקרוב נרשם לספריה בארץ...

נוRית

New member
ספריה!!

יש אצלנו ספריה מקסימה ו"אוהדת ילדים". ממש סוג של בילוי אחה"צ נעים וחביב.
אז אנחנו באות (אני עם הבנות), הן משחקות, מעיינות בספרים ובוחרות ספרים להשאלה, ואני בזמן הזה גם מחפשת משהו לעצמי (אני אף פעם לאי ודעת לבחור - ולוקח לי הרבה זמן מול המדפים...)

יש לנו בבית ספריה מכובדת למדי, אבל רוב הספרים בה מתאימים עד גיל 6, ועכשיו, כשהן כבר בגיל של ספרים "ארוכים" אין כמו האפשרות הזאת של החלפת ספרים בספריה...

למעלה