ספרים רבותי ספרים....

crane

New member
יש לי מלא דברים שלא קשורים

אבל נראה לי שכרטיס מנוי לספרייה השכונתית עדיף על אמזון: כל מה שאתה יכול למצוא של בורחס, ז'ורז' פרק ואיטלו קלווינו ,"העולם האחרון" של כריסטוף רנסמאייר ו"מאפים פיקנטיים" של בני סיידא (אלא אם כן אתה טיפוס של רק בשר).

בורחס, לחלוטין.

הכתיבה מחדש של דון קיחוטה, גן השבילים המתפצלים, הערך החסר באנציקלופדיה בריטניקה כמו גם הספריה האינסופית - מה עוד צריך?

bizhar

New member
הכי יעיל: אשה ספרנית!

וחבר מרעותיה שכבר מכירות את שגיונותי. כל ספר-בול! האחרונים של דלין מתיה. לא ממש עמוק אבל כייף! (הקפות ביער והילד של פילה.אומנויות לחימה של פילים!)

kung fu

New member
ספרים מומלצים בקונג-פו

(אבל קונג-פו במובן של כישרון, יכולת, אמנות הלמידה) זה: ארבע ההסכמות / דון מיגל רואיס ארבע ההסכמות - הספר המלווה / דוןמיגל רואיס דרך האהבה / דון מיגל רואיס כשהדברים מתפרקים / פמה צ'ודרון מסע לאיכטלאן / קרלוס קסטנדה ויש עוד. אבל בטח לא לזה התכוונת כשביקשת המלצה. טוב, לא נורא

Tonjin

New member
פמה צ'ודרון היא לא מדרום אמריקה -

מה היא עושה ברשימות שלכם....?
עגור, אתה צודק את בורחס וקאלווינו יש בסיפריה (וגם אצלי על המדף, בני סיידא גם..) בגלל זה חפשתי בעיקר ספרי עיון (זו אולי לא בחירה הכי טובה של מילים אבל אני מניח שאתה מבין למה הכוונה) מה גם שהנושא של ספרייה לא רלוונטי כרגע מבחינתי. רנסמאייר לא קראתי ועל פרק שמעתי רק דברים טובים, מקווה להניח יד של אחד מהם בקרוב...

kung fu

New member
חה חה. וואלה ../images/Emo6.gif

לא שמתי לב שרשמתי את כולם מדרום אמריקה. גדול

zoti

New member
קבל שתי המלצות.

1. ספר הג'יו ג'יטסו של רוילר ורנזו גרייסי. 2. אחד הספרים המוכרים והפופולארים ביותר על מואי תאי.

שלוש המלצות

אף אחת מהן אינה התנ"ך של השיטה, אף אחת מהן איני מכיר אישית אלא רק דרך מקורות שונים (רובם מהאינטרנט). אעפ"כ אם בידי היה הדבר - הייתי קונה 331 target=_blank>2534/ref=br_lf_b_14/031 target=_blank>26-49584831 target=_blank>2-1408431 target=_blank>1 31 target=_blank>2 3 שים לב שאת 31 target=_blank>2,3 ניתן לקבל במבצע ביחד, את 331 target=_blank>2534/ref=br_lf_b_14/031 target=_blank>26-49584831 target=_blank>2-1408431 target=_blank>1 כתב קומר - שלמד גם אצל וונג שו צ'ין.

מדהים. כל פעם אני נפעם מחדש מיכולתו

של תפוז להרוס לינק פשוט. ההודעה, שוב אף אחת מהן אינה התנ"ך של השיטה, אף אחת מהן איני מכיר אישית אלא רק דרך מקורות שונים (רובם מהאינטרנט). אעפ"כ אם בידי היה הדבר - הייתי קונה המלצה1 המלצה2 המלצה3 שים לב שאת 1 כתב קומר - שלמד גם אצל וונג שו צ'ין.

achikm

New member
Acts Of Worship

ביקשת המלצה על ספרים אז.... קנה את Acts Of Worship מאת יוקיו מישימה. אוסף סיפורים של סופר יפני, אחד הטובים שבהם. הסיפור הרלוונטי לנו הוא Sword, העוסק בסייפים יפנים (קנדוקא). הייתי ממליץ לך גם על שיבומי מאת טרווניאן, אבל אני לא מעז להניח שעדיין לא קראת אותו... קריאה טובה, אחיקם.

איקידו

New member
הנה:

כל הספרים שתרגם או כתב ג'והן סטיבנס. (אנגלית) כל הספרים שכתבו בני משפחת אואשיבה. (אנגלית)לא לגעת בתרגום לעברית. כל ספרים של סוזוקי דאיסטצו. (אנגלית) התרגומים לעברית לפח וחסל. שני הספרים אודות ציורי זן של סטפן אדיס (אנגלית) כל הספרים אודות זן של יואל הופמן. (עברית)בייחוד "אומרי שיר על סף מוות" זן באמנות הקשת של אויגן הריגל. (עברית/גרמנית) התרגום לעברית נפלא!

NomadSoul

New member
angry white pyjamas

המליצו לי עליו ב-CyberDojo, אז קניתי... מהכותרת, ומהתמונה של הכריכה באמזון, הייתי בטוחה שמדובר בקראטה. הסתבר שטעיתי, וזה על אייקידו - ונהניתי מכל מילה. כותרת מלאה: Angry White Pyjamas : A Scrawny Oxford Poet Takes Lessons From The Tokyo Riot Police מחבר: Robert Twigger

Tonjin

New member
תודה!

על angry white pyjamas המליצו לי יותר מפעם אחת, טוב שהזכרת לי - נוסף לרשימה! חוץ מזה, לא יודע מה יותר כיף: לקבל המלצות על דברים שקראת ואתה אוהב (בורחס, מתייה, סיידא, צ'ודרון, קלאווינו וכו...) במיוחד מאנשים שאתה מעריך את דעתם או לשמוע המלצות חדשות ולדעת שאתה הולך להנות ולגלות דברים חדשים..... תודה לכולם!

WaveGal

New member
well...

i bought this one, but did not understand anything...
books about kyudo: zeev mentioned Zen in the Art of Archery (there is indeed a good translation to hebrew but the english is also good) the book aziz is using to teach kyudo is out of print in amazon. there are other kyudo books in the link bellow not from amazon, check your local book store for anything by Haruki Murakami. there's a cheap japanese paperback eddition for his books. excellent.​

pzirpim

New member
גל שלום,

מן הסתם כבר קראת, ובכל זאת. גם ספרה של אשתו של הריגל על סידור פרחים הוא מענין. בברכה.

WaveGal

New member
קניתי אך טרם הספיקותי לעיין בו...

או כמו שאומרים אצלנו "קראתי את האבסטראקט" תודה פצירפים
את הספר של זוגתו (על קדו) לא מצאתי. נו שויין.

למעלה