ספרי הרומח באנגלית

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
ספרי הרומח באנגלית

אחותי נוסעת עוד שבוע לאמריקה אז אני חייב המלצות לספרי רומח טובים באנגלית נ.ב גם שם של חנות ספרים טובה בניו יורק לא תזיק

strahd

New member
ספרים טובים...

ובכן, אני ממליץ כמובן על סדרת המלך הכוהן של כריס פירסון, אבל ניתן לקנות אותה בארץ, כך שחבל לעשות זאת עד ארצות הברית. מהדברים שלא ניתן למצוא בארץ, הייתי ממליץ על מספר ספרים מסדרת "גשרי הזמן" ו"מלחמת הכאוס". הייתי ממליץ על שני הספרים של כריס פירסון Spirit of the Wind ו - Dezra's Quest (הפעם לא תרגמתי כדי שתוכל לכתוב לאחותך ולא יהיו בעיות), שהם הספרים על מי-נהר ודזרה, ביתו של קרמון. עוד ספרים טובים הם The doom Brigade וגם Draconian Measures של מרגרט וייס ודון פרין על חבורת בוני הגשרים של קאנג הדרגון וחבריו המופיעים לשלוש שניות בדיוק במלחמת הנשמות (אבל רק בספר השלישי). חנות טובה בניו יורק היא כמובן Barnes and Nobles שאם אין להם את הספרים האלו, אז כמעט אין אותם בשום מקום, זאת פשוט חנות ענקית ואין בעיה למצוא אותה. שלחתי פעם את בן דוד שלי לשם כשהוא ביקר בארה"ב והוא יודע אנגלית כמו גבינה שוויצרית, נתתי לו פתק והוא הלך לשם והם נתנו לו הכול. הם ממש בסדר שם.

La Gamba

New member
בנוסף

Dalamar the dark (שכבר הצלחתי למכור
) כל הספרים של הסופרים המקוריים. ספריו של ריצ'רד נאק- אגדת הומא, קאז המינוטאור. וכמובן, וינאס סולמנוס, קצת חד צדדי, אבל נהניתי לקרוא אותו!

NJS

New member
לשתיכם

תנו לי את השמות של הספרים והסופרים באנגלית

strahd

New member
אנא ממך ניג'ס

אני ולה גמבה עדיין לא הספקנו לעבור את ניתוח שינוי המין או שאתה נכשלת כהוגן בבגרות בלשון... כתבתי לך את שמות הסופרים Chris Pierson כתב את Spirit of the Wind ואת Dezra's Quest, ואילו Margaret Weis and Don Perrin כתבו את The Doom Brigade ואת Draconian Measures. את Dalamar the Dark כתבה Nancy Varian Berberick ואני אישית לא ממליץ על הספר וניתן להשיג אותו בארץ. קרא שוב את ההודעה שלי, תראה שכל השמות שם.

NJS

New member
אמממ

תמליץ לי על ספרים שאפשר להשיג גם בארץ כי בחו"ל הם יותר זולים. והטעות הייתה בגלל השעה המאוחרת

NJS

New member
נו חברה

ובמיוחד פייטון, למה אתם לא ממליצים לי על עוד? זו סדרה של מאה ומשהו ספרים

Wing Chan

New member
המליצו לך..

מה הגבול של הספרים שאתה מעוניין שאחותך תוציא כסף עליהם? 5? 10? המליצו לך פה על דברים טובים, תיקנה אותם. ממה שהמליצו פה לצערי קראתי רק את Legend of Huma אבל אני יכול להגיד בביטחון שאתה תיהנה מכול רגע שלו כי זה ספר פשוט מעולה. אם אתה קונה אותו אז תקנה גם את זה שאחריו - Kaz The Minotaur שניכתב ע"י אותו סופר (Richard A Knaak). אני באמת צריך להשיג את קאז המינוטאור מאיפשהו כבר כוסאחטוק :<~

רגע רגע זה קרע אותי-מינוטאור רכוב

על סוס?! חחחחחחחחחחחח מינוטאור שוקל פי 1000 מסוס!

PYRE

New member
תתבייש לך.

בושה שכמוך! איך אין לך שומדבר שקשור ללחמ"ש בחתימה?1!?!?!? אה ? אה? אה אה אה??!

שלא כמוך...

אני לא מתלהב בלחמ"ש, אלא יודע מה היא בשבילי ומה היא חשובה בשבילי... לא צריך לזרוק לכל עבר הכל... כל השטויות האלה שלך, כמה שזה יפה והכל-זה מוגזם. ואתה יודע כמה שאני לא אוהב הגזמות...במיוחד כשמדובר בדבר הכי חשוב לי בעולם. אני יודע מה אני מרגיש ללחמ"ש, ויודע מה היא בשבילי, וכמה שאני משקיע בה...זה מספיק לי. וחוץ מזה-אני כותב בכל מקום על לחמ"ש
, רציני...

למעלה