ספרי כשפים

RainBird

New member
ספרי כשפים אני אוסף ספרי כשפים אלו ל-א ספרי לימוד כישוף אלא ספרים שמכילים בתוכם כשפים ולחשים שונים, לכל מיני מטרות. הספרים הללו נותנים לי השראה לכתוב כשפים משלי וגם מעוצבים בצורה מרשימה ביותר, שגם נותנת השראה ולכן אני מרגיש צורך לכתוב על כמה ספרים כאלו המלצות. Garden Spells: the Magic of herbs trees and flowers הסופרת Camilla Charnock תיארה בסיפרון הקטן והמקסים הזה פולקלור של פיות, את שפת הפרחים ועוד המון כשפים עבור הגן, ובקיצור ספר מקסים, פנינה של ידע של מדף הספריה המאגית שלכם. The Good Spell Book : Love Charms magical cures and other practical sorcery מאת Gillian Kemp ספר כשפים צועני, מחולק לקטגוריות של : אהבה, בריאות, חיות מחמד, עושר ואושר, ומכיל כשפים קטנים ולא מסובכים כדי להגיע לזה. בקיצור מומלץ לכל מכשפת מטבח שמסתמכת על ארון התבלינים שלה בתור ישועת האנושות. הספר עצמו מעוצב בצורה מקורית, עם כריכה כאילו שרופה, וזו גם תוספת שימושית לספריה המאגית. The Book of Spells: over 40 secret recipes to get your own way in מאתlove; work and play מאת Nicola de pulford ספר שחור פונט מעניין מאוד וגם פה יש כשפים עבור יופי, אהבה, מזל ותהילה, ימי כוח, וכמה כשפי "חירום" בדפים חתומים עד לרגע שתזדקק להם. ספר מושקע מאוד, לחשים מלודיים, צילומים צבעוניים, והסבר מניח את הדעת. הספר עצמו קשור בסרט מוכסף. וישנו ספר ההמשך The Book of Spells 2 שהוא על נושאים של יותר גדילה רוחנית, כשפי יסודות, כוכבים, רקימת חלומות וכישוף מטבח רוחני מאוד יחסית. כמו הספר השני הספר הזה מושקע מאוד ועשוי היטב, אבל הוטא נכנתב על ידי סופרת אחרת: Marian Green ועכשיו לעבור לסופרת האהובה עלי מכולן Valerie Worth הספר הכי טוב שלה (לפי דעתי) Crone´s Book of Charms and Spells פתיחה ספרותית מאוד, שאחרי זה עוברים לתכונות פולקלור של צמחים נפוצים ומידע מאוד מעניין עליהם, ומשם עוברים לפרק של קמיעות וסמלים שימש אותי מאוד. קמיע לכול מטרה כמעט יש שם, אפילו מטרות לא הכי מציאותיות, אבל פרק שווה בדיקה. ואחר כך עוברים לכשפים. מלודיקה ויצירתיות, זה כל מה שיש לי לומר. הספר פשוט מושלם מהבחינה הזאת. כשפים כלכך מרשימים, ולחשים כלכך יפים שבכיתי כמעט שהטלתי אותם לראשונה. ספר פחות טוב, אבל טוב מאוד לכשעצמו זה Crone´s book of magickal word כשפים מחורזים ועוד. למרות שהספרים לא מצולמים או מעוצבים, האיורים בשחור לבן מוסיפים לאווירה. זה בדיוק הסוג של הספר שהייתי מוצא בעליית הגג שבתוכו יהיו צמחים מרפא מיובשים, כתמי לחות וניחוח של בושם ישן. הקינוח מגיע מהמטבח הקייג´יני ומדת ההודו Charms Spells and Formulas של Ray T. Malbrough מציג קמיעות, בובות וודו, מוג´ו, גרי גרי ושקיקי קמיעות אחרים ועוד שמנים, אבקות ושיקויים ועוד ועוד. הספר הקטן הזה מפוצץ במידע ולא עוסק בשטויות. אחד הספרים הראשונים שלי ששווה כל אגורה. שלכם ארדן.
 

forest elf

New member
ואיפה איפשר להסיג את הספרים השאילה נישאלת , לא רק לגבי הספרים הנ"ל אלא על כול הספרים שרשומים בקטגוריית המאמרים . יש מספר ספרים שאני מחפסת מלאה זמן והם אינם נמצאים בארץ.. מישהו ייחול לעזור?
 

o o z i z

New member
איך כותבים??? אין לי ספר קשפים ואני לא יודע איכן להסיג! אני רוצה לדעת כיצל להכין קסם????? מה זה קל אני בוחר סתם מצרחים? מערבב ושותה??? אם אתה יכול לעזור לי לעשות כסם למשל... שאני איהייה חזק מאד לגילי! איך אני עושה??? תודה רבה מראש ביייייייי!!!!!
 
למעלה