ספרי הרומח באנגלית

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

python 4

New member
אכן כן.

גרמתם לי עכשיו לחזור למקורות ולבדוק. ובכן, בספר "הומא", פרק י' פסוק ק"כ, כתוב: The minotaur climbed aboard his own animal, a beast at least as tall as himself. אם זכרוני לא מטעני, אחרי זה (כשהם בורחים מהמגדל של מגיוס) הם רוכבים כאילו אין מחר, כשהיצורים של דרקו רודפים אחריהם. לפעמים צריך לחזור למקורות..

Wing Chan

New member
../images/Emo45.gifתבינו שזה סוס ממש חזק וגדול..

הוא סוחב את קאז כבר שני ספרים ובכמה מקרים הם טסו כי החיים שלהם היו בסכנה (כמו שהם בורחים מהמגדל של מאגיוס כמו שאמרו פה).
ללג'נד אוף הומה: פייטון\סטראד, אין לי כוח ללכת לבדוק את זה, אבל את הסוסים הוא והומא קיבלו אחרי הקטע עם הנימפה באגם ההוא, נכון? שהם פגשו אביר אחד והוא הראה להם את הפוסט שלהם שאף אחד כבר לא ממש שם עליו..

Wing Chan

New member
מהההה?!#?@

מה הם עשו לקאז?! הוא נראה כזה סיסי בתמונה מה זה זה?!?! סתכל עליו בלג'נד אוף הומה הוא נראה קשוח וחזק עם שיער ארוך ונזם וגרזן ביד. סתכל אותו פה! נראה סתם כמו איזה מישהו עם קרניים. השיער נעלם, הכעס הלך, והשרירים גם משום מה נעלמו. לא רוצה קאז כזה! אני אחפש את הגירסא הישנה.

python 4

New member
זה עוד כלום..

בכריכה של גרסת הקומיקס ללג'נד אוף הומה, לקאז יש עגיל בפטמה. וזה רק אני, או שתפסו כאן את קאז והומה בתנוחה... הממ.. אינטימית במקצת? או שסתם קאז רצה לבדוק מה לובשים אבירי סולמניה מתחת לשריון.

נשאר לך רק...

"מה זה החארטה הזה?!?" במבטא של ז'וז'ו חלסטרה (כבוד), ותהיה הגירסא הפולניה-בלונדינית-מטאליסטית לז'וז'ו...

python 4

New member
אני סומך על סטארהד בנושא הזה...

לא קראתי שליש ממה שהוא קרא. למרות שממה שאני קראתי אני יכול להגיד לך, שלא נתקלתי בספר רע במיוחד. מבין הסדרות שקראתי אהבתי במיוחד את lost histories, במיוחד את שני הספרים של דגלס ניילס (the kagonesti ו- the dragons), כשהאחרון הוא כמו ספר היסטוריה כללי על קרין. מרתק! חוץ מזה, יש את ה- heroes שהיא טובה ברובה (חוץ מהספרים של מייקל וויליאמס).

למעלה