ספרי קריאה

ספרי קריאה

אז עד עכשיו קניתי
ופתאום בא לי ללכת לספריה העירונית
אתן הולכות?...

חיפשתי אייקון של ספר ואין
מה שיש זה של טאבלט
לאן הגענו?....

אנחנו מנויים

עשינו לגור מנוי במתנה ליום הולדת ארבע. בד"כ אני מנצלת אחד מהשלושה ספרים שהוא יכול לקחת ושואלת עבור עצמי בספריה של המבוגרים.
למעט איזה פקדון על הכרטיס זה חינם... אז למה לא? גם חוייה לילדים.

florentin

New member
בשבילך

לנו יש. שואלים מעט מאוד. יש לנו ספרייה די רצינית בבית (
ספרי ילדים זו אחת השריטות שלי).
עכשיו שהגדול מגלה סימני
אולי נשאל יותר.
מומלץ מאוד!

עשיתי מנוי לפני חודשיים בערך

אז כן אני הולכת, לוקחת שני ספרים בשבילו וספר אחד בשבילי.
בנוסף יש לו ספרייה בבית ספר ושם הם גם מחליפים ספר אחד פעם בשבוע.
האמת היא שיש לו בבית מלא ספרים, לאחרונה קניתי לו את כל הסדרה של הסיפור המושלם ועוד לא הספקנו לקרוא ממנה בכלל ועוד נשאר לנו פרק אחרון מהספר האחרון של דוד אריה

אני בוחרת לו בספרייה ספרים קצרים וקלים יחסית כדי שמידי פעם אני אוכל לשתף אותו קצת בקריאה.
בשורה התחתונה עשיתי את המנוי הזה בשבילי אבל אני לא מספיקה לקרוא אז אני לוקחת גם בשבילו 2 ספרים, בדרך כלל אנחנו קוראים אותם פעם אחת ביומיים הראשונים וזהו.

אגב- אני הולכת בלעדיו בזמן שהוא בלימודים.

את יכולה איתו אם ככה נוח לך

לי לא נוח כי אני לא ניידת ואני הולכת לספרייה ברגל (בערך 20 דקות הליכה), אין לי כח שיקטר לי בדרך, חוץ מזה אני עושה את זה "על הדרך" ביום שגם ככה יש לי סידורים באזור ואת הסידורים אני עושה בבוקר כשהוא בלימודים.
מעבר לכל זה לוקח לי שעה לבחור לעצמי ספר והוא ינדנד ויהיה חסר סבלנות בזמן הזה.
בקיצור- אני מעדיפה לבד

זה לא שהוא לא היה שם אף פעם, יצא לו דרך הגן והבי"ס להיות שם בהצגות ויש לו גם ספרייה בבי"ס עצמו ככה שהוא יודע איך העניין מתנהל בספריות ולכן אני לא רואה ערך מוסף אם הוא יגרר אחריי.

סו ורד

New member
גם אני מעדיפה לבד

כי לוקח לי זמן לבחור ספרים לעצמי והוא משתעמם ומרעיש בספרייה (אבוי)... אז לפעמים איתו, לפעמים בלעדיו. אמנם הביקור בספריה והחיפוש והבחירה הם חווייתיים ובעלי ערך, אבל אני כל כך צריכה את השקט לבחור לעצמי ספרים מעולים שקשה לי לוותר על ביקור סולו.

דווקא לא נראה לי שיזיז להם אם ירעיש

כל פעם כשאני שם יש אנשים מעפנים שמדברים בקולי קולות בטלפון ואף ספרנית לא מעירה להם

וברוכה הבאה לפורום

מקווה שגם אני בין המגניבות

על איזה ספר מעולה את ממליצה?
אני כרגע בקטע שאין לי כח לקרוא ספרים כבדים או ארוכים, לקחתי את "חייבים לדבר על קווין" ונאלצתי להחזיר אותו אחרי 3 שבועות בלי שהספקתי לסיים אפילו את הפרק הראשון

הוא היה כל כך כבד ועם ההפרעת קשב וריכוז שלי אני צריכה ספרים יותר "זורמים", ננסה אותו שוב בתקופה אחרת...
עכשיו אני באמצע של "נערה עם עגיל פנינה" (כן, כן אני יודעת שאני בדיליי רציני), הוא זורם לי מעולה וגם לא ארוך מידי, אני מחפשת ספרים בסגנון כזה ותמיד נתקעת שעות בספרייה עד שמוצאת

הקודם שקראתי היה "אלמנת קש", ספר חביב, היה קל לקריאה וזרם לי היטב אבל לא ממש נפלתי ממנו (למרות שהיה כייף להזדהות עם הסיפורים על הקיבוץ של פעם).
נרשמתי גם לתור של 50 גוונים כי אני חייבת לדעת על מה כולם מדברים אבל יש עוד 10 נשים חרמניות שמחכות לפניי בתור

הייתי כותבת לך משהו

אבל אנחנו בכל זאת עולים לכיתה א פה אז שמרי על
הכללים
ותעשי חיטוי לספר לפני שאת מכניסה אותו
הביתה

אוי ואבוי אפילו לא חשבתי על זה

אני עוד מנסה להדחיק את המחשבה שאני אוכלת תוך כדי קריאה כשבטח יש אנשים שנכנסו עם הספרים האלו לשרותים

נראה לי שאני מתחילה לקרוא את הספרים המושאלים עם כפפות.

סו ורד

New member
קווין היה כל כך מייגע

שנשברתי באמצע אחרי שאיחלתי לו כמה צרות נוספות...

מה עם הטרילוגיה של הנערה עם הקעקוע דרקון? קליל וקולח וגם טוב. לפני שבוע לקחתי את דבק שקדים וציאניד של רקפת זוהר -כקיבוצניקית זה בעיני ספר חובה, אבל גם מאוד קולח ולא מעיק. לצידו לקחתי עוד כרך מההוצאה המחודשת של שרלוק הולמס ואת אדום החזה של יו נסבו. בינתיים קוראת את שניהם במקביל ונהנית מאוד.

50 גוונים קראתי קצת מעותק של חמותי וזה היה ממש לא טוב, לא מספיק טוב בשבי שאחזיק מעמד לחלקים העסיסיים יותר. ואני חרמנית לא קטנה - אבל גם בפורנו צריך עלילה לא?

וכשכתבתי מגניבות התכוונתי אלייך, לא ברור?

באמת רציתי לקחת את הקעקוע דרקון

אבל לא זוכרת למה לא לקחתי בסוף, יש מצב שהוא היה ספר עבה והרתיע אותי? אולי בגלל שפחדתי שאני ארגיש מחוייבת לקרוא את שאר הספרים?

אני אבדוק את הציאניד והשקדים.
תודה :)

לא מבינה איך אפשר לקרוא שני ספרים במקביל (קשב וריכוז כבר אמרנו?) בקושי עם אחד אני מסתדרת וגם אז אני צריכה לחזור אחורה כדי לראות מי היה ההוא ואיך קראו להיא

עשית לי חשק (NOT) לדמיין את חמותי (לשעבר) מתענגת (לא תרתי!) מקריאת הספר

סו ורד

New member
אכן תמונות קשות

תשאילי את הנערה עם קעקוע הדרקון -ממש קל לקריאה ומותח, את לא תרגישי שהוא ארוך.

מי זה אותם? הגוונים?

תודה אבל אני אוותר, לקרוא באנגלית ידרוש ממני מאמץ וכמו שרשמתי אני יותר בקטע של קליל וזורם

גם אני לא חושבת שזה הפסד גדול (סתם סקרנית)

בגלל זה אני בכלל לא ממהרת ובכלל לא התרגזתי על הספרנית ששכחה לרשום אותי בפעם הראשונה שביקשתי כשהיו רק שתי נשים בתור.
תודה בכל מקרה

למעלה