ספרים

תוכלי להדפיס...

ועקרונית, תוכלי גם להפיץ את זה. אבל כנראה סומכים על היושר שלך שלא תעשי כן. אם את קונה ספר נוסף, אז מחשבים את עלויות המשלוח לפי ספר אחד בלבד, כי הספר הדיגיטלי אינו נשלח בחבילה

123יעל

New member
יושר שמושר....

מגניב!! תודה!!! ותודה גם על ההסבר על כל ספר... איזה באסה שדווקא AFTER THE DARK הוא דיגיטלי, כי אני לא מתכוונת לקרוא אותו עד שאני לא אקרא את SKIN GAME ןעד שזה יגיע אליי הביתה.... עוד משהו קונה או שאני הפריירית היחידה???

ברודי

New member
למה פראיירית?

תקראי לזה- חלוצת הדור. ח"ח על ההחלטה לקנות את הספר!! אנחנו כולנו מאחוריך מחזקים לך אצבעות (ומכניסים את שמנו לרשימת ההשאלות שלך
)

אני מת לקנות אבל הדמי משלוח בלתי אפ

אפשריים, אני אחכה כנראה ליוני שאבא שלי נוסע לאמריקה

123יעל

New member
חחח חלוצה משהו אני!!! וגם לא בטוח

אם המחיר באמת יהיה כזה מופרז אז ההורים שלי לא יסכימו... אבל לא נראה לי כי המחיר של הספרים לא יקר ואם אני קונה אחד מהם בדיגיטלי אז דמי משלוח לאחד לא צריך להיות כזה יקר.....

ברודי

New member
אם תירצי נתחלק בהוצאות...

את משלמת על הקנייה והמשלוח ואני משלמת על הדיו של העט שיכתוב את השם שלי ב...רשימת ההשאלות כמובן!!!
אותו כנ"ל לגבי כ-ל מי שיקנה את הספרים.

123יעל

New member
חחחח בוא נעשה ככה:

יעל קונה ספרים! יעל קוראת ספרים לבוק ריפורט! אם יעל נחמדה היא תקנה ספר אחד לדיגיטלי (למחשב) ותעביר לאנשים (לא כל כך נחמדים כמו יעל) את הספרים באיי סי קיו! יעל גם אוליי חושבת על להשאיל ספרים לרשימה ארוכה שברודי מכינה רק אם הם גרים במרחק של פחות מ.... יעל נותנת את הספרים(אולי) למי שגר בתחומי חיפה והקריות!! ברודי קונה את הספרים בעצמה ותפסיק לנצל אנשים אחרים! ברודי יכולה לשחד אנשים עם ספרים שקונה! מוכר סימס קונה דמי משלוחה ומחיר ספרים! יעל מסיימת לדבר מצחיק!!!!

ברודי

New member
או שאפשר אחרת...

יעל קונה ספרים יעל נותנת ספרים בחינם לברודי ובנוסף תשלום סימלי של 100 ש"ח לכיסוי הוצאות המשלוח מחיפה והקריות לנתניה. וברודי בתמורה מאמצת את רגליה עד לסניף הדואר הקרוב על מנת לקחת ברוב טובה את ספריה של יעל. גאוני!!!

baby fey

New member
יו דודה שלי בדיוק נמצאת עכשיו בדאלס

אני יכולה לבקש ממנה.. אבל לא יודעת רק לפני כמה זמן אז ביקשתי מבן דוד שלי שיביא לי איזה ספר משם ושוב פעם... נראה נחיה נחליט נשכנע ונראה...

ברודי

New member
איך כולם מוציאים קרובים בחו"ל פתאום

רק לי אין.
סתם כשחושבים על זה יש לי.. איפושהוא... אבל אני בקושי מדברת איתם אז עוד לבקש מהם דברים :| מוכר סימס- אני לא חושבת שזה רעיון טוב להתחלק כי אז.. איפה שמים את הספרים? זה יכול ליצור בעיות.

ברודי

New member
ואחרי שנה?

מה שגם רק העלות של לשלוח אחד לשני את הספר כל חודש יצא אותו דבר כמו העלות של משלוח לארץ אולי אם נזמין כולנו ביחד את הספרים מהאינטרנט זה ייצא לנו פחות כי משלמים רק על משלוח אחד (אם אני לא טועה)

כן, זה 14$ לכל מס' של חפצים, וזה רע

רעיון טוב אבל מה עם תשלום? נגיד קונים בכרטיס אשראי שלך ואז אני שולח כסף ואת שולחת ספר? נשמע נחמד, אני סומך

ברודי

New member
כן אפשרי בהחלט.

אם יהיו הרבה אנשים שירצו אולי נרים מבצע כזה (אולי, כי זה קצת סיפור בעיתי) הבנתי אבל שצריך כרטיס אשראי מיוחד כדי לקנות בח"ול...

רעיון טוב!

תעשו שמישהו אחד ירכז את התשלום וכל מי שרוצה את הספרים ישלח אליו את הכסף בדואר ואז בקנייה מרוכזת המשלוח יצא בזול כי הוא יתחלק בין כל הקונים (וזה בתנאי שהמחיר הוא אחיד). חוץ מזה, לא צריך כרטיס מיוחד כדי לקנות בחו"ל. כמעט כל כרטיס אשראי מתאים (חוץ מישראכרט צעיר ודומיו, אשר מתאימים לקניות בישראל בלבד). 99% שכרטיס האשראי של אמא או אבא מתאים לקנייה באמאזון. בהצלחה!

123יעל

New member
אתם רציניים???

זה ממש רעיון מתוסבך שרק פשלות יצאו ממנו... אבל בהצלחה שיהיה לכם! ואם אני רואה שזה הולך, אני גם אצטרף..

123יעל

New member
גם לי יש קרובים בחו"ל

אפילו הרבה! אבל זה לא עוזר כי איך הם יביאו לי את הספרים?????

למעלה