מי קנה? האם בדוכני שבוע הספר או בחנות? איזה סוג של ספרים?
פולגאר Well-known member 21/6/23 #3 נכתב ע"י dory30: מי קנה? האם בדוכני שבוע הספר או בחנות? איזה סוג של ספרים? לחץ כדי להרחיב... "המין האנושי - היסטוריה של תקווה" מאת רוטחר ברחמן ו"הטעות הגדולה של איינשטיין" מאת דיוויד בודאניס.
נכתב ע"י dory30: מי קנה? האם בדוכני שבוע הספר או בחנות? איזה סוג של ספרים? לחץ כדי להרחיב... "המין האנושי - היסטוריה של תקווה" מאת רוטחר ברחמן ו"הטעות הגדולה של איינשטיין" מאת דיוויד בודאניס.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 21/6/23 #5 נכתב ע"י dory30: מי קנה? האם בדוכני שבוע הספר או בחנות? איזה סוג של ספרים? לחץ כדי להרחיב... קניתי לנכדות. ספר "כרמל" לכל אחת כרך אןר, כדי לעודד אותן להחליף ספרים.
נכתב ע"י dory30: מי קנה? האם בדוכני שבוע הספר או בחנות? איזה סוג של ספרים? לחץ כדי להרחיב... קניתי לנכדות. ספר "כרמל" לכל אחת כרך אןר, כדי לעודד אותן להחליף ספרים.
Harrington Well-known member מנהל 21/6/23 #2 שני כרכים מאמרים של הרב צבי יהודה הכהן קוק זצ"ל. באינטרנט לאחר פרסומת שבמקרה נתקלתי בה. כמו"כ הספר עמק הבכא על אירועים שקרו לעמנו מאז חורבן הבית.
שני כרכים מאמרים של הרב צבי יהודה הכהן קוק זצ"ל. באינטרנט לאחר פרסומת שבמקרה נתקלתי בה. כמו"כ הספר עמק הבכא על אירועים שקרו לעמנו מאז חורבן הבית.
dory30 Well-known member 21/6/23 #4 להציל את ישראל (מאת ארי שביט); יריתי באמריקה (מאת תהילה חכימי); ארץ המנזרים (מאת שחר מגן); לא ספר בישול (מאת אסף אביר). קניתי בצומת ספרים בת"א (חנות שנקראת פרוזה). אני שנים לא קונה בדוכנים- כי אין לי סימפטיה למקומות צפופים. רוצה את הספייס שלי.
להציל את ישראל (מאת ארי שביט); יריתי באמריקה (מאת תהילה חכימי); ארץ המנזרים (מאת שחר מגן); לא ספר בישול (מאת אסף אביר). קניתי בצומת ספרים בת"א (חנות שנקראת פרוזה). אני שנים לא קונה בדוכנים- כי אין לי סימפטיה למקומות צפופים. רוצה את הספייס שלי.