ספרי ילדים

ספרי ילדים

יש לי רעיון לכתיבה ספר לילדים, רציתי לדעת מס' דברים מה הסטנדרט של כתיבת ספרים לילדים?(מס' עמודים,צורך בציורים,וכו') איזה הוצאת ספרים מוציאה ספרים לילדים? האם צריך גם לאייר?או שהוצאת ספרים עושה את זה,או שלמצוא מישהו שיאייר? האם אפשר למכור את הרעיון לספר,ושמישהו אחר יכתוב? אשמח לכל פרט שיכול לעזור, בתודה מראש

Boojie

New member
תשובות לא מלאות:

סטנדרט - אין סטנדרט אחיד, וזה תלוי בגיל היעד וכדומה. הוצאת ספרים - הדרך הנכונה לברר דבר כזה היא לגשת לחנות ספרים, לחפש ספרים שמתאימים לסגנון שאת רואה בעיני רוחך, ולבדוק באיזו הוצאה הם יצאו, הרי "ספר ילדים" זה ממש לא דבר אחד. לגבי איורים אני לא יודעת בוודאות, אבל אני מאמינה שעדיף שתביאי מאייר משלך. ולגבי מכירת רעיון: שום סיכוי. אל תיעלבי, אבל רעיונות יש כמו זבל. מה שבאמת נחוץ זה אנשים עם כישרון ויכולת שיהפכו את הרעיונות האלה לביצוע מוצלח. אף אחד לא מתרשם מ"רעיון", והסיכויים שהרעיון שלך כל כך גאוני ומהפכני שהוא יעתיק את נשימתו של מי שאמור לקנות אותו הם, המממ, אפסיים.

Rivendell

New member
ותוספת על "רעיון"

צודקת בוג'י - רעיונות יש אינסוף. רעיון זה כלום. אבל נדמה לי שמה שאת שואלת זה יותר בכיוון של "סופר צללים" - לספר למישהו סיפור או חוויה, ושהוא יכתוב את זה בצורת ספר. סופר שמוכן לקחת את הסיפור שלך ולכתוב אותו בספר (נדמה לי ש"אני אתגבר" של דבורה עומר נכתב ככה) אין לי מושג איך או איפה מוצאים אחד כזה, אני רק יודעת שזה קיים ושככה זה נקרא

למעלה