ספרים

123יעל

New member
ההמממממ רעיון טוב!

הם עשירים, הם עוד יסכימו.... חחחחחחח שמתם לב איך השרשור הזה גדל... וכל הודעה שניה פה בערך היא שלי!! וגם של מוכר הסימס

baby fey

New member
יש לי שתי בני דודים בחו"ל ולאחד מהם

נולדה בת שניה אז דודה שלי נסעה לעזור חחחח לא שזה מעניין אותכם.. אבל אם אני אקנה את הספר זה יהיה.... אני אשאל את אבא שלי..

את לא היחידה

גם אני שוקל לקנות את הספרים... רק שתדעי, ממה שהבנתי - העלילה של "משחק העורות" אינה קשורה לעלילת "אחרי החשיכה". אם את קונה רק ספר אחד - קני את "חשכה" ומאחר והוא בצורה דיגיטלית תקבלי אותו מיד. (ואם את רוצה, תוכלי למצוא ספויילרים ברשת [לדעתי באחד השרשורים תמצאי קישורים] לעלילה של "משחק העורות"). קריאה נעימה!

123יעל

New member
כן חשבתי על זה....

אבל כמו שאמרתי אני בכל זאת רוצה לקרוא את "משחק העורות" (מצחיק לקרוא לזה ככה) כדיי שיהיה לי לבצפר ליומן קריאה באנגלית, לבגרות, ולקרוא אותם לא לפי הסדר זה לא נראה לי חכם.....

karms20

New member
אני הולכת להרוג את כ-ל-כ-ם!!!! ../images/Emo46.gif

רק לפני יומיים שמתי את ההודעה הזאת על כל הקישורים על הספרים שאני וזקן יקירי הרצנו כבר קודם ואתם שוב מחפשים אותם???????? אז הנה שוב הקישור:

123יעל

New member
אוף! חיפשתי את זה ולא מצאתי!

זכרתי שרשמת על הספרים, אבל חשבתי שזה היה באחד מהשרשורים על הפרק האחרון אז לא הבנתי איפה זה.... סורי...

סיכום הספרים: עונה שלישית

הספר הכי חשוב מכל ארבעת הספרים מבחינת העלילה של עונה שלישית הוא After the Dark, שפותר את כל(?) הקצוות הפתוחים שהשאירה לנו עונה שנייה. אם אתם קונים רק ספר אחד - קנו את זה. כמו כן, ספר זה זמין גם בגרסה דיגיטלית - כלומר אחרי התשלום, מורידים אותו וקוראים את זה באקרובט רידר. זה פותר את בעיית המשלוח ומחיר המשלוח שלרוב הוא הרבה יותר גבוה ממחיר הספרים
הספר Before the Dawn מתאר את האירועים מהבריחה ממנטיקור ועד האירועים שהתרחשו בפרק הראשון בסדרה (הפיילוט). אם אתם מעריצים את אלק - לא תמצאו אותו בספר הזה וגם לא תמצאו בספר מערכת יחסים בין לוגן למקס (כי היא עדיין לא פגשה אותו). הספרים Skin Game ו-After the Dark מתרחשים אחרי האירועים שבפרק "אומת הפריקים" ולכן הם מומלצים גם למעריצי אלק (אשר יש לו תפקיד די גדול בספרים הללו) וגם למעריצי מערכת היחסים בין מקס ולוגן. ישנו ספר נוסף הנקרא "תיקי עיניים בלבד" (Eyes Only Dossier) אשר הוא מאת סופר אחר ולא מאת מקס אלן קולינס, שכתב את שלושת הספרים הראשונים. אלו הם בעצם הספרים הרשמיים של "מלאך שחור". נכון לעכשיו, לא מתוכננים ספרים נוספים בסדרה (בגלל נתוני מכירות לא מספיק מספקים). אם אתם רוצים עוד סיפורים - חפשו אותם בפאנפיקים.

frikin shin

New member
לכל המעוניינים בספרים!!!(ברודי)

החודש הזה חברה שלי נוסעת לחו"ל וביקשתי ממנה שהיא תקנה לי את הספרים (אני כמובן יחזיר לה כסף) אז... כמה אפשרויות: 1. אני כל פעם יכתוב פרק אחד או משהו בפורום (זה חוקי
) 2. אחרי שאני יגמור לקרוא את הספרים מי שרוצה יכול לתת לי את הכתובת שלו (לא בפורום אלא באייסיקיו\אימייל וכו') ואני ישלח לו את הספרים. 3. תתגברו ולא תקראו את הספרים! 4. אני יקרא את הספר ויסכם לכם עליו בכלליות 5. מישהו אחר יעשה את כל מה שאמרתי 6. אני ומישהו אחר נעשה את כל מה שאמרתי 7. כל מי שירכש את הספר יתאם בין השאר ויכתוב כל פעם פרק (שותפים לפשע
)

ברודי

New member
אני לא יודעת..

אני לא חושבת שזה חוקי להעלות לכאן חלקים מהספר.. ואני גם כן לא חושבת שיהיה לך כוח לשבת ולכתוב פרקים שלמים זה יקח לך במקרה הטוב איזה שנה ככה... בנוסף בכל הכנות אני אישית לא הייתי ממליצה לך להעביר ככה את הספרים בין אנשים שאת לא מכירה. ובכל אופן, קודם כל שיהיו לך אותם ואז תתכנני תוכניות.

i love usa

New member
שאלה

כמה ספרים יש ??אפשר את השמות של הספרים?? מה בערך מחיר לספר בחול?? תודה רבה רבה לעוזרים (אני צריכה את השמות כי יש לי דודים בחול ואני כניראה יבקש מהם לשלוח לי )

למעלה