ספרים רבותי ספרים....

Tonjin

New member
ספרים רבותי ספרים....

אני שוקל לעשות הזמנה גדולה מאמאזון בקרוב ומחפש המלצות לספרים 'קלאסיים' או מעניינים באופן מיוחד. אני לא מדבר על חמשת-הטבעות או אמנות המלחמה למיניהם (אלא אם מישהו מכיר תרגום חדש/מיוחד שמצדיק את הרכישה) אלא על כל דבר אחר שלדעתכם מעניין, חשוב, שווה קריאה, התנ"ך של השיטה שלכם וכו'...

orii

New member
בלי סודות

הנה סופסוף מצאתי את הלינק באמזון של הספר: THERE ARE NO SECRETS – Professor Cheng Man-ch’ing and his Tai Chi Chuan; Wolfe Lowenthal.

orii

New member
זה בטח לא התנ"ך שלנו

זה גם לא הסגנון שלנו. זה כן סיפור מאוד כן, על הדרך של תלמיד שלאט לאט מבין מה זה טאי צ'י ואיך הגילויים האלו משנים אותו. לומדים ברבה על התפיסה של המורה שלו צ'אנג מאן צ'ינג - (המורה הכי מפורסם שלימד באמריקה, דור רביעי ליאנג לו צ'אן מייסד סגנון יאנג) שזה מאוד מעניין. אני מאוד נהנתי מהספר.

matm

New member
Larousse Gastronomique

אנציקלופדית מזון ומשקה הוצאה מחודשת משנת 2001 1300 עמודים של שמחת חיים. 52$ באמזון+ 10$ משלוח + 42 שח מכס. זה התנ"ך של מי שאוהב אוכל.

Tonjin

New member
אבל אם כבר בנושא ../images/Emo32.gif רציני

ואם כבר 50$, אני מת להזמין את The French Laundry Cookbook של Keller ואני מחפש עוד תירוץ קטן שישכנע אותי לעשות את זה (או לרדת מזה סופית)

matm

New member
אני כשלעצמי

מחפש ספר טוב (מקצועי) על בשר. מכיר משהו?

matm

New member
לא רק בישול

יותר פירוק והרכבה והכנות לבישול לכל סוגי הבשר- בקר, כבש, חזיר, צייד עופות ועוד.

Tonjin

New member

matm

New member
../images/Emo32.gif לחלוטין

שמת לב לרשימת הציוד והציוד הנלווה בספר השני עמוד 2? פשוט גדול.

Tonjin

New member
אגב גדול, מיכל סטוק של 95 גאלון זה

בערך 360 ליטר..., לא?

מעבר לאספנות, זה טירוף

תקשיב, אני חולה עליו, וזה ספר מדהים, אבל הסיכוי לבצע את המתכונים המטורפים שלו שם הוא אפסי, בהנחה שאתה עושה עוד דברים בחיים.

קוזושי

New member
התנ"ך של השיטה שלי

הוא ללא ספק "Kodokan judo" שנכתב ע"י ג'יגורו קאנו ויוצא ומתחדש כל הזמן ע"י הקודוקאן. בספר יש את כל הג'ודו כולל כל הגו קיו, 7 הקאטות, אטמי, שיטת העזרה הראשונה (שלא משתמשים בה היום אפילו ביפאן) וכו' הכל מלווה בתמונות, חלקם של ג'יגורו קאנו, מיפונה, ועוד אחרים מגדולי הג'ודאים בהיסטוריה. כמעט הייתי אומר שמה שלא שם לא קיים. כל מי שעוסק בג'ודו חייב לדעתי להחזיק את הספר הזה.

Tonjin

New member
בגדול כן, כי אתה יודע-פורום א"ל וכל

זה... אבל אם יש לך משהו טוב שלא קשור - Shoot!

למעלה